- 9 Kasım 2014
- 38
- 11
- 3
- 32
Peki simdi napicaz bizZaten sende benimle ayni dusunuyormussun benden alinti yaptini smdi gördüm :)
Valla inan hic bilmiyorum surekli kafam bu konuyla mesgul. İna bende ayni seyi sana soracaktimPeki simdi napicaz biz
sizin haziranın kaçında ameliyatınizBende bir ara sizin gibi oldum . Ama Dr bey kimbilir kaç amelıyat yaptı tecrübelı. Eğer çok fazla memnun olmayan olsa burası yıkılır yorumdan diye düşündüm. Memnun olmayan kişiler girip yazardı en azından ben olsam öyle yapardım . Güveniyorum Muhammet beye haziranda ameliyatım paylaşırım fotolarımı . Yalnız benım üst dudağım çok ince ağız burun arası mesafe çok açılır diye korkum sadece. Tabı bırden amelıyattan ayılınca çok kötü hissedermıyom
11 indeSizin haz
sizin haziranın kaçında ameliyatıniz
Canim cok sıkkın cok moralim bozuldu. Burnu kotu yapilan arkadaslar adinada Kendim adina da cok uzuldum. Sanki benim basima gelmis gbiyim. Bir ay sora guzel burna kavusmanin hayallerini kurarken boyle seyler gormek okumak... Allahim diyorum acaba bu bi isaret mi?? Olmamali miyim???
Bende bir ara sizin gibi oldum . Ama Dr bey kimbilir kaç amelıyat yaptı tecrübelı. Eğer çok fazla memnun olmayan olsa burası yıkılır yorumdan diye düşündüm. Memnun olmayan kişiler girip yazardı en azından ben olsam öyle yapardım . Güveniyorum Muhammet beye haziranda ameliyatım paylaşırım fotolarımı . Yalnız benım üst dudağım çok ince ağız burun arası mesafe çok açılır diye korkum sadece. Tabı bırden amelıyattan ayılınca çok kötü hissedermıyom
Valla inan hic bilmiyorum surekli kafam bu konuyla mesgul. İna bende ayni seyi sana soracaktimhep Allaha hayirli olcaksa olsun yoksa bi sekilde engel ol bana diye dua ederdim acaba diyorum Allah olmamam icin uyariyor mu beni?? Bilmiyorum yaaaa hic bilmiyorum. Benim ailemde cok karsi ameliyat olmama. Hep ya pisman olursan diyo herkes. İnsanlar boyle dedikce ben daha tanimadidim dr um muhammet dilberi savunurdum hep. Eger pisman olursam smdi dr mu savundugum herkes biz sana demistik diyecekler daha da kotu olacagim. Offf cok karisik
Canim maşallah çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim:) derinizin tipi neydi pekicanım aynı durumla bende karşılaştım. Hatta albümlerde ki 2 kişinin resimlerini ameliyattan önce bende görseydim olmazdım ve gerçekten çok şey kaçırmış olurdum. İyi ki onları görmemiş ve ameliyatımı olmuşum. Pazartesi günü iş başı yaptım ve herkes o kdar çok beğendiki gözlerinin güzelliği daha önceden belli değilmiş dediler. Çoğu ameliyat olduğumu anlamadı bile bi değişiklik var sende deyip durdular. Gerçekten çok hoş duygular.. Muhammet beyden Allah razı olsun diyorum aldığı tüm para alnının emeğinin akı helal olsun..
