Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bugün ameliyat olacakbir arkadas vardı nasıl geçti acaba?
Burda. Eve yeni geldim. Morluk daha sonradan basliyor derler de benim su an gozlerim baya mor. Bir arkadas daha vardi benden once ameliyat olan onda hic morluk olmadi mesela. Ama daha fazla agirisi vardi onun

Hastaneye gidiyorsunuz odaniza geciyosuniz damar yolu aciyorlar bir ilac veriyorlar sakinlestirici gibi ama bana etki etmedi o zaten panik degildim mutlu girdim ameliyata. Ameliyathanede bekledim simdi seni uyutcaz dediler narkozu verdikleri anda cene bolgeme bir yanma geldi ve aninda gittim zaten. Ameliyathanede ayiltip cikariyorlar cunku hatirliyorum ameliyathanede kendime gelince bitti mi bu kadar mi dedim. Odaya cikarirlarken de arkadasim gelmisti ona bile seslendim. Odaya da ciktim gayet iyidim pure filan yedim yemek sonradan geldi onu da yedim. Ac girdim ac ciktim ben buz var onu koyuyorlar da yuze oturusu guzel degil cok aevmedim onu yine de koymaya calistim. ameliyattan sonra doktor geldi odaya hayal meyal gordum hatirliyorum ama dahasi yok uyudum sanirim annemler soyledi cok iyi gecmis ameliyat daha da gormedim zaten doktoru

Doktorunuz ameliyata girmeden sizinle konuştu mu peki bir de ameliyattan sonraki hastanedeki ilk gece nasıl geçiyor

Bir de ben yazmistim buraya cekindim kalkik istemeye filan yanlis anlasilir die doktora size birakiyorum demistim ya. Ameliyat oncesi ilk gittgimde doktor yanima geldi zaten dedi var mi bir fikir degisikligin filan diye ben kalkik kisa kucuk soyledim. Soyledigimizin aynisini yapmis doktor bey gercekten.

Ameliyat oncesi esnasi ve biraz sonrasinda bir sey yok korkulcak. Ama vakit gectikce agriniz basliyor. Diger arkadas sagim solum agriyor gibi cumleler kurabiliyordu da ben anlamadim o kadar bir zonklama vardi bende genel olarak. Gece dayanamaz oldum hemsire agri kesici verdi. Diger kisiye yapilmis zaten agrisi cok diye filan da ben dememistim bir sey. Agrim su an da var ama istiyordum pisman degilim mutluyum. He bir de burun deliklerim cok genis kalmis zenci burnu gibi o yuzden kesip onu da daraltmislar fazladan iki dikis daha atilmis bana burun deliklerime. Bir de ortada var zaten 3tane. Ama ip filan guzel ince. Ben baska arkadasimda gormustum o kotuydu oyle degil

Peki eski burnunuz nasıldı bir de deviasyon var mıydı

Ayy benimde 6 gün kaldı yazdıklarınızı okudukça heyecanlandım tamponlarla nasıl hissediyorsunuznasıl burun istemıştınız gözüNüÜ açınca kamyon çarpmış gibimi oluyor:)) paniklerdeyım

Eski burnumda cok abarti degildi de kemer vardi. Ucu da dusuktu. Uzundu. Bildigin sivasli burnu vardi. Deviasyon vardi evet bu yasta horluyordum.hasta olunca da soldan hic nefes alamiyordum.

Tampon alci bir de kurumus kan filan derkeb burnum doldu baya.agirlik hissediyorum su an. Ben son anda ameliyat oncesi burun tarif ettim istedim.soylediklerimi aynen yapmis. Kucuk kisa kalkik olsun dedim.domuz gibi degil ama yine de biraz kalkik olsun havali dursun dedim. Bir de annemle sey diye dusunuyorduk burun kisa olsa cok hos olmasa bile kucuk durur diyorduk kisalsin istedik o yuzden. Benim eskiden isaret parmagimi koydugumda burnumun altina parmagim sigmiyordu dudagima tasiyordu. Simdi sigiyor D

Bir de ameliyattan ilk ciktigimda burnum cok genisti o hemen degisti su an oyle degil. Kamyon carpmis gibiydi evet ben oyleydim diger kisi oyle degildi. Benim burnumun alinla birlesen yeri coook sisti. Gozumun de alti ve ustu siyahti su an mor daha cok. Resim de atarim ama paniklersiniz su an gorseniz. Atmiyim o yuzden

kizlar bir de konudan alakasiz da msj duzenleme silme gibi bir sey yok mu bu sitede varsa nerde duzenlemeyi bulamaz oldum da ?

Senin icin sıkıntı olmaz ise özelden atabilir misin :)

Canim cook cok gecmis olsun ilerleyen gunlerde mutlu haberlerinide bekliyoruz:) bende atabilirsen ozelden resim alabilirim zirâ herseye kendimi hazirlamam adina benim icin ii bile olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…