Alt sinir 18, üst sinir isr yokmuş. Muhammet bey oyle diyodu bi videosundaMerhabalar.. burun estetiği yaptırmanın bir yaşı var mıdır?
Peki Muhammet Bey in yeri nerede acaba?Alt sinir 18, üst sinir isr yokmuş. Muhammet bey oyle diyodu bi videosunda
Ben henuz gitmedim ama bahcelievlerde metroport avm nin solundaki residans lardaymisPeki Muhammet Bey in yeri nerede acaba?
İstanbul muBen henuz gitmedim ama bahcelievlerde metroport avm nin solundaki residans lardaymis
Evetİstanbul mu
Benimde 11 inde her ayrıntıyı atlmadan anlatın lütfen:)Tesekkur ederimm. Aynen bir olayim tek tek anlaticam her seyi
[QUOTE="askitoom,
Ben nisanin ortalarinda gittim. En erken 28mayis var dedi ben mayista okulum bittigi icin mayistan sonra en erken ne zaman var dedim 3hazirana verdi
Bilemiyorum ki Kmeal beyden baska dr var mı orada, estetik üzerine. illaki vardır. teşekkür ederim :)TugbaKRMN dedigin doktorlari bilmiyorum ama birkac gun once bir arkadasim bakirkoy yasar hastanesinde ameliyat oldu. 3ya da 3500 dediler fiyata 3tu galiba. Ama doktordan doktora fiyat degisiyor mu bilmiyorum
Yelda yeni mi ameliyat oldun? Geçmiş olsun... Nasıl memnun kaldın mı? Benim de 10 gün kaldııı!!! Çok heyecanlıyım.
Canim ben de büyüklük konusunu konustm Doktor beyle. Kalin derili burunlar daha az kuculurken normal ya da ince derili burunlar daha fazla kuculebilyomus yani o doktordan cok bizden kaynakliyms. Muhammet bey zaten yapmayacagi şeyin sözünü vermez yani amelyta girerken ciktgnda burnunun nasi olacagni beklentnin ne yonde olacagni baştan konusunca anlarsn. ZAten o da kac beden kuculecegini soyler bence ayrntili konus ki fikrin olsun korkarak girme nasi bi Burnun olacagini az cok bilerek gir ben de sadece derimin uygun oldgnu soyledi ben de size birakyorm dedm ama amelyttan once ayrntli konuscazMerhaba benim ameliyatıma da bir hafta kaldı ama kafam tam anlamıyla rahat değil.sağlık açısından çok güveniyorum ama bazı burunlar büyük geldi bana da. yorumlar içerisinden düşüncelerime en yakın sizi bulduğum için yazmak istedim. şu an memnun musunuz burnunuzdan ve ben doktora size bırakıyorum dedim kendim anlatmadm bir şey bir daha mı görüşmeye gitsem ameliyattan önce acaba? ben çok doğal olsun derdinde değilim kalkık burunları seviyorum ama doktorun kalkık anlayışı baya havaya bakan sanırım çünkü bana kalkık gelen burunlar doktorun normal dediği burunlardı o yüzden kalkık istiyorum demeye çekindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?