Dolicat bana da fotoğrafını atabilir misin ? Son yaptığı burunlar biraz büyük gibi görünüyor korkuyorum büyük olacak diye
Tabiki :) tamponlu hali cok sis oluyo 4-5 ay boyunca iniyo sislikler yavas yavas ama ilk zamanlar dvul gbi kocaman ve sis duruyor :)burun zamanla iniyor mu? Ya da tampon ve alci cikinca iniyor mu
Nasıl oldunuz ağrınız varmı ? Morluklar arttımı azaldınıburun zamanla iniyor mu? Ya da tampon ve alci cikinca iniyor mu
Tabiki :) tamponlu hali cok sis oluyo 4-5 ay boyunca iniyo sislikler yavas yavas ama ilk zamanlar dvul gbi kocaman ve sis duruyor :)
Neden mutlu değilsn? Daha çok yeni amelıyatn alçı çıktımıki? Bence şu an morluklar alçı psikolojıktr. Bakalım ben nolcam:)Morluk ve sislikler azaldi baya. Morluklar siyah baslamisti simdi sarariyor. Ben kendim biraz kalkik kisa olsun istemistim doktor bey dedigim gibi de yapti da su an mutlu degilim. Sorun benle ilgili yani tamamen ne istedigimi bilmemekten
Psikolojik olarak zor bir süreç bizi bekliyor ;((Morluk ve sislikler azaldi baya. Morluklar siyah baslamisti simdi sarariyor. Ben kendim biraz kalkik kisa olsun istemistim doktor bey dedigim gibi de yapti da su an mutlu degilim. Sorun benle ilgili yani tamamen ne istedigimi bilmemekten
Boy olarakta iniyo ilk zamanlardaki gbi kalkik durmuyoTuruncuk, iniyor mu derken asagi in
Iniyor mu derken boy olarak asagi iniyor mu? sis olarak degil
fotograflara nasıl bakıyoruz yeni üyeyim çözemedim işi :)ceymey ben muhammet beye ameliyat oldum resimlerimde var bakabilirsin 6 ay oldu benim sorun yaşamadım hiç çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?