- 15 Şubat 2013
- 562
- 224
- 333
Merhaba benim ameliyatıma da bir hafta kaldı ama kafam tam anlamıyla rahat değil.sağlık açısından çok güveniyorum ama bazı burunlar büyük geldi bana da. yorumlar içerisinden düşüncelerime en yakın sizi bulduğum için yazmak istedim. şu an memnun musunuz burnunuzdan ve ben doktora size bırakıyorum dedim kendim anlatmadm bir şey bir daha mı görüşmeye gitsem ameliyattan önce acaba? ben çok doğal olsun derdinde değilim kalkık burunları seviyorum ama doktorun kalkık anlayışı baya havaya bakan sanırım çünkü bana kalkık gelen burunlar doktorun normal dediği burunlardı o yüzden kalkık istiyorum demeye çekindim
Su deri tipi meselesi kafamı çok karıştırıyor ;(mrb canım bende Lunctisviribus arkadaşımızla aynı gün ameliyat oldum.. Sormak istediğin bişey varsa bende seve seve yardımcı olabilirim. Kalkık burnu seviyorsan burda beğendiğin birinin fotosunu gösterebilirsin. Bu ölçüde olsun vs gibi ameliyattan öncede konuşma fırsatın oluyor Muhammet beyle seni görmeden konuşmadan almıyorlar zaten ameliyathaneye.
Su deri tipi meselesi kafamı çok karıştırıyor ;(
Arkadaşlar ben guya ince derili diye girdim ameliyata ama suan 3.5 ay oldu okadar zor iniyorki sisliklerim , morluklar 1 aya kadar gecmedi, gozume kan oturdu oda 1.5 ayda anca gecti, suan hafif bir kemer var o ne zaman gececek bilmiyorum..bende burdan öğrendiğim kadarıyla iyileşme sürecinde deri tipi önemli.. mesela kalın derili 1 yıla kadar otururken ince derili olanlar daha çabuk iyileşebiliyor diye biliyorum. ama bünyeye göre değişir bence burda bi kaç arkadaşımız kalın derili olmasına rağmen kısa sürede şekline kavuştu.
Sanırım derinin kalınlığının yanında operasyonun çeşidi de etkili iyileşme süreci için.Arkadaşlar ben guya ince derili diye girdim ameliyata ama suan 3.5 ay oldu okadar zor iniyorki sisliklerim , morluklar 1 aya kadar gecmedi, gozume kan oturdu oda 1.5 ayda anca gecti, suan hafif bir kemer var o ne zaman gececek bilmiyorum..
Muhammet beye mi oldun ameliyatiniArkadaşlar ben guya ince derili diye girdim ameliyata ama suan 3.5 ay oldu okadar zor iniyorki sisliklerim , morluklar 1 aya kadar gecmedi, gozume kan oturdu oda 1.5 ayda anca gecti, suan hafif bir kemer var o ne zaman gececek bilmiyorum..
Evet benim birde burunetim vardi , ama onceki burnum buyuk ve egik bir burun degildi sadece kemerim yuksektiSanırım derinin kalınlığının yanında operasyonun çeşidi de etkili iyileşme süreci için.
EVet Muhammethocaya oldumMuhammet beye mi oldun ameliyatini
Yani ne bilim. Ne olursa olsun iyilesme surecinin bu kadar uzun surmesi ve kemerinin az da olsa hala duruyor olmasi düşündürücüEvet benim birde burunetim vardi , ama onceki burnum buyuk ve egik bir burun degildi sadece kemerim yuksekti
Evet muhammetdilber@hotmail.com adresine resimlerini ve iletisim bilgilerini paylasirsan hoca tel.dan arayip resim uzerinde yorum yapiyorArkadaşlar Muhammet bey e fotoğraf gönderebiliyor muyuz?ilgilenir mi?olur ya da olmaz diyebilir mi?
Evet var malesefameliyat olalı 4 ay oldu, burnum hala çok şiş
bi de kemer var hala, kemer dediğim şey de kemik mi
yoksa ödem mi bilemiyorum,
beklemekte çok zor,
aynı durumda olan var mı acaba ?
Teşekkür ederimEvet muhammetdilber@hotmail.com adresine resimlerini ve iletisim bilgilerini paylasirsan hoca tel.dan arayip resim uzerinde yorum yapiyor
İnşallah sonuç isteğiniz gibi olur 1 hqfta sonrasıda benım amelıyatım basıl geçtiğini yaIn lütfenBir de acik kapali olayini sordum muhammet beye. Bana arkadaslarim kesin kapali yaptir acikta iz kalir filan dediler de muhammet bey acik yapacak benim ameliyati.2gunum kaldi... Acikta ortadan kesiyorlarmis kapalida da delikten girip icerden kesiyorlarmis. Gozukmuyor ama daha cok kesik oluyormus aslinda kapalida.
AynenEvet var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?