Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Çok teşekkür ederim. Ben burnu unuttum şuan :) nefes almak istiyorum. İnanın şeklşni bile merak etmiyorum. Tıkanıyorum resmen

Ameliyattan sonra şeklinin oturmasını beklemek bence en zor süreç üç gün geçince tamamen unutucaksınız o günleri sabredin sadece ortaya çıkan sonuç memnun ederse herhalde dünyanın en güzel duygusudur ben hala tadamadım o duyguyu ama zamanla ve en azından bi gün tadacağıma çok inanıyorum ve doktorumuza çok güveniyorum :)

Müdahele edilen şeye göre değişiyor demek ki sizin fonksiyonel bozukluk olduğundan herhalde biraz süreç farklı seyrediyor ama bu kadar çok uğraşıldıysa bence bu sonucun iyi olacağına işarettir hiçbir sıkını boşa gitmez Acil şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun.
Öncelikle ameliyat öncesi bitki çayı, e vitamini, aspirin türü şeyler aldınız da o yüzden mi kanınız çok sulandı onu merak ettim.
Ben de siz gibiydim tamponlar beni o kdr rahatsız ediyordu ki, şu tamponlar çıksın da burnumun şekli nasıl olursa olsun diyordum. Ama inanın hiç öyle değilmiş. 3-4 gün içinde tamponlardan kurtulunca bir daha o günler aklınıza bile gelmeyecek, çünkü kafanız hep şeklinde olacak.

..

anestesıye uygun degilse kan testinde cıkmalıydı sanki,kan testi yapıldı mı ? uygun muydu sonuclarınız

anestesıye uygun degilse kan testinde cıkmalıydı sanki,kan testi yapıldı mı ? uygun muydu sonuclarınız
Kan tahlillerim yapılmaz mı? Yapıldı ancak anesteziye hassasiyetim çıkmadı. Kanımın cıvık olduğu da çıkmadı. Ameliyat sonrası dr. Odama geldiğinde tün bunları söyledi.

Yelda yeni mi ameliyat oldun? Geçmiş olsun... Nasıl memnun kaldın mı? Benim de 10 gün kaldııı!!! Çok heyecanlıyım.

Benim biraz sıkıntılı geçti ancak benimle alakalı sıkıntılar nedeniyle yaşadım. Sıkıntılar da ağrı ya da dayanılmayacak sancılar değil; ağızdan nefes almak ve çok şiştim. Bugün tamponlarım çıktı. İnan ki koşa koşa gittim kurtulmak için :) daha 4. Günüm ancak burnum çok şiş değil. Şekil de çok doğal ancak daha çok erken :)

Tamponlar çıkınca kendime geldim. Bugün itibariyle normal hayatıma döndüm. Muhammet bey ve hemşiresi Selin hanım gayet ilgili davranışları ile bana katlandılar :)
4 günde 10 kez aramışımdır :)

Sakın heycanlanma, ameliyata 2 gün kala ben korkudan ölüyordum. Şuan boşuna o kadar panik olmuşum, heycanlanıp korkuya kapılmışım diyorum.
Herşey yolunda gider, herkes için inş..

Merhaba kızlar, kadınlar, bacılar... Ben de Muhammet Dilber'e ameliyat oldum. Üzerinden tam bir ay geçti.. Ameliyat olmadan önce diyordum, öncesinde ve sonrasında yaşadığım süreci mutlaka kk kadınları ile paylaşacağım... Çünkü bu sitenin bana inanılmaz katkısı oldu, ameliyata psikolojik olarak hazırlanma ve doktor araştırma, seçme sürecinde... Bir aydır savsakladım... Hatta ne yalan söyleyim, hiç girmedim bile bu siteye.. Çünkü ameliyat öncesinde o kadar çok girmiştim ki, ö' gelmişti artık sayfalarca yorumları okumaktan, resim bakmaktan, memnun kaldım, süper oldu deyip de hiç resim koymayanlardan veya sadece sonraki hallerini koyanlardan özelden resim istemekten... Ankara'da içime sinen bulamayınca, İstanbulu yol edip 4 kere gidip gelmekten... Sonunda ameliyat olup, muradıma erice bu çileli süreci hatırlamak istemedim.. Kısmet bugüneymiş.. İnanamıyorum, bugün ameliyatımın ay dönümü... Ben buraya sadece sonrası resimlerimi koyacağım.. Resim olarak öncesi hallerimin bi yerde görünmesini istemiyorum. Onlar bende saklı ve hiç silmeyeceğim. Belki kırk yılda bir eski yüzümü hatırlamak için bakarım. Eski yüzüm diyorum, eski burnumu değil, çünkü yeni burnum yüzümün kendim ve çevremdekiler tarafından algılanışını çok değiştirdi bana göre...

Son düzenleme:
Bi saniye bakıyorum şimdi yeni fotolarıma.. Koycam merak etme bacım, ama sonrakiler... Önceki hallerini gözümü bantlayıp koyabilirim ama çook tembelim ben, uğraşamam, bilmem ne zaten nasıl yapılıyor.. Ama isterseniz vidyom var.. Ona da buranın limiti yetmez.. Stres atıcam diye bayaaa bi konuşmuşum..

Valla bulamadım nerden yükleniyo resim.. Teprik ederim Kayzeni.. Çok karmaşık yapmış.. Profil resmine de avatar demiş yaa... Uykum geldi.. Yatıyorum. Yarın bakarız..

Arkadaşlar selam,

Burun ameliyatı olmayı olmayı düşüüyorum, revizyon olacak.Muhammet Bey'den randevu aldım bugune.Muayene ücretsiz diye biliyordum ama asistanı ücretli olduğunu söyledi.Bilginiz var mı bu konuda?

Günaydın arkadaşım. duyduğunuz doğru bilgi. Ben en son gittiğimde ücretliye dönmüştü. Benim randevum daha onceden olduğu için ücret odememistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…