Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Deri tipiniz için ne söyledi peki muhammet bey

Merhaba,

bende sizin gibi düşünüyordum. izi fondaten ile kapatırım demiştim. 2 aya yaklaştım ve iz hiç ama hiç belli olmuyor. ilk zamanlarda belli olmuyordu. çok ufak bir çizgi var ile yok arası. yani ameliyat öncesi oturup bunu düşündüğüm için kendime çok kızmıştım.

[QUOTE="Hilal2535, bilmiyorum da muhammet bey deri tipim icin cok iyi tam istedigim kalinlik cok guzel bir burun yapicam tam istedigim burun dedi ben de sorgulamadim daha

Ameliyattan sonra bol bol bos vaktim olcak zaten konusuruz burda anlatirim fotograf da cekmeye calisirim. Muhammet bey ben kalkik burun sevmiyorum sen kalkik mi istiyorsun dedi bana yok dedim ama domuz gibi olmasa da bir kalkiklik istiyorum ameliyat oncesi yanima geldiginde soyliycem yani yarin

Simdiden çok çok geçmiş olsun eminim çok güzel olacaktır zaten muhammet bey de ole demiş.benim de nasipse 16 sına insallah.

Canim cok gecmis olsun insallah gonlunce olsun!! Ne kadar olmustu ameliyat olali???
Tesekkur ederim canim , ameliyat olalı 3.5 ay oldu hala cok sis , ama doktorum bir sorun olmadigini buyuk ihtimalle guzel bir sekil alacagini soyledi, beni endiselendiren 3.5 ayda olmayan daha ilerde olurmu, sen oldunmu olmayimi dusunuyorsun canim

C
Tesekkur ederim canim , ameliyat olalı 3.5 ay oldu hala cok sis , ama doktorum bir sorun olmadigini buyuk ihtimalle guzel bir sekil alacagini soyledi, beni endiselendiren 3.5 ayda olmayan daha ilerde olurmu, sen oldunmu olmayimi dusunuyorsun canim
Canim insallah gonlunce olsun insallah sonraki gunlerde kendimi bosa uzmusum dersin. Bende muhammet hocayi düşünüyorum temmuzun ilk haftasi olacak gbi ameliyatim ama bu aralar memnun olmayan cok hastasina denk gelmeye basladim vazgeciyor gbiyim ondan. Yine net kararimi kendisiyle yuz yuze gorusunce verecegim ama icim hic rahat degil. Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah cok zor bi surec

CanimBen neredeyse ameliyat isinin sansla ilgili oldugunu dusunucem, hic boyle olacagini tahmin etmiyordum, bu arada kimse burnum icin kotu bircyorum yapmıyor ama ben memnun degilim ve doktorda olmasi gerektiginden daha fazla sis dedi, bu vücutlada alakalı sanırım, Muhammet Hoxaya sonuna kadar guvenebilirsiniz her surecte yaninizda olur.

Neredeyse degil ben kesinlikle sans isi olduguna inaniyorum. Cok ii dr larin kotu yaptigi burunlar, adindan ii bahsedilmeyen bazi dr larin da yaptigi cok ii burunlar gordum. Yasayip gorecegimiz varsa yasiyoruz iste bir sekilde. Sans bizden yana olsun insallah. Peki muhammet hoca olurda 1 yil sonunda hala yaptigi iste aksaklik oldugunu gorunce herseyi ustlenip karsiliksiz bi operasyon daha yapio mu yani olurda bi sikinti olursa duzeltirim diyo mu

Ama sizin burnunuz güzeldi problem ne ki?

Fotoğraflarınızı inceledim, sadece tek bir açıda sıkıntı var gibi. Dğr tüm açılarda harika. Ama sonuçta siz memnun değilseniz olay bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…