Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sevgili doktorum Muhammed Dilbere sonsuz teşekkürler. .

Eklentiler

• 2015-02-16 12.19.49.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 363
  • IMG_20150214_155408.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 272
ben bu adamın yaptığı burunları sevmiyorum. şikayetçi olanlar da fazla. bilemiyorum. yaptıranlardan güzel olanlar da var da sevemedim.

Sevgili doktorum Muhammed Dilbere sonsuz teşekkürler. .

Nnewis merhaba, geçmiş olsun. Burnun şekil olarak iyi duruyor fakat biraz şiş gibi, yüzüne göre daha küçük bir burun çok yakışır bence. Umarım ödemdir ve gider. Ben büyük burun hiç istemiyorum, muhammet beyin yaptığı burunların bir kısmı büyük bir kısmı da tam istediğim gibi... Çok kararsız kalıyorum ne yapıcam ben

ben bu adamın yaptığı burunları sevmiyorum. şikayetçi olanlar da fazla. bilemiyorum. yaptıranlardan güzel olanlar da var da sevemedim.
ben çok şikayetçi olan görmedim, genelde herkes memnun ve yapılan burunların çoğu oldukça başarılı. fakat evet bazı burunlar gerçekten çok garip görünüyor, kocaman ve kalıp gibi duruyor. Ben de bundan korkuyorum Ama hangi doktor kusursuz ki, hangisine baksan her hastanın muhteşem olduğunu görebilirsin ki?

ezgim42 merhaba cnm, senin öncesi sonrası fotografların var mı? çok merak ettim cidden. şekil olarak senin de çok iyi duruyor ama ödemden midir nedir, büyük görünüyor... ben küçücük bir burun istemiyorum ama büyük de olsun asla istemiyorum Ameliyat yaklaştıkça vazgeçesim geliyor sırf bu yuzden, büyük ama şekilli olursa çok mutsuz olurum... Neden böyle oluyor muhammet beyin burunları acaba...

emre ilhanı ve nuri soysalı çok övüyorlar. nuri beyin yaptığı burunları çok göremedim. emre ilhanı biliyorsunuz zaten. ama bu forum da onlardan dahi şikayetçi olanlar vardı bi kisi falan :). ama muhammet beyden şikayetçi olanlar da çok. kocaman burun kaldıktan sonra ne diye estetik oluyorum ben şaka gibi. ufak bir burun istiyorum kavisi cok olmasa bile. önden duruş çok önemli ve muhammet beyde önden duruşlar kaba geldi bana (herkes için demiyorum)

Merhaba canim.burnum henuz 5 aylik ve halen sis .özellikle ucu baya sis en son uc kismi inicekmis. Buyukluk konusuna gelirsek fotolarda biraz buyuk cikiyor normalde cidden kucuk.eski hali ile kiyaslanirsa harika bir burun diyebilirim.ufak tefek hatalar olabiliyor buda sonucta Allah yapimi deil. Ben bu sitede ne burunlar gordum 2.3.4. Ameliyat icin dr arayanlar yamuk dusmus burunlar cok sukur ben onlardan olmadim.dilerim ameliyat olmak isteyen tum arkadaslar diledikleri burunlara saglikla kavusur..

Kizlar emre ilhan mi muhammet dilber mi karar veremedim aynen muhammet bey bazi burunlari cok buyuk yapiyor.bazi kocaman burunlari nasil istersw kucultuyu anlamadim ?

Kizlar emre ilhan mi muhammet dilber mi karar veremedim aynen muhammet bey bazi burunlari cok buyuk yapiyor.bazi kocaman burunlari nasil istersw kucultuyu anlamadim ?
Canım 2 doktorun yaptıgı burunları dıkkatlı baktıgında (burun sırtı ,septum kalkıklık bururn kanatı vs ...)senın begenıne kalmıs bırsey cünkü ıkısının yaptıgı burunların farkı cıkıyor ortaya .Bence sahsen Muhammet beyın yaptıgı burunlar daha havalı güzel cünkü herkezın yüzüne uygun burunlar yapıyor bır kalıptan cıkmıs gıbı deyıl.ıkı doktorun yaptıgı burunları canlı gördüm.umarım dogru karar verırsın bol sans