Benimde 16 sinda insallah11 inde
Canim maşallah çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim:) derinizin tipi neydi peki
Ne kadar güzel masallah ama ne olursa olsun ince deri kalın deriden daha iyi sonuç verirmiş ve sanırım benim ki kalın deriderim çok inceymiş bu bi dezavantaj demişti hatta doktor. Ameliyat öncesi öncelikle burun yapımın dezavantajlarından bahsetti.. Cilt tipim çok ince olduğu için transparan kumaş gbi düşün dedi dokununca kemik vs deri altında ne varsa hissedersin dedi ve bunun olma ihtimalide 100 kşiden 3 nde diye bi olasılık verdi doktor. Hatta o zaman vazgeçsemmi diye düşündüm ya o 3 kişiden biri ben olursam diye.. Forumda karpe nin de burnu çok inceymiş bana sölediğini onada sölemiş doktor onunda memnun olduğunu görünce bu korkum kalmadı .Ve şuan burnum 20 günlük elliyorum hiç bi pürüz hissetmiyorum çok şükür :)
Ne kadar güzel masallah ama ne olursa olsun ince deri kalın deriden daha iyi sonuç verirmiş ve sanırım benim ki kalın derimuhammet bey fotodan anlaşılmaz dedi ama benim yağlı siyah noktasi çok bir burnum var galiba ;(
Yaa öyle mi o afrayi bir bulup konusSam çok iyi gelir aslında ;(inş hayırlısı olur canım afra77 diye bi arkadaşımız var oda kalın derili ve daha 6 ay bile olmadı sanırım ameliyat olalı onunda burnu çok güzel
TMM çok saol canım:)Afra77 kullanıcı adı arama sekmesinden aratabilirsin.
Ne guzel masallah omurluk olsun insallah cok sevindim canim senin adina. Burun deliklerinde bi asimetri falan yok insallah???derim çok inceymiş bu bi dezavantaj demişti hatta doktor. Ameliyat öncesi öncelikle burun yapımın dezavantajlarından bahsetti.. Cilt tipim çok ince olduğu için transparan kumaş gbi düşün dedi dokununca kemik vs deri altında ne varsa hissedersin dedi ve bunun olma ihtimalide 100 kşiden 3 nde diye bi olasılık verdi doktor. Hatta o zaman vazgeçsemmi diye düşündüm ya o 3 kişiden biri ben olursam diye.. Forumda karpe nin de burnu çok inceymiş bana sölediğini onada sölemiş doktor onunda memnun olduğunu görünce bu korkum kalmadı .Ve şuan burnum 20 günlük elliyorum hiç bi pürüz hissetmiyorum çok şükür :)
Bak ne demissin o resimleri gorseydim olmazdim... iste sorun da bu biz o resimleri gorduk :) ama ne guzel iyiki gormemisim diyebilmek. Bende ileride "bilge gore gore gittin, kasindin sen" derim kendime die cok korkuyorum. Burnunum bu hali bile guzel diyosun ya aslinda burunlar ilk bi ayda kendini %80 belli edermis. Yani basta cok cirkin olan bi burun soradan cok guzel olmazmis. Demem o ki senin burnunda cok guzel olmus ne mutlu sana... darisi biz gbi isteyenlerin basina insallahcanım aynı durumla bende karşılaştım. Hatta albümlerde ki 2 kişinin resimlerini ameliyattan önce bende görseydim olmazdım ve gerçekten çok şey kaçırmış olurdum. İyi ki onları görmemiş ve ameliyatımı olmuşum. Pazartesi günü iş başı yaptım ve herkes o kdar çok beğendiki gözlerinin güzelliği daha önceden belli değilmiş dediler. Çoğu ameliyat olduğumu anlamadı bile bi değişiklik var sende deyip durdular. Gerçekten çok hoş duygular.. Muhammet beyden Allah razı olsun diyorum aldığı tüm para alnının emeğinin akı helal olsun..
Canım orda demek istediğim şey resimleri görüpte gitmemiş olsaydım çok şey kaçırmış olurdum yani sadece 2 resime bakıp kararsız olma.. doktorun öncelikle senin burnun için ne Demiş olması önemliBak ne demissin o resimleri gorseydim olmazdim... iste sorun da bu biz o resimleri gorduk :) ama ne guzel iyiki gormemisim diyebilmek. Bende ileride "bilge gore gore gittin, kasindin sen" derim kendime die cok korkuyorum. Burnunum bu hali bile guzel diyosun ya aslinda burunlar ilk bi ayda kendini %80 belli edermis. Yani basta cok cirkin olan bi burun soradan cok guzel olmazmis. Demem o ki senin burnunda cok guzel olmus ne mutlu sana... darisi biz gbi isteyenlerin basina insallah
Yok canım gayet düzgünler çok şükürNe guzel masallah omurluk olsun insallah cok sevindim canim senin adina. Burun deliklerinde bi asimetri falan yok insallah???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?