Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

[QUOTE="Dolicat, peki tamer yavas da iyi bir dr mu arkadaskarim8n 3 ona yaptirdi hepsi cok memnunlar benim aklimda hep muhammet bey vardi ama tamer bey 10 gun sonraya ameliyat tarihi verdi bana cok kararsizim cok istiyorum kötü bir yorum okumadim kendisiyle ilgili bilen duyan varsa lutfen bilgi istiyorum sonunda bir adim atabildim yardiiimm!...

[QUOTE="askitoom, ben bilmiyorum.bizim mahallede oturan biri var annem onun burnunu begeniyordu.o kisinin kuzenine sormus burnunu kime yaptirdi diye tamer yavas demis. Sen niye ona yaptirmadin demis(kuzeni de burnunu yaptirdi). o da beni rahatlatmadi hic anlatmiyor guler yuzlu degil diye baska doktor tercih ettim demis. Biz sadece duyduk yani net bir bilgim yok benim arastirmadim. Ama muhammet bey cok guleryuzlu ve olayi cok basit anlatmasi sizi rahatlatiyor. Ben bazen burnumdan nefret edip bazen gerek yok diyordum.muayeneye ikna olmak icin gittim beni de annemi de ikna etti direkt gun aldim ameliyata.ayri zamanda kbb ve bas boyun cerrahi.su an cok heyecanliyim ama hic korkum kalmadi

Dolicant acikcasi benim icin gorusme eglenceli gecti tasarimini yapti bundan %95 daha iyi olur dedi ama dedigim gibi kendisoyle ilgili bir yorumla karsilasmadim muhammet bey nezamana ameliyat tarihi verdi sana ilk gorusmeden sonra yakin bir tarih veriyormu

[QUOTE="askitoom,
Ben nisanin ortalarinda gittim. En erken 28mayis var dedi ben mayista okulum bittigi icin mayistan sonra en erken ne zaman var dedim 3hazirana verdi

Az kalmis umarim istedigin gibi olur ben henuz randevu alamadim bu gidisle almazsam vazgecicem biraz daha iteklenmeyi bekliyorum:))

Merhaba arkadaşlar. Eski nickimi unuttum yeni profil açtım şimdi Daha önce de defalarca sorum burun konusunda. Ama artık aciliyeti var. 2 ay önce kdr yenibosnada bi hastanede kbb'ye kontrol oldum. Dr : sen nasıl nefes alıyorsun, ayakta durman mucize dedi. o günden beri nefes alamıyorum sanki. Nefes almayı bilmiyormuşum da haberim yokmuş. hayrünnisa hastanesi bu bahsettiğim. ameliyat istersen hemen yapalım dediler. ameliyata 2 dr birlikte giriyorlarmış. hem kbb uzmanı hem de estetik cerrah. 4 bin kadar fiyat verildi. bu drlar, kbb : mehmet doğan ve estetik cerrah ihsan kasapgil.

oradan çıktım Kemal Ekberoğlu ile görüşmeye gittim. Sıcak kanlı, hoş biri. 4,5 dedi o da, yaşar hastanesi fiyatı buymuş. bir şeyler anlattı ama sanki kanım ısınmadı, bilemiyorum. bi de diğer hastanede de kıkırdak hafızası diye birseyden bahsetti dr. yani %5 veya %10 tekrar kemikte eğrilme olabilir dedi. Kemal bey de aynı şeyi söyledi ama amacımız o hafızayı yok etmek falan dedi. aslında 23 nisanda ameliyat olacaktım kendisine fakat grip oldum ve iptal edildi. sonrasında da benim cesaretim kalmadı ve birazda sanki kendisine güvenmediğimi hissettim gibi oldu. ve hala öyle sanki :/ kısaca şunları sormak istiyorum:

1- mehmet doğan ve ihsan kasapgile ameliyat olan/ olduğunu bildiğiniz biriler vs var mı? varsa sonuç ne?
2- Kemal Ekberoğlu'na ameliyat olan var mı? veya olduğunu bildiğiniz birileri? sonuçtan memnuniyet nedir?
3- ayrıca şu yaşar hastanesi nasıl bi yer? temizliği ne durumda? hakkında şikayet okumadım ama ne bilim, duyumları olanlar vardır mutlaka. şu hastane mikrobu olayı beni çok korkutuyor. benim ihtiyacım olduğu halde korkuyorum millet çay içmeye giderken burun estetiği yaptırıp dönüyor :)

Lütfen arkadaşlar, cvp yazın ki bende aydınlatayım kendimi. şurada 2-3 hafta içinde karar vermem lazım. Artık nefes almam çok güçleşti.

TugbaKRMN dedigin doktorlari bilmiyorum ama birkac gun once bir arkadasim bakirkoy yasar hastanesinde ameliyat oldu. 3ya da 3500 dediler fiyata 3tu galiba. Ama doktordan doktora fiyat degisiyor mu bilmiyorum

TugbaKRMN dedigin doktorlari bilmiyorum ama birkac gun once bir arkadasim bakirkoy yasar hastanesinde ameliyat oldu. 3ya da 3500 dediler fiyata 3tu galiba. Ama doktordan doktora fiyat degisiyor mu bilmiyorum
Bilemiyorum ki Kmeal beyden baska dr var mı orada, estetik üzerine. illaki vardır. teşekkür ederim :)

Yelda yeni mi ameliyat oldun? Geçmiş olsun... Nasıl memnun kaldın mı? Benim de 10 gün kaldııı!!! Çok heyecanlıyım.

Merhaba benim ameliyatıma da bir hafta kaldı ama kafam tam anlamıyla rahat değil.sağlık açısından çok güveniyorum ama bazı burunlar büyük geldi bana da. yorumlar içerisinden düşüncelerime en yakın sizi bulduğum için yazmak istedim. şu an memnun musunuz burnunuzdan ve ben doktora size bırakıyorum dedim kendim anlatmadm bir şey bir daha mı görüşmeye gitsem ameliyattan önce acaba? ben çok doğal olsun derdinde değilim kalkık burunları seviyorum ama doktorun kalkık anlayışı baya havaya bakan sanırım çünkü bana kalkık gelen burunlar doktorun normal dediği burunlardı o yüzden kalkık istiyorum demeye çekindim

Canim ben de büyüklük konusunu konustm Doktor beyle. Kalin derili burunlar daha az kuculurken normal ya da ince derili burunlar daha fazla kuculebilyomus yani o doktordan cok bizden kaynakliyms. Muhammet bey zaten yapmayacagi şeyin sözünü vermez yani amelyta girerken ciktgnda burnunun nasi olacagni beklentnin ne yonde olacagni baştan konusunca anlarsn. ZAten o da kac beden kuculecegini soyler bence ayrntili konus ki fikrin olsun korkarak girme nasi bi Burnun olacagini az cok bilerek gir ben de sadece derimin uygun oldgnu soyledi ben de size birakyorm dedm ama amelyttan once ayrntli konuscaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…