Cnm senin burun guzel olmus ama anlamadim 2 tane mi eski foton var biri daha buyuk oburu daha kucuk gibi eski halin

Cnm senin burun guzel olmus ama anlamadim 2 tane mi eski foton var biri daha buyuk oburu daha kucuk gibi eski halin
2 tanesi eski halim canim biri tam önden ceki
evet canim 2 fotograf eski halim biri tam önden öbürü yandan cekim önden zaten cok problemli deyildi burnum

gerçekten doktora karar vermek çok zor işmiş... Barış çakır-muhammet dilber arasında gidip geliyorum çok farklı iki tarz ama ben muhammet beyin gerçekten iyi yaptığı burunlara bayılıyorum, onlar gibi yapabilirse havalara uçacağım!! inşallah herkes istediği burunlara kavuşur kızlar

Aslında foto koymuştum ama kaldırdım istersen ozel den bi şekilde göstereyim benim burnum çok sorunluydu belki ondandir doktor inecek şiş daha dedi vardır bir bildiği diyorum

17 nisanda ameliyatımı oldum. O kadar zor bir süreç içerisindeyim mi hayatımda hiç bu kadar zorluk çekmemiştim. Ameliyatta kanım çok cıvıkmış. Kan kaybettim çok fazla. Şuan tamponlardan mı bilmiyorum ama alnıma kadar tamponu hissediyorum. Burnum kandan kapandı, ağızdan nefesi zor alıyorum. Gözlerim kapalı çünkü çok fazla şişmişim. Şuan istediğim tek şey nefes alabilmek. Burnumun nasıl olduğu ya da nasıl olacağı umrumda bile değil... Heykel gibi 2 gündür kıpırdamadan yaşamaya çalışıyorum. Benim şansızlığım tamamen..

Benim şansıma çok zahmetli geçiyor. 3 gündür püre işe besleniyorum. Yüzüm ödemden tanınmaz haldeyim. Genzime kadar tampon, kan iindeyim ve nefes olayım ağızdan alabildiğim kadar. Ben böyle güZelleşmenin içine ediyim..

Resmen acınacak haldeyim. Şuan tek isteğim, tamponların alınması ve nefes alabilmem..

Öncelikle çok geçmiş olsun.inanın şu an en sıkıntılı ,en zor günlerinizdesiniz.ameliyattan sonra en zor kısım tamponlar çıkana kadar.çünkü hem ağızdan nefes alıyorsunuz hem yüzünüzdeki şişlikler ve varsa morluk ilk 3gün maksimum düzeyde oluyor.benim tampon yüzünden sürekli gözüm yaşarıyordu,hapşuruyordum,başım ağrıyodu.ama tamponlar çıktıktan sonra ağrı,acı adına hiç bi şey kalmıyor diyebilirim.lütfen moralinizi bozmayın ve 2-3gün daha sabredin.inşallah çektiğiniz tüm sıkıntılara değer ve yeni burnunuza sağlıkla mutlulukla kullanırsınız :)

Henüz ameliyatınız çok yeni, her şey çok güzel olacak bir kaç gün sonra...Siz de muhammet beye mi ameliyat oldunuz? genelde muhammet beyin hastalarında bu tür komplikasyonlar olmuyor diye biliyorum, şanssızlık olmuş biraz size, ama dayanın geçecek çok kısa süre sonra..

Evet, muhammet beye ameliyatımı oldum. Benim sadece estetik olmadı, sinüs tedavisi, deviasyon ve etlerin alınması. Ameliyat sırasında, kanım feci şekilde suluymuş. AnestEziyide kaldıramamışım. 3.günüm ve hala uyuyorum. Ağrım var. Tamponlar bir çıksa rahatlayacağım. Çok rahatsız ediyor. Ancak şunu söylebilirim ki, konforlu bir ameliyat değil. Hiç ağrı sızı yok demek yanlış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…