Burda. Eve yeni geldim. Morluk daha sonradan basliyor derler de benim su an gozlerim baya mor. Bir arkadas daha vardi benden once ameliyat olan onda hic morluk olmadi mesela. Ama daha fazla agirisi vardi onunBugün ameliyat olacakbir arkadas vardı nasıl geçti acaba?
Çok geçmiş olsun canimmmBurda. Eve yeni geldim. Morluk daha sonradan basliyor derler de benim su an gozlerim baya mor. Bir arkadas daha vardi benden once ameliyat olan onda hic morluk olmadi mesela. Ama daha fazla agirisi vardi onun
Sagol canim sorun istediginizi ben daha yeni bakabilcek gucu buldum buraya. Tampon ve alciyi pazartesi gunu ikisini bir cikarcaklarmis bir deÇok geçmiş olsun canimmm
Doktorunuz ameliyata girmeden sizinle konuştu mu peki bir de ameliyattan sonraki hastanedeki ilk gece nasıl geçiyorHastaneye gidiyorsunuz odaniza geciyosuniz damar yolu aciyorlar bir ilac veriyorlar sakinlestirici gibi ama bana etki etmedi o zaten panik degildim mutlu girdim ameliyata. Ameliyathanede bekledim simdi seni uyutcaz dediler narkozu verdikleri anda cene bolgeme bir yanma geldi ve aninda gittim zaten. Ameliyathanede ayiltip cikariyorlar cunku hatirliyorum ameliyathanede kendime gelince bitti mi bu kadar mi dedim. Odaya cikarirlarken de arkadasim gelmisti ona bile seslendim. Odaya da ciktim gayet iyidim pure filan yedim yemek sonradan geldi onu da yedim. Ac girdim ac ciktim ben buz var onu koyuyorlar da yuze oturusu guzel degil cok aevmedim onu yine de koymaya calistim. ameliyattan sonra doktor geldi odaya hayal meyal gordum hatirliyorum ama dahasi yok uyudum sanirim annemler soyledi cok iyi gecmis ameliyat daha da gormedim zaten doktoru
Atlattın sayılır canimm bak ne güzel masallah iyi de geçmiş demiş muhammet beySagol canim sorun istediginizi ben daha yeni bakabilcek gucu buldum buraya. Tampon ve alciyi pazartesi gunu ikisini bir cikarcaklarmis bir de
Peki eski burnunuz nasıldı bir de deviasyon var mıydıAmeliyat oncesi esnasi ve biraz sonrasinda bir sey yok korkulcak. Ama vakit gectikce agriniz basliyor. Diger arkadas sagim solum agriyor gibi cumleler kurabiliyordu da ben anlamadim o kadar bir zonklama vardi bende genel olarak. Gece dayanamaz oldum hemsire agri kesici verdi. Diger kisiye yapilmis zaten agrisi cok diye filan da ben dememistim bir sey. Agrim su an da var ama istiyordum pisman degilim mutluyum. He bir de burun deliklerim cok genis kalmis zenci burnu gibi o yuzden kesip onu da daraltmislar fazladan iki dikis daha atilmis bana burun deliklerime. Bir de ortada var zaten 3tane. Ama ip filan guzel ince. Ben baska arkadasimda gormustum o kotuydu oyle degil
Senin icin sıkıntı olmaz ise özelden atabilir misin :)Bir de ameliyattan ilk ciktigimda burnum cok genisti o hemen degisti su an oyle degil. Kamyon carpmis gibiydi evet ben oyleydim diger kisi oyle degildi. Benim burnumun alinla birlesen yeri coook sisti. Gozumun de alti ve ustu siyahti su an mor daha cok. Resim de atarim ama paniklersiniz su an gorseniz. Atmiyim o yuzden
Senin yazdığın mesajların hemen altında düzenle yazıyor ona bi bakkizlar bir de konudan alakasiz da msj duzenleme silme gibi bir sey yok mu bu sitede varsa nerde duzenlemeyi bulamaz oldum da ?
Banada:)Senin icin sıkıntı olmaz ise özelden atabilir misin :)
Canim cook cok gecmis olsun ilerleyen gunlerde mutlu haberlerinide bekliyoruz:) bende atabilirsen ozelden resim alabilirim zirâ herseye kendimi hazirlamam adina benim icin ii bile olur:)Bir de ameliyattan ilk ciktigimda burnum cok genisti o hemen degisti su an oyle degil. Kamyon carpmis gibiydi evet ben oyleydim diger kisi oyle degildi. Benim burnumun alinla birlesen yeri coook sisti. Gozumun de alti ve ustu siyahti su an mor daha cok. Resim de atarim ama paniklersiniz su an gorseniz. Atmiyim o yuzden
EvetBende onu götürücektim:))bu arada acıbadem hastanesinde buz yerine yüze soğutucu maskelerden takıyorlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?