Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim senin revizyon mu?? Malesef revizyon fiyatlari oyle aza çoğa bakmio. Bizim ilk ameliyatimiz olacak. Bize maliyeti 8.000 yine az para deil ama napalim bi sekilde ayarliyoruz parayi daha dogrusu ben ole yaptim
burun ucumda düşüklük vardı yaptırdım fakat geri düştü şimdide dün aradım 15.000 dedi hayal kırıklığına uğradım baya

Ameliyatimin 2.ayindayim.Daha simdiden hayatimda cok sey degisti.Herseyden once ozguvenim inanilmaz artti ve bu zaten butun yasaminizi olumlu anlamda etkiliyor. Hem saglik hem gorsellik konusunda uzun suren arastirmalarim sonucunda Muhammet beye karar verdim.Onukadinlar klubu sayesınde buldum.İsin en zor kismi karar vermek..Suan sadece ' Keske daha once tanisaydim doktorumu ve keske daha once ona ameliyat olsaydim diyorum. Her gidisimde biraz da pipirikli yapim geregi bir soru listesiyle gittim ve - Baslayalım ahiret sorularına- diyerek sakayla karisik her bir sorumu beni rahatlatacak sekilde usenmeden cevaplandirdi.Derim ve burun yapimin cok uygun oldugunu ve ameliyat basarisinin oldukca yuksek oldugunu soyledi. Cok fazla doktorla gorustum ve bu guveni baska kimseden alamadim.Cok konforlu bir ameliyat surecim oldu. Hemsiresi Selin hanimin ilgi ve sabrina da hayran kaldim. Suan aynaya baktigimda gulumseme sebebim.Ona ne kadar tesekkur etsem azdir. Etraftan aldıgım tepkiler çok güzel, gençleştiğimi ve bende bir güzellik oldugunu soyluyorlar fakat bunun burundan kaynaklandıgını çoğu farketmıyor bile, dogallık çok onemli..Risk her ameliyatta vardir aslinda yasamin kendisi zaten risk degil mi ? Psikolijinizin ve deri yapinizin ameliyat basarisini cok etkiledigini dusunuyorum. Ben cok rahat bir sekilde ve doktoruma guvenerek girdim.Size tavsiyem de birkaç olumsuz yorumdan etkilenip kararınızı degiştirmemeniz yönünde, inşallah sizin için de sonuclar güzel olur, şimdiden geçmiş olsun

benim ailem de hep karsı cıkmıstı, şimdi neden daha once olmadın kı dıyorlar.. cok şükür hersey güzel geçti ,hemen oldu geçti bitti, bukadar basitse neden uzerınde bukadr kafa yormusum dıyorum. Muhammet bey işin ehli.. ona güvenın derim. En zor kısmı karar vermek. Bence biraz cesur olmak lazım hayatta. inşallah hayırlı olur sızın için de.. Geçmiş olsun size de..

Muhammet beyı gordugun anda bu soru işaretlerin gidecek aslında. Çok samimi içten ve güven verici bir doktor. Her soruna içtenlikle sabırla ve varsa olası kötü durumları en baştan soyleyecektir. Ben biran once görüşme fırsatı yarat derim..

Aynen bende oyle resimler hazirladim istedigim ve istemedigim burunlar olarak:) gonlumuzce olsun insallah...
amelyattan sonra mutlu olmak aslinda beklentinizle alakali bu amelyatta neyi isteyip neyi istemediginizi iyi anlatabilmeniz* ondan sonra zaten Dr en olmasi gerekeni yapiyor, bence ilk gorusmeye gittigimizde bile hayali olarak burnumuzu yapiyor bence :))) arastirmalarima baslamadan once herkese butun olarak bakiyordum ama arastirmalardan sonra herkesin burun yapisini inceler oldum :) surec zorlu ve sabir gerektiriyor gerisi gercekten guzel

Guzel tavsiyelerin icin cok tesekkur edrim canim. İste zaten korkuyosun ya bole seyler duyuncada acaba demekten kendini alamiyor insan. İnsallah bende sizler gbi cok mutlu olurum. bosuna dert etmisim kendime derim:) muhammet bey herseyden once operasyon sonrasıda hastalarini kucaklayan biriymis yani henuz yuz yuze konusmadik. Eminim tayinca bende ole dusunecegim. Allahim dr un bizlerin emeklerini bosa cikarmasin insallah...

Kesinlikle oyle algida seçicilik soz konusu oluyor. Be bile hayalimde çevremdeki heekesin burunlarini yapiyorum:) aslinda ben ne istedigimi cok ii biliyorum. Ergenlik oncesi findik gbi olan burnum ergenlik sonrasi bi enteresan oldu. 11 yaşımda cekildigim bi vesikaligim var direk onu gosterecegim hocaya. Yani benim olan burnu geri isteyecegim aslinda asla olmasini istemedigim burun tiplerininde resimlerini ayarladim bakalim gerisi nasip kismet...

ameliyat olalı henüz 1 ay olmasına rağmen burnumdan gayet memnunum :)

Merhabalar,
Yazamadan geçemedim :)

1. Ayım doldu ve hala Muhammet Bey'e ne zaman yazsam cevap alabiliyorum. Burnum her geçen gin küçülüyor ve şeklini az çok çıkarabiliyorum.
İyi ki Muhammet Dilber'e ameliyatımı olmuşum diyorum.

Ben çok fazla şöyle bir burun iatiyorum vs. Hiç söylemedim. Her daim yüzüme yakışan doğal bir burun olsun dedim.

Aynen öylede yapıldı :)
Herkesin istediği sonuçların olması dileğiyle...

Âmin canim inşallah... sana da cok cok gecmis olsun...

Ben de sana burnundan ameliyat olup 3 kere intihara kalkisip bobreklerini mahveden genc kizin hikayesini anlatayim istersen bir gun

Arkadaşlar merhaba,
Bugün ameliyatımın 10 uncu günü.Sabah dikişlerim alındı, bandaj çıkarıldı.Şu hali bile güzel ve düzgün.Şişlikler indikçe daha da güzel olacak umuyorum ki.Revizyon ameliyatıydı, zor bir burundu, kulaktan kıkırdak alındı, buna rağmen sonuç başarılı.İçerde daha önceki ameliyattan kalan delik/perforasyonu da tekrar tekrar kontrol etti Muhammet Bey, tamamen kapanmış..KBB doktorlarının bile kapatmaya yanaşmadığı bir delikti..Kısacasası her şey yolunda çok şükür..

geçmiş olsun bir resim koysnız merak ettım:)

Cok cok gecmis olsun. Da ha guzel olsun insallah...

Tourmaline-- Bahcelievlerde. Metrobuste bahcelievler duraginda iniyorsun hemen gozukuyor zaten metroport avmnin solunda bir rezidans icinde. Su an 8bin.

Tourmaline-- Bahcelievlerde. Metrobuste bahcelievler duraginda iniyorsun hemen gozukuyor zaten metroport avmnin solunda bir rezidans icinde. Su an 8bin.
off ya çok pahalanmış (( iş yerinden kaç gün izin almalıyım acaba ? kaçıncı gün çalışmaya başlayabilirim ve ne kadar sürede iyileşiyor?

off ya çok pahalanmış (( iş yerinden kaç gün izin almalıyım acaba ? kaçıncı gün çalışmaya başlayabilirim ve ne kadar sürede iyileşiyor?

Evet maalesef pahali da guven verdi.ben daha yaptirmadim ama randevumu aldim. Muhammet beye ne kadar evde kalmam gerekli dedigimde 10gun kal dedi. Tanidigim muhammet beye ameliyat oldu 20gunlukken gordum gayet iyidi ise gidiyordu geziyordu guzel gozukuyordu

Muayne ucreti aliyor diye duydum dogrumu acaba bilgisi olan cvp verebilirmi muhammet beyi isterken bugun tamer yavasa muayne oldum biken varmi onu

Muayene ucreti 200lira. Tamer yavasi da duydum doktor arastirirken ama artik yeter dedim muhammet beye ikna olunca arastirmadim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…