Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mrb canım bende Lunctisviribus arkadaşımızla aynı gün ameliyat oldum.. Sormak istediğin bişey varsa bende seve seve yardımcı olabilirim. Kalkık burnu seviyorsan burda beğendiğin birinin fotosunu gösterebilirsin. Bu ölçüde olsun vs gibi ameliyattan öncede konuşma fırsatın oluyor Muhammet beyle seni görmeden konuşmadan almıyorlar zaten ameliyathaneye.

Su deri tipi meselesi kafamı çok karıştırıyor ;(

Su deri tipi meselesi kafamı çok karıştırıyor ;(

bende burdan öğrendiğim kadarıyla iyileşme sürecinde deri tipi önemli.. mesela kalın derili 1 yıla kadar otururken ince derili olanlar daha çabuk iyileşebiliyor diye biliyorum. ama bünyeye göre değişir bence burda bi kaç arkadaşımız kalın derili olmasına rağmen kısa sürede şekline kavuştu.

Arkadaşlar ben guya ince derili diye girdim ameliyata ama suan 3.5 ay oldu okadar zor iniyorki sisliklerim , morluklar 1 aya kadar gecmedi, gozume kan oturdu oda 1.5 ayda anca gecti, suan hafif bir kemer var o ne zaman gececek bilmiyorum..

Arkadaşlar ben guya ince derili diye girdim ameliyata ama suan 3.5 ay oldu okadar zor iniyorki sisliklerim , morluklar 1 aya kadar gecmedi, gozume kan oturdu oda 1.5 ayda anca gecti, suan hafif bir kemer var o ne zaman gececek bilmiyorum..
Sanırım derinin kalınlığının yanında operasyonun çeşidi de etkili iyileşme süreci için.

Evet benim birde burunetim vardi , ama onceki burnum buyuk ve egik bir burun degildi sadece kemerim yuksekti
Yani ne bilim. Ne olursa olsun iyilesme surecinin bu kadar uzun surmesi ve kemerinin az da olsa hala duruyor olmasi düşündürücü en kisa zamanda atlatirsin insallah!!! Canim ozelden resim paylasir misin?? Bende ortalama 1 ay sonra muhammet beye ameliyat olmayi planliyorum inan cok ihtiyacim var eğrisiyle doğrusuyla herseyi ogrenmeyeeee bircok arkadas gbi...

Cevaplariniz icin coook tesekkur ederim Sevinimliavukat, farkedermi. Muhammet beye ilk gittigim zaman ameliayttan once bir kez daha gelin demislerdi ona da gittim ben yine sustum size birakiyorum dedim. Ama son kez nasil olcak dinlemek ve kucuk olsun demek istiyorum. Ameliyat oncesinde goreceksem o gun soyleyebilirim o zaman. Rahatladim biraz oh cok sagolun

Arkadaşlar Muhammet bey e fotoğraf gönderebiliyor muyuz?ilgilenir mi?olur ya da olmaz diyebilir mi?

Dolicat sen sadece muhamnet beylemi girustun baska dr gorusmedin mi cok merak ettim ve bence istedigin burnu muhakkak goster tipkisi olmasada benzeri olur tabi yuzune uygun olmali. Ben hep muhammet beyi dusunurken simdi baska baska dr gorusmeye basladim 2. Bir dr daha girusmem var kapali teknikke ameliyat yapiyormus daha cok

ameliyat olalı 4 ay oldu, burnum hala çok şiş
bi de kemer var hala, kemer dediğim şey de kemik mi
yoksa ödem mi bilemiyorum,
beklemekte çok zor,
aynı durumda olan var mı acaba ?

[QUOTE="askitoom, evet ben baska hicbir doktorla gorusmedim. Estetigiyle on plana cikan kbbci bilmiyorum zaten baska

Bir de acik kapali olayini sordum muhammet beye. Bana arkadaslarim kesin kapali yaptir acikta iz kalir filan dediler de muhammet bey acik yapacak benim ameliyati.2gunum kaldi... Acikta ortadan kesiyorlarmis kapalida da delikten girip icerden kesiyorlarmis. Gozukmuyor ama daha cok kesik oluyormus aslinda kapalida.

İnşallah sonuç isteğiniz gibi olur 1 hqfta sonrasıda benım amelıyatım basıl geçtiğini yaIn lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…