- 16 Aralık 2014
- 59
- 6
- 18
- 34
Arkadaşlar burundaki şişlikleri hızlı indirmenin bir yolu var mıdır? Özellikle burun ucundaki?
Muhammed bey mi demişti bunları?Ödem için ; maydanoz suyu ve ananas iyi geliyor demisti doktor, ben ibrahim saracoglunun maydanoz kurunu denedim ama bende çok olubendbir sonuç olmadı, sana tek tavsiyem ağlamaman, burnu çok kötü şişiroyor.
Ben Perşembe ameliyat oldum pazartesi Alçı ve tamponlar cuma Günü de dikişlerim alındıBana on gün demisti hatta burda da on günde ciktigni soyleyen arkadaslar vardi ama bakalım umarm onun hesabini yapmstr :)
Evet Muhammet hoca dedi, maydanoz suyu ve ananasMuhammed bey mi demişti bunları?
Ağlamanın burnu şişirdiğini çok iyi biliyorum:)))Ödem için ; maydanoz suyu ve ananas iyi geliyor demisti doktor, ben ibrahim saracoglunun maydanoz kurunu denedim ama bende çok olubendbir sonuç olmadı, sana tek tavsiyem ağlamaman, burnu çok kötü şişiroyor.
Yok onu anladm da ankarada olacak o yzden dedm ben bi arayip ogreniym en iyisi :)10 gun sonra alicak iste canim :)
hmm herkesin farkli ssanrm senin sekiz gunde alinms dikisler bu durumda ben de problem yapmym o zmnBen Perşembe ameliyat oldum pazartesi Alçı ve tamponlar cuma Günü de dikişlerim alındı
bende sizinle ayni duygular icerisindeyim ama muhammet beyin basarili ameliyatlarida var bir cesaret edebilsem hemen godicem gorusmeye kismet isi sanirim ya kotu olursa psikolojim bozulur filan diye dusunuyorum
Ben dün gittim o dediğiniz burunlarıda ördüm herilte buböyle değilmidir 100 işten 100 de kusuesuOlamaz. İkinci görüşmemdi artık haziranın ikl haftasıamelıyat. Alt yapı derin çok ii dedi kalın derililerde yapılan bellı olmuyrmus . Burnunun malzemesi ii sonucun kötü uçağın düşme olasılığı ile aynı dedi:))[/muhammet bey o kotu dedigimiz haslarininda mi resmini gosterdi??? Beni henuz muayene etmedi ama resimlerime yaptigi yorumlar sizinkilerle benzerdi. Bana da benim bunumdam cok guzel bi burun cikacagini soylemisti. İste dr beyden de bole guzel sozler duyunca cok sevinmistim kii herkese bole seyler solemiyomus.
Nasi yani muhammet bey mi gosterdi bu resimleri?? Benide henuz muayene etmis degil ama resimlerime yaptigi yorumlar seninkilerle benzerdi. Kii dr bey herkese olumlu yorumlar yapan biri degil sin derece gercekci bi insanmis. Dr beyden guzel seyler duyunca cok sevinmistim. sonra o resimleri gorunce yorumlari okuyunca cok uzulmustumBen dün gittim o dediğiniz burunlarıda ördüm herilte buböyle değilmidir 100 işten 100 de kusuesuOlamaz. İkinci görüşmemdi artık haziranın ikl haftasıamelıyat. Alt yapı derin çok ii dedi kalın derililerde yapılan bellı olmuyrmus . Burnunun malzemesi ii sonucun kötü uçağın düşme olasılığı ile aynı dedi:))
Ben dün gittim o dediğiniz burunlarıda ördüm herilte buböyle değilmidir 100 işten 100 de kusuesuOlamaz. İkinci görüşmemdi artık haziranın ikl haftasıamelıyat. Alt yapı derin çok ii dedi kalın derililerde yapılan bellı olmuyrmus . Burnunun malzemesi ii sonucun kötü uçağın düşme olasılığı ile aynı dedi:))
Ben dün gittim o dediğiniz burunlarıda ördüm herilte buböyle değilmidir 100 işten 100 de kusuesuOlamaz. İkinci görüşmemdi artık haziranın ikl haftasıamelıyat. Alt yapı derin çok ii dedi kalın derililerde yapılan bellı olmuyrmus . Burnunun malzemesi ii sonucun kötü uçağın düşme olasılığı ile aynı dedi:))
Ben de ayni seyleri dusunuyorm canm haziranda ameliyat olacagm basta hic tereddutsuz gittim icim gayet rahatti cunku burdaki yaptgi burunlar harikaydi smdi yeni yeni kötü burunlar goruyorm bazen fake mi.diyorm ama o da cok sacma. Anlamadm yani ama icim eskisi kadae rahat degilYaa arkadaslar ben kararimi verdim muhammet beye ameliyat olacagim diyorken forumda muhammet beyin yaptigi ve gercekten guzel olmayan burunlar gördüm. Cok uzuldum ne yapacağım bilmiyorum. Beninle ayni hissedenler var mi???
Seninle ayni hisleri paylasiyorum. Kisaca icime kurt düştü. Cok eminken smdi acaba...Ben de ayni seyleri dusunuyorm canm haziranda ameliyat olacagm basta hic tereddutsuz gittim icim gayet rahatti cunku burdaki yaptgi burunlar harikaydi smdi yeni yeni kötü burunlar goruyorm bazen fake mi.diyorm ama o da cok sacma. Anlamadm yani ama icim eskisi kadae rahat degil
Zaten sende benimle ayni dusunuyormussun benden alinti yaptini smdi gördüm :)Seninle ayni hisleri paylasiyorum. Kisaca icime kurt düştü. Cok eminken smdi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?