Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Resimlerime yaptigi yorumlar cok guzeldi. "Cok guzel bi cikacak gbi gorunuo resimden tabi yine burnun kendisini gormeden dokulara bakmadan kesin konuşamam" demisti. Hatta "istanbula bile gelme gorusmeye ankarada ameliyat oncesi gormem bile yeterli olur sikinti bi burun deil gbi gorunuo" demisti. Ama tabi benim icim rahat etmez ben yine de istanbula da gidecegim insallah...

Tekrar tekrar masallah Allah nazarlardan saklasin...
Salo canım inş siz de memnun kalırsınız. Şu anki endişelerinizi çok iyi Anlıyorum. Ameliyat günü yaklaşınca Muhammet bey hep rüyama giriyordu. Acaba ne istediğimi anladı mı anlatabildim mi bi Sürü çelişkiler sonrasında ya memnun kalmazsam kendimi şanssız olarak gördüğümden hep bi acabalar vardı içimde çok şükür inş bu memnuniyet ömürlük Sürer Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aslında Ankara ya gitsen daha yakın değil mi? Ilk görüşmede burnuna dokuna bakıyor olasılıklardan bahsediyor Ankara trafik bakımından da rahat edersin gene de sana kalmış tabi.

Varya oyle guzel anlatmissin ki suan ki ruh halimi. Daha canli canli gormeden bende ruyalarimda goruyorum muhammet beyi. Aynen ne istedimi anlatabilirmiyim? Ve cidden bende kendimi şanssız gordugum icin gelir olmayacak seyler beni bulur diye oyle korkuyorum kiiii

Bende tam dediginiz durumu yaşıyorum

Aslında Ankara ya gitsen daha yakın değil mi? Ilk görüşmede burnuna dokuna bakıyor olasılıklardan bahsediyor Ankara trafik bakımından da rahat edersin gene de sana kalmış tabi.
Canim muhammet bey ankarada yapacak benim ameliyatimi temmuzun ilk haftasi. Ve ilk gorusmemizde ankarada olsun demisti o . Dedigim gbi burun yapin ii gorunuo oncesinde istanbula gelmene gerek yok demisti. Ama benim yinede icim rahat etmeyecek. Ankara gorusmesi oncesi, ben yinede gidip istanbulda da gorusmek istiyorum yoksa icim rahat etmeyecek. Ameliyattan once ankarada da görüşecegim

bugun Muhammet beyin asistanıyla konuştum kadın bana 15.000tl dedi ya çok ufacık burun ucu mudahalesine 1mm fark için ya siz çok zenginsiniz yada ben çok fakirim heralde ya bune böyle

bugun Muhammet beyin asistanıyla konuştum kadın bana 15.000tl dedi ya çok ufacık burun ucu mudahalesine 1mm fark için ya siz çok zenginsiniz yada ben çok fakirim heralde ya bune böyle
Canim senin revizyon mu?? Malesef revizyon fiyatlari oyle aza çoğa bakmio. Bizim ilk ameliyatimiz olacak. Bize maliyeti 8.000 yine az para deil ama napalim bi sekilde ayarliyoruz parayi daha dogrusu ben ole yaptim

Ameliyatta girişini nasıl çok heyecanlımydn uyanınca basıldı ağrı sızın varmıydı korkuyrm sanırım

Anladım ameliyat öncesi tekrar görüşmeyi İstanbul'da yapayım diyorsun bencede öyle yap istemediğim ve istediğim burunları göstermiştim doktora ben sende öyle yap akılda Kalıcı oluyor

Ameliyatta girişini nasıl çok heyecanlımydn uyanınca basıldı ağrı sızın varmıydı korkuyrm sanırım

Aslında görünürde heyecan yoktu ama bilinç altımda heyecan vardı sanırım gülerek gtittim uyutulacağım için korkmadım . Ameliyat sonrası gayet rahat hiç ağrım olmadı. Sadece ertesi sabah biraz başım birazda burnum ağrıdı ama ilaç kullanmaya başladığın için ağrın olmuyor bi yarım saat fln ağrımıştı oda çok şiddetli değil sızlama gibi düşün.

Anladım ameliyat öncesi tekrar görüşmeyi İstanbul'da yapayım diyorsun bencede öyle yap istemediğim ve istediğim burunları göstermiştim doktora ben sende öyle yap akılda Kalıcı oluyor
Aynen bende oyle resimler hazirladim istedigim ve istemedigim burunlar olarak:) gonlumuzce olsun insallah...

Ameliyat olan arkadaşlar burun tıkanıklığı ne zman geçiyor 2 hafta olmasına rağmen çok sık tıkanıyorum
Burun tıkanıklıgı degil de kurulugu olmustu ben de, suan 2 ay oldu az da olsa var hala,sabahları oluyor, burna su yada tuzlu su vermek rahatlatıyor. gün geçtikce azalıyor ılk zamanlar daha coktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…