Deri tipiniz için ne söyledi peki muhammet beyBir de acik kapali olayini sordum muhammet beye. Bana arkadaslarim kesin kapali yaptir acikta iz kalir filan dediler de muhammet bey acik yapacak benim ameliyati.2gunum kaldi... Acikta ortadan kesiyorlarmis kapalida da delikten girip icerden kesiyorlarmis. Gozukmuyor ama daha cok kesik oluyormus aslinda kapalida.
Bir de acik kapali olayini sordum muhammet beye. Bana arkadaslarim kesin kapali yaptir acikta iz kalir filan dediler de muhammet bey acik yapacak benim ameliyati.2gunum kaldi... Acikta ortadan kesiyorlarmis kapalida da delikten girip icerden kesiyorlarmis. Gozukmuyor ama daha cok kesik oluyormus aslinda kapalida.
Simdiden çok çok geçmiş olsun eminim çok güzel olacaktır zaten muhammet bey de ole demiş.benim de nasipse 16 sına insallah.Ameliyattan sonra bol bol bos vaktim olcak zaten konusuruz burda anlatirim fotograf da cekmeye calisirim. Muhammet bey ben kalkik burun sevmiyorum sen kalkik mi istiyorsun dedi bana yok dedim ama domuz gibi olmasa da bir kalkiklik istiyorum ameliyat oncesi yanima geldiginde soyliycem yani yarin
Sizde muhammet hocaya ameliyat oldunuz? Ve durum ic acici deil mi?
Canim rica etsem benimle ozelden resmini paylasir misin?E
EVet Muhammethocaya oldum
Paylasabilseydim burdan paylasmak istoyordum , malesef bazı nedenlerden paylasamiyorum, suan memnun degilim burnumdan bakalim 6 ayin dolmasini bekliyorumCanim rica etsem benimle ozelden resmini paylasir misin?
Canim cok gecmis olsun insallah gonlunce olsun!! Ne kadar olmustu ameliyat olali???Paylasabilseydim burdan paylasmak istoyordum , malesef bazı nedenlerden paylasamiyorum, suan memnun degilim burnumdan bakalim 6 ayin dolmasini bekliyorum
Tesekkur ederim canim , ameliyat olalı 3.5 ay oldu hala cok sis , ama doktorum bir sorun olmadigini buyuk ihtimalle guzel bir sekil alacagini soyledi, beni endiselendiren 3.5 ayda olmayan daha ilerde olurmu, sen oldunmu olmayimi dusunuyorsun canimCanim cok gecmis olsun insallah gonlunce olsun!! Ne kadar olmustu ameliyat olali???
Peki Dr burnunuzun derısıyle ilgili ne demiştiPaylasabilseydim burdan paylasmak istoyordum , malesef bazı nedenlerden paylasamiyorum, suan memnun degilim burnumdan bakalim 6 ayin dolmasini bekliyorum
Canim insallah gonlunce olsun insallah sonraki gunlerde kendimi bosa uzmusum dersin. Bende muhammet hocayi düşünüyorum temmuzun ilk haftasi olacak gbi ameliyatim ama bu aralar memnun olmayan cok hastasina denk gelmeye basladim vazgeciyor gbiyim ondan. Yine net kararimi kendisiyle yuz yuze gorusunce verecegim ama icim hic rahat degil. Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah cok zor bi surecTesekkur ederim canim , ameliyat olalı 3.5 ay oldu hala cok sis , ama doktorum bir sorun olmadigini buyuk ihtimalle guzel bir sekil alacagini soyledi, beni endiselendiren 3.5 ayda olmayan daha ilerde olurmu, sen oldunmu olmayimi dusunuyorsun canim
CanimBen neredeyse ameliyat isinin sansla ilgili oldugunu dusunucem, hic boyle olacagini tahmin etmiyordum, bu arada kimse burnum icin kotu bircyorum yapmıyor ama ben memnun degilim ve doktorda olmasi gerektiginden daha fazla sis dedi, bu vücutlada alakalı sanırım, Muhammet Hoxaya sonuna kadar guvenebilirsiniz her surecte yaninizda olur.C
Canim insallah gonlunce olsun insallah sonraki gunlerde kendimi bosa uzmusum dersin. Bende muhammet hocayi düşünüyorum temmuzun ilk haftasi olacak gbi ameliyatim ama bu aralar memnun olmayan cok hastasina denk gelmeye basladim vazgeciyor gbiyim ondan. Yine net kararimi kendisiyle yuz yuze gorusunce verecegim ama icim hic rahat degil. Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah cok zor bi surec
Neredeyse degil ben kesinlikle sans isi olduguna inaniyorum. Cok ii dr larin kotu yaptigi burunlar, adindan ii bahsedilmeyen bazi dr larin da yaptigi cok ii burunlar gordum. Yasayip gorecegimiz varsa yasiyoruz iste bir sekilde. Sans bizden yana olsun insallah. Peki muhammet hoca olurda 1 yil sonunda hala yaptigi iste aksaklik oldugunu gorunce herseyi ustlenip karsiliksiz bi operasyon daha yapio mu yani olurda bi sikinti olursa duzeltirim diyo muCanimBen neredeyse ameliyat isinin sansla ilgili oldugunu dusunucem, hic boyle olacagini tahmin etmiyordum, bu arada kimse burnum icin kotu bircyorum yapmıyor ama ben memnun degilim ve doktorda olmasi gerektiginden daha fazla sis dedi, bu vücutlada alakalı sanırım, Muhammet Hoxaya sonuna kadar guvenebilirsiniz her surecte yaninizda olur.
Ama sizin burnunuz güzeldi problem ne ki?Arkadaşlar merhaba, ameliyatımın ardından neredeyse 5.5 ay geçti durumlar hâlâ aynı herhangi bir değişiklik yok. Geçenlerde Muhammet beyle görüştük ve sanırım eylül ayında ikinci ameliyatımı yapacak. Ben rötuş değilde olmuşken revizyon olsun ve burnum istediğim şekli alsın istiyorum. Umarım bu kez herşey yolunda giderde bu konuyu tamamen kapatabilirim diye umut ediyorum. Bu arada her hangi bir ücret ödemeyecegim Muhammet beyin hastalarından böyle bir talebi olmuyormuş tabi her durumda geçerlimi inanın bunuda bilmiyorum.
Fotoğraflarınızı inceledim, sadece tek bir açıda sıkıntı var gibi. Dğr tüm açılarda harika. Ama sonuçta siz memnun değilseniz olay bitmiştir.Benim burnum ilk zamanlar çok güzeldi ama sonrasında her ne oldu anlamadım ama çok değişti. Şuan hem çok büyük hemde burun ucu falan çok tuhaf birde burun sırtı ameliyat sonrasında kavisli olmasına rağmen şimdi dümdüz. Sanırım burnum eylül ayına kadar tamamen oturmuş olur ve yeniden ameliyat olup bu sıkıntıdan kurtulurum. Bu arada son eklediğim fotoğraflara bakarsanız sorunun ne olduğunu sizde görürsünüz.
Anladim canim , sanirim benimde sonum oyle olacak , hayirlisi olsunSonuç istediğim gibi olmadığı için göze almak zorundayım bu şekilde gerçekten çok mutsuzum.
Muhammet beyin hastasi olan karpe nickli bayanın fotoğrafını götürmüştüm tıpkı öyle bi burun istiyordumSiz resimmi görürdünü nasıl tarif ettiniz acaba istediğiniz burnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?