Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ödem için ; maydanoz suyu ve ananas iyi geliyor demisti doktor, ben ibrahim saracoglunun maydanoz kurunu denedim ama bende çok olubendbir sonuç olmadı, sana tek tavsiyem ağlamaman, burnu çok kötü şişiroyor.
Arkadaşlar burundaki şişlikleri hızlı indirmenin bir yolu var mıdır? Özellikle burun ucundaki?

Yaa arkadaslar ben kararimi verdim muhammet beye ameliyat olacagim diyorken forumda muhammet beyin yaptigi ve gercekten guzel olmayan burunlar gördüm. Cok uzuldum ne yapacağım bilmiyorum. Beninle ayni hissedenler var mi???

Canim cok sıkkın cok moralim bozuldu. Burnu kotu yapilan arkadaslar adinada Kendim adina da cok uzuldum. Sanki benim basima gelmis gbiyim. Bir ay sora guzel burna kavusmanin hayallerini kurarken boyle seyler gormek okumak... Allahim diyorum acaba bu bi isaret mi?? Olmamali miyim???

Ben dün gittim o dediğiniz burunlarıda ördüm herilte buböyle değilmidir 100 işten 100 de kusuesuOlamaz. İkinci görüşmemdi artık haziranın ikl haftasıamelıyat. Alt yapı derin çok ii dedi kalın derililerde yapılan bellı olmuyrmus . Burnunun malzemesi ii sonucun kötü uçağın düşme olasılığı ile aynı dedi:))

Nasi yani muhammet bey mi gosterdi bu resimleri?? Benide henuz muayene etmis degil ama resimlerime yaptigi yorumlar seninkilerle benzerdi. Kii dr bey herkese olumlu yorumlar yapan biri degil sin derece gercekci bi insanmis. Dr beyden guzel seyler duyunca cok sevinmistim. sonra o resimleri gorunce yorumlari okuyunca cok uzulmustum

Ah caniim banada oyle dedi derin ince burnun cok guzel olur dedi dedide nerde ??

Son düzenleme:

Ben gittigim zaman bana sadece bu kadinlar kulubunde gordugum kizlarin resimlerini gostermisti 100 isten ikitane diyebilir iyi olmayanlar resimlerini burda paylasmiyorlar bana ozelden seninle ayni durumdayim diyen cok kisi var ama olsun

Yaa o zaman kim bu memnun olmayan arkadaşlar sizi tenzi ediyrm asiakız. Sizgerçekten madur olmuşsunuz.Lütfen ama lütfen foto paylaşsın. Dr bey ilk haline göre çok güzel olup yinede tatmın olmayanlar var dedi.

Aynen cnm bende bilmiyorum olabilir ilk haline gore belki guzeldir burunlari cinku ben resimlerini gormedim ama bana sadece memnun olmadiklarini soylediler bilmiyorum belki beklentileri farklidir ben sahsen memnun degilim ve resimleri paylastim iyi olmus diyen de vvar olmamis diyende insanlarin bakis acisi farkli

Yaa arkadaslar ben kararimi verdim muhammet beye ameliyat olacagim diyorken forumda muhammet beyin yaptigi ve gercekten guzel olmayan burunlar gördüm. Cok uzuldum ne yapacağım bilmiyorum. Beninle ayni hissedenler var mi???
Ben de ayni seyleri dusunuyorm canm haziranda ameliyat olacagm basta hic tereddutsuz gittim icim gayet rahatti cunku burdaki yaptgi burunlar harikaydi smdi yeni yeni kötü burunlar goruyorm bazen fake mi.diyorm ama o da cok sacma. Anlamadm yani ama icim eskisi kadae rahat degil

Seninle ayni hisleri paylasiyorum. Kisaca icime kurt düştü. Cok eminken smdi acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…