- 3 Ocak 2015
- 36
- 13
- 3
- 40
Öncelikle çok geçmiş olsun.inanın şu an en sıkıntılı ,en zor günlerinizdesiniz.ameliyattan sonra en zor kısım tamponlar çıkana kadar.çünkü hem ağızdan nefes alıyorsunuz hem yüzünüzdeki şişlikler ve varsa morluk ilk 3gün maksimum düzeyde oluyor.benim tampon yüzünden sürekli gözüm yaşarıyordu,hapşuruyordum,başım ağrıyodu.ama tamponlar çıktıktan sonra ağrı,acı adına hiç bi şey kalmıyor diyebilirim.lütfen moralinizi bozmayın ve 2-3gün daha sabredin.inşallah çektiğiniz tüm sıkıntılara değer ve yeni burnunuza sağlıkla mutlulukla kullanırsınız :)
Müdahele edilen şeye göre değişiyor demek ki sizin fonksiyonel bozukluk olduğundan herhalde biraz süreç farklı seyrediyor ama bu kadar çok uğraşıldıysa bence bu sonucun iyi olacağına işarettir hiçbir sıkını boşa gitmez Acil şifalar diliyorumEvet, muhammet beye ameliyatımı oldum. Benim sadece estetik olmadı, sinüs tedavisi, deviasyon ve etlerin alınması. Ameliyat sırasında, kanım feci şekilde suluymuş. AnestEziyide kaldıramamışım. 3.günüm ve hala uyuyorum. Ağrım var. Tamponlar bir çıksa rahatlayacağım. Çok rahatsız ediyor. Ancak şunu söylebilirim ki, konforlu bir ameliyat değil. Hiç ağrı sızı yok demek yanlış olur.
Çok geçmiş olsun.Evet, muhammet beye ameliyatımı oldum. Benim sadece estetik olmadı, sinüs tedavisi, deviasyon ve etlerin alınması. Ameliyat sırasında, kanım feci şekilde suluymuş. AnestEziyide kaldıramamışım. 3.günüm ve hala uyuyorum. Ağrım var. Tamponlar bir çıksa rahatlayacağım. Çok rahatsız ediyor. Ancak şunu söylebilirim ki, konforlu bir ameliyat değil. Hiç ağrı sızı yok demek yanlış olur.
..Merhaba canim.burnum henuz 5 aylik ve halen sis .özellikle ucu baya sis en son uc kismi inicekmis. Buyukluk konusuna gelirsek fotolarda biraz buyuk cikiyor normalde cidden kucuk.eski hali ile kiyaslanirsa harika bir burun diyebilirim.ufak tefek hatalar olabiliyor buda sonucta Allah yapimi deil. Ben bu sitede ne burunlar gordum 2.3.4. Ameliyat icin dr arayanlar yamuk dusmus burunlar cok sukur ben onlardan olmadim.dilerim ameliyat olmak isteyen tum arkadaslar diledikleri burunlara saglikla kavusur..
anestesıye uygun degilse kan testinde cıkmalıydı sanki,kan testi yapıldı mı ? uygun muydu sonuclarınızÇok geçmiş olsun.
Öncelikle ameliyat öncesi bitki çayı, e vitamini, aspirin türü şeyler aldınız da o yüzden mi kanınız çok sulandı onu merak ettim.
Ben de siz gibiydim tamponlar beni o kdr rahatsız ediyordu ki, şu tamponlar çıksın da burnumun şekli nasıl olursa olsun diyordum. Ama inanın hiç öyle değilmiş. 3-4 gün içinde tamponlardan kurtulunca bir daha o günler aklınıza bile gelmeyecek, çünkü kafanız hep şeklinde olacak.
Kan tahlillerim yapılmaz mı? Yapıldı ancak anesteziye hassasiyetim çıkmadı. Kanımın cıvık olduğu da çıkmadı. Ameliyat sonrası dr. Odama geldiğinde tün bunları söyledi.anestesıye uygun degilse kan testinde cıkmalıydı sanki,kan testi yapıldı mı ? uygun muydu sonuclarınız
ameliyattan haberin bile olmuyo ben gayet gulerek ameliyat ekibiyle sohbet ede ede çıktım odama ama sonrası tam bi facia
ne demek istediğinizi artık daha iyi anlıyorum :)
valla facia :)
ameliyat bu işin en kolay kısmıymış
Yelda yeni mi ameliyat oldun? Geçmiş olsun... Nasıl memnun kaldın mı? Benim de 10 gün kaldııı!!! Çok heyecanlıyım.Ve tamponlar çok şükür çıktı. Yeniden doğmuş gibiyim :)
Bundan sonra ki süreç inş. Daha rahat geçicek..
Güneşi gördüm misali .. :)
Yelda yeni mi ameliyat oldun? Geçmiş olsun... Nasıl memnun kaldın mı? Benim de 10 gün kaldııı!!! Çok heyecanlıyım.
Günaydın arkadaşım. duyduğunuz doğru bilgi. Ben en son gittiğimde ücretliye dönmüştü. Benim randevum daha onceden olduğu için ücret odememistim.Arkadaşlar selam,
Burun ameliyatı olmayı olmayı düşüüyorum, revizyon olacak.Muhammet Bey'den randevu aldım bugune.Muayene ücretsiz diye biliyordum ama asistanı ücretli olduğunu söyledi.Bilginiz var mı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?