Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benim kusmam olmadı gayet rahattım ameliyat sonrası. Üşümedim ayılırken. Yemekleri de güzeldi . Hastane çok ilgili zaten gece gündüz ilgilendiler.

Dün akşam kanamam durdu muhammet bey aradı ilgilendi selin hemşire ile görüştük çok ilgilendi bir sprey verdi burnuma onu sıktım çok şükür durdu. Bugün alçı tampon alınacak

29 mayısta ameliyatımn 2.yılı doldu :)) sevgili Muhammet hocam gerçekten mükemmel bi doktor hiç bir sıkıntı yaşamadım ve burnumdan çok çok memnunum

Benim tampon ve alcim cikti. Burnum da direkt indi zaten. Ben cok mutlu ayrildim bugun. Ellerine emegine saglik muhammet beyin cok mutluyuz su an ailecek. Cabuk paniklememek gerekiyormus

Benim tampon ve alcim cikti. Burnum da direkt indi zaten. Ben cok mutlu ayrildim bugun. Ellerine emegine saglik muhammet beyin cok mutluyuz su an ailecek. Cabuk paniklememek gerekiyormus
Tampon ve alçiyi da muhammet bey mi çıkardı? Biraz bahsedebilir misiniz acı vs oldu mu,bu arada memnun ayrılmaniza çok sevindim:) ağrı kesici iğne vs oldunuz mu ameliyattan sonra

Canim cook cok gecmis olsun inan cok sevindim senin adina:) bizimle kendi hazir hissettiginde resim paylasirsan cok mutlu oluruz:)

Tampon ve alçiyi da muhammet bey mi çıkardı? Biraz bahsedebilir misiniz acı vs oldu mu,bu arada memnun ayrılmaniza çok sevindim:) ağrı kesici iğne vs oldunuz mu ameliyattan sonra

Tesekkur ederiim :)) Ikisi de cikartiyor ya nasik denk gelirse ikisi de bakti burnuma zaten hafif elleri. Acimiyor da bana hep zor diye anlatti kuzenlerim filan ondan onyargili gittim pek bir acisi yok cok kisa suruyor zaten.alcinin ciktigini bile hissetmedim. Agri kesici igne bir tane olmustum ameliyat gunu

Tamam çok teşekkürler cevabınız icin:) şu an flaster mi var burnunuz da,bir de siz önce derili miydiniz yoksa ne ince ne kali mi demişti muhammet bey

Benim de alçı tampon çıkarıldı ama dediğim gibi kanamam vardı bu yüzden yağlı pamuk koydu doktor bey burnuma. Yarın alınacak. Tampon çıkarılması ağrılