Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Peki simdi napicaz biz
Valla inan hic bilmiyorum surekli kafam bu konuyla mesgul. İna bende ayni seyi sana soracaktim hep Allaha hayirli olcaksa olsun yoksa bi sekilde engel ol bana diye dua ederdim acaba diyorum Allah olmamam icin uyariyor mu beni?? Bilmiyorum yaaaa hic bilmiyorum. Benim ailemde cok karsi ameliyat olmama. Hep ya pisman olursan diyo herkes. İnsanlar boyle dedikce ben daha tanimadidim dr um muhammet dilberi savunurdum hep. Eger pisman olursam smdi dr mu savundugum herkes biz sana demistik diyecekler daha da kotu olacagim. Offf cok karisik

Bende bir ara sizin gibi oldum . Ama Dr bey kimbilir kaç amelıyat yaptı tecrübelı. Eğer çok fazla memnun olmayan olsa burası yıkılır yorumdan diye düşündüm. Memnun olmayan kişiler girip yazardı en azından ben olsam öyle yapardım . Güveniyorum Muhammet beye haziranda ameliyatım paylaşırım fotolarımı . Yalnız benım üst dudağım çok ince ağız burun arası mesafe çok açılır diye korkum sadece. Tabı bırden amelıyattan ayılınca çok kötü hissedermıyom

Sizin haz
sizin haziranın kaçında ameliyatıniz

canım aynı durumla bende karşılaştım. Hatta albümlerde ki 2 kişinin resimlerini ameliyattan önce bende görseydim olmazdım ve gerçekten çok şey kaçırmış olurdum. İyi ki onları görmemiş ve ameliyatımı olmuşum. Pazartesi günü iş başı yaptım ve herkes o kdar çok beğendiki gözlerinin güzelliği daha önceden belli değilmiş dediler. Çoğu ameliyat olduğumu anlamadı bile bi değişiklik var sende deyip durdular. Gerçekten çok hoş duygular.. Muhammet beyden Allah razı olsun diyorum aldığı tüm para alnının emeğinin akı helal olsun..

hiç değişmiyor canım benmde üst dudak ince alt dudak kalın ama hiç bi değişme olmuyor.

bende doktorumu tanımadan bu forumdaki yorumlara göre kesinlikle ona olcağım diyordum. Eşim fln bulunduğumuz ilde ameliyatını ol fln dedi ama benm aklımda hep Muhammet bey vardı burdaki doktorlardan iş çıkmayacağını görünce gittik Muhammet beye.. Eşimde çok beğendi kendisini bize bi güven verdi yani. Eğer ameliyat sonrası ya memnun olmazsam da Taa bizi buralara kdr getirdin memnun kalmadın vs diye laf sölerlerse sonra die bende düşünmedim değil. Gözümü karartıp bi an önce ameliyatımı oldum.. İyi ki olmuşum herkes çok beğendi bu hali bile güzel benm için daha 20 günlük kim bilir şişlerim inince nasıl güzel duracak :)

Canim maşallah çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim:) derinizin tipi neydi peki

Canim maşallah çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim:) derinizin tipi neydi peki

derim çok inceymiş bu bi dezavantaj demişti hatta doktor. Ameliyat öncesi öncelikle burun yapımın dezavantajlarından bahsetti.. Cilt tipim çok ince olduğu için transparan kumaş gbi düşün dedi dokununca kemik vs deri altında ne varsa hissedersin dedi ve bunun olma ihtimalide 100 kşiden 3 nde diye bi olasılık verdi doktor. Hatta o zaman vazgeçsemmi diye düşündüm ya o 3 kişiden biri ben olursam diye.. Forumda karpe nin de burnu çok inceymiş bana sölediğini onada sölemiş doktor onunda memnun olduğunu görünce bu korkum kalmadı .Ve şuan burnum 20 günlük elliyorum hiç bi pürüz hissetmiyorum çok şükür :)

Ne kadar güzel masallah ama ne olursa olsun ince deri kalın deriden daha iyi sonuç verirmiş ve sanırım benim ki kalın deri muhammet bey fotodan anlaşılmaz dedi ama benim yağlı siyah noktasi çok bir burnum var galiba ;(

inş hayırlısı olur canım afra77 diye bi arkadaşımız var oda kalın derili ve daha 6 ay bile olmadı sanırım ameliyat olalı onunda burnu çok güzel

Ne guzel masallah omurluk olsun insallah cok sevindim canim senin adina. Burun deliklerinde bi asimetri falan yok insallah???

Bak ne demissin o resimleri gorseydim olmazdim... iste sorun da bu biz o resimleri gorduk :) ama ne guzel iyiki gormemisim diyebilmek. Bende ileride "bilge gore gore gittin, kasindin sen" derim kendime die cok korkuyorum. Burnunum bu hali bile guzel diyosun ya aslinda burunlar ilk bi ayda kendini %80 belli edermis. Yani basta cok cirkin olan bi burun soradan cok guzel olmazmis. Demem o ki senin burnunda cok guzel olmus ne mutlu sana... darisi biz gbi isteyenlerin basina insallah

Canım orda demek istediğim şey resimleri görüpte gitmemiş olsaydım çok şey kaçırmış olurdum yani sadece 2 resime bakıp kararsız olma.. doktorun öncelikle senin burnun için ne Demiş olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…