Günaydın arkadaşım. duyduğunuz doğru bilgi. Ben en son gittiğimde ücretliye dönmüştü. Benim randevum daha onceden olduğu için ücret odememistim.
ne kadar olmuş ücreti? ben de ücret ödemedim muayenemde daha önceden randevu aldığım için.
cnm memnunmusun nezaman foto koycaksin?Bi saniye bakıyorum şimdi yeni fotolarıma.. Koycam merak etme bacım, ama sonrakiler... Önceki hallerini gözümü bantlayıp koyabilirim ama çook tembelim ben, uğraşamam, bilmem ne zaten nasıl yapılıyor.. Ama isterseniz vidyom var.. Ona da buranın limiti yetmez.. Stres atıcam diye bayaaa bi konuşmuşum..
cnm memnunmusun nezaman foto koycaksin?
Emre ilhan ve Muhammet beyin sonuçları bence birbirinden çok farkli. Bu yüzden ikisiylede yüz yüze görüşüp yaptıkları ameliyatların öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmeniz gerekiyor. Laf olsun diye size doktor önermek bence çok saçma olur. Benimde doktorum olan Muhammet bey çok başarılı bi doktor yaptığı ameliyatların genele yakının sonucu gerçekten muhteşem. Diğer seçenek olan bay karizmaya gelirsek onunda sonuçları çok güzel ama Muhammet beyle tarzları çok farklı bu yüzden ikisiylede görüşüp iyice düşünüp ona göre karar vermeniz gerekiyorAynen plastik cerrah mi kbb kararsizim birde sizce muhammet bey mi emre ilhan mi?
Cnm sence hangisi daha kucuk kibar burun yapiyor? O onemli benim icinEmre ilhan ve Muhammet beyin sonuçları bence birbirinden çok farkli. Bu yüzden ikisiylede yüz yüze görüşüp yaptıkları ameliyatların öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmeniz gerekiyor. Laf olsun diye size doktor önermek bence çok saçma olur. Benimde doktorum olan Muhammet bey çok başarılı bi doktor yaptığı ameliyatların genele yakının sonucu gerçekten muhteşem. Diğer seçenek olan bay karizmaya gelirsek onunda sonuçları çok güzel ama Muhammet beyle tarzları çok farklı bu yüzden ikisiylede görüşüp iyice düşünüp ona göre karar vermeniz gerekiyor
İki doktorda kişiye özel burun yapıyor. Sana asla sen küçük burun istiyorsun diye küçük yapma gayretine giren doktorlardan değil bunlar. Yüzüne yakışacak doğal görünen burun yapma peşinde oldukları için sana yakışacak burunlara ait fotoğraflar gösterecekler ve ona göre ortak bir noktada bulusacaksiniz. Yada kim bilir bellide olmaz belkide çok ısrar edersen istediğin gibi bir burun yapacaklardır.Cnm sence hangisi daha kucuk kibar burun yapiyor? O onemli benim icin
Canim gecmis olsunMerhaba Arkadaşlar,
Bugün dikişlerim alındı ve burnum açıldı. Benden kaynaklanan sıkıntılı bir süreç yaşadım ancak bu sadece 3 gün sürdü. Şuan 10 günlük burnum olmasına rağmen ufak ve müthiş sexi görünen bir buruna sahip oldum :) zor zamanlarda yazmış olduğum korkulu satırlarıma aldanmayın. Herkesten biraz daha fazla şişmiş olmanın korkusunu yaşamıştım sadece..
Ben bugün anladım ki, harika bir Dr. Seçimi yapmışım.. Ne yalan söyleyim; sonucun bu kadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim. Muhammet bey her ne kadar burnumun şiş olduğunu söylesede ben şişlik göremiyorum:)
Sonuç mükemmel!
Dilerim hepiniz ufacık kuşgu duymadan Muhammet beyin sihirli parmaklarına kendinizi bırakırsınız !
Çevremde o kadar fazla bu ameliyatı yaptıran ve sonucu gördüğümde hüsrana uğradığım arkadaşların var ki!
Bantlar açılırken, aynaya yürüdüğüm vakit öyle bir burun göreceğimi düşünmedim değil...
İyi ki Muhammet bey'i seçmiş ve ona ameliyat olmuşum :)
Biraz daha iyileşip fotoğraflarımı sizlerle paylaşacağım :)
Sevgiler & Saygılar ..
Canim gecmis olsun
Cok merak ettim burnunu resim yollarmisin ozelden ?
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün dikişlerim alındı ve burnum açıldı. Benden kaynaklanan sıkıntılı bir süreç yaşadım ancak bu sadece 3 gün sürdü. Şuan 10 günlük burnum olmasına rağmen ufak ve müthiş sexi görünen bir buruna sahip oldum :) zor zamanlarda yazmış olduğum korkulu satırlarıma aldanmayın. Herkesten biraz daha fazla şişmiş olmanın korkusunu yaşamıştım sadece..
Ben bugün anladım ki, harika bir Dr. Seçimi yapmışım.. Ne yalan söyleyim; sonucun bu kadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim. Muhammet bey her ne kadar burnumun şiş olduğunu söylesede ben şişlik göremiyorum:)
Sonuç mükemmel!
Dilerim hepiniz ufacık kuşgu duymadan Muhammet beyin sihirli parmaklarına kendinizi bırakırsınız !
Çevremde o kadar fazla bu ameliyatı yaptıran ve sonucu gördüğümde hüsrana uğradığım arkadaşların var ki!
Bantlar açılırken, aynaya yürüdüğüm vakit öyle bir burun göreceğimi düşünmedim değil...
İyi ki Muhammet bey'i seçmiş ve ona ameliyat olmuşum :)
Biraz daha iyileşip fotoğraflarımı sizlerle paylaşacağım :)
Sevgiler & Saygılar ..
Tabi ki de memnun kaldım canım. Yoksa buralarda hiiiç işim olmaz. Başımı taşlara vurur, ağlarım.. Öyle bi tipim ben:) Resim işini daha çözemedim... Uyuz oldum... Bi ton işimin gücümün arasında çok da bakamadım..
çok sevindim canım. umarım bu hissettiklerini bnde hissederim memnun kalırım. bu hafta benmde ameliyatım
Arkadaslar merhaba tekrar
Dun gorüştüm Muhammet Bey'le.Haberleşeceğiz bir iki gün içinde tekrar.Mayıs sonuna kadar doluymuş.2 ay güneş gözlüğü yasak.Güneş kremi lazım sürekli.O tarihlerde ameliyat düşünen var mı?Bilemedim yaz nasıl geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?