Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ne kadar olmuş ücreti? ben de ücret ödemedim muayenemde daha önceden randevu aldığım için.

Sizlere bir sorum olacak estetik cerrah mı kbb ci mi yapmalı arkadaşlar burun estetiğini ? Ben estetik cerrah bulayım diyorum, ama muhammet bey kbb uzmanı sanırım. estetiği kbb ciler iyi yapabilir mi sizce? Ben Estetikçilerin daha iyi olduklarını düşünüyorum nedense hani adları bile estetik cerrah e de olsa? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Aynen plastik cerrah mi kbb kararsizim birde sizce muhammet bey mi emre ilhan mi?

cnm memnunmusun nezaman foto koycaksin?

cnm memnunmusun nezaman foto koycaksin?

Tabi ki de memnun kaldım canım. Yoksa buralarda hiiiç işim olmaz. Başımı taşlara vurur, ağlarım.. Öyle bi tipim ben:) Resim işini daha çözemedim... Uyuz oldum... Bi ton işimin gücümün arasında çok da bakamadım..

Aynen plastik cerrah mi kbb kararsizim birde sizce muhammet bey mi emre ilhan mi?
Emre ilhan ve Muhammet beyin sonuçları bence birbirinden çok farkli. Bu yüzden ikisiylede yüz yüze görüşüp yaptıkları ameliyatların öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmeniz gerekiyor. Laf olsun diye size doktor önermek bence çok saçma olur. Benimde doktorum olan Muhammet bey çok başarılı bi doktor yaptığı ameliyatların genele yakının sonucu gerçekten muhteşem. Diğer seçenek olan bay karizmaya gelirsek onunda sonuçları çok güzel ama Muhammet beyle tarzları çok farklı bu yüzden ikisiylede görüşüp iyice düşünüp ona göre karar vermeniz gerekiyor

Cnm sence hangisi daha kucuk kibar burun yapiyor? O onemli benim icin

Cnm sence hangisi daha kucuk kibar burun yapiyor? O onemli benim icin
İki doktorda kişiye özel burun yapıyor. Sana asla sen küçük burun istiyorsun diye küçük yapma gayretine giren doktorlardan değil bunlar. Yüzüne yakışacak doğal görünen burun yapma peşinde oldukları için sana yakışacak burunlara ait fotoğraflar gösterecekler ve ona göre ortak bir noktada bulusacaksiniz. Yada kim bilir bellide olmaz belkide çok ısrar edersen istediğin gibi bir burun yapacaklardır.

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün dikişlerim alındı ve burnum açıldı. Benden kaynaklanan sıkıntılı bir süreç yaşadım ancak bu sadece 3 gün sürdü. Şuan 10 günlük burnum olmasına rağmen ufak ve müthiş sexi görünen bir buruna sahip oldum :) zor zamanlarda yazmış olduğum korkulu satırlarıma aldanmayın. Herkesten biraz daha fazla şişmiş olmanın korkusunu yaşamıştım sadece..

Ben bugün anladım ki, harika bir Dr. Seçimi yapmışım.. Ne yalan söyleyim; sonucun bu kadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim. Muhammet bey her ne kadar burnumun şiş olduğunu söylesede ben şişlik göremiyorum:)

Sonuç mükemmel!
Dilerim hepiniz ufacık kuşgu duymadan Muhammet beyin sihirli parmaklarına kendinizi bırakırsınız !

Çevremde o kadar fazla bu ameliyatı yaptıran ve sonucu gördüğümde hüsrana uğradığım arkadaşların var ki!
Bantlar açılırken, aynaya yürüdüğüm vakit öyle bir burun göreceğimi düşünmedim değil...

İyi ki Muhammet bey'i seçmiş ve ona ameliyat olmuşum :)

Biraz daha iyileşip fotoğraflarımı sizlerle paylaşacağım :)

Sevgiler & Saygılar ..

Canim gecmis olsun
Cok merak ettim burnunu resim yollarmisin ozelden ?

çok sevindim canım. umarım bu hissettiklerini bnde hissederim memnun kalırım. bu hafta benmde ameliyatım

canım sabırsızlıkla resmini bekliyoruz. nasıl şekli istediğin gbi mi?

Arkadaslar merhaba tekrar
Dun gorüştüm Muhammet Bey'le.Haberleşeceğiz bir iki gün içinde tekrar.Mayıs sonuna kadar doluymuş.2 ay güneş gözlüğü yasak.Güneş kremi lazım sürekli.O tarihlerde ameliyat düşünen var mı?Bilemedim yaz nasıl geçer..

çok sevindim canım. umarım bu hissettiklerini bnde hissederim memnun kalırım. bu hafta benmde ameliyatım

Teşekkür ederim..
Aynı hisleri taşıdığımı hatta korkudan sessizce tam 1 hafta oturdum. Kumru gibi düşünüyordum. Şuan 11. Günümdeyim.
Muhammet bey işini en güZel şekilde yapan, hastaları ile ilgilenen ve en önemlisi yüzünüze en yakışacak burunu yapan dr.' Dur. Sakin olun ve herşeyi ona bırakın :)

canımcım bnde ıkı kere gorusmeye gıttım Muhammet beylee kansız olduğum cıın suan tedavı g öruyrum temmuzda gel bn amelıyatlarımı en cok temmuzda yapıyorum dedı e yaz dedım kısın daha zordur sogukdan şişer dedı ay su kan yukselsın artıkk bkelemedeyız hayırlısıyla bırde benım derım ıcın kokunden uca doğru kalın derın var dedı

Yeni resim paylaştım arkadaşlar bakabılırsınız. çok sık giremıyorum işlerımden dolayı özel sormak ıstedıgınız sorular varsa mesaj atabılısınız :) bu arada Muhammet bey temmuz ayının ılk haftası Ankara da olacakmış. Ankara da bulunan kuzenim görüştü kendisiyle 5 temmuzda ameliyatını olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…