Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Dolicat bana da fotoğrafını atabilir misin ? Son yaptığı burunlar biraz büyük gibi görünüyor korkuyorum büyük olacak diye

Morluk ve sislikler azaldi baya. Morluklar siyah baslamisti simdi sarariyor. Ben kendim biraz kalkik kisa olsun istemistim doktor bey dedigim gibi de yapti da su an mutlu degilim. Sorun benle ilgili yani tamamen ne istedigimi bilmemekten

Ne
Morluk ve sislikler azaldi baya. Morluklar siyah baslamisti simdi sarariyor. Ben kendim biraz kalkik kisa olsun istemistim doktor bey dedigim gibi de yapti da su an mutlu degilim. Sorun benle ilgili yani tamamen ne istedigimi bilmemekten
Neden mutlu değilsn? Daha çok yeni amelıyatn alçı çıktımıki? Bence şu an morluklar alçı psikolojıktr. Bakalım ben nolcam:)

Psikolojik olarak zor bir süreç bizi bekliyor ;((

Merhaba ben de dolicat ile aynı gün 3 haziranda ameliyat oldum morarma olmadı ancak kanama devam ediyor tek sıkıntım bu. Yarın alçı tampon alınacak ilk 2 gün ağrılı geçti ama burnum şimdiden iyi görünüyor. Ben de kalkık burun istemiştim doktorum yüzüme yakışan kalkıklığı vermiş zaten. Dolicat kanaman durdu mu canım senin ? Benim devam ediyor

Ben hic kusmadim ameliyattan sonra. Hatta acim yemek diyerek girdim cikinca da yemek gelmisti direkt yedim narkoz kafasiyla. Ailem de guluyor o halimi anlatip. Benim morlugum cok kisa surede olustu agrim gece 2 3 gibi basladi.kan birkac kez akti o da cok azdi.gazli bez koyma geregi bile duymadim. Ceyceyde de hic morluk yoktu ama kanamasi vardi bir de agrisi fazlaydi onun

Acikcasi benim agri degil de acim en cok su an var. evdeyim cok fazla guluyorum. Burun deliklerim de daraltildigi icin o dikisler geriliyor ondan aciyor. Selin hemsire gunde bir kez terramicyn sur dedi de aciyor yine de

Estetige ihtiyaciniz oldugunu istediginizi kimseye sikayet sitem etmeye hakkiniz olmadigini dusunun. Dayanilmaz bir agri aci yok. Bir de ameliyattan ciktiginda burun deliklerim genismis bir iki saat sonra o bile kendiliginden daraldi. Hemen paniklemeyin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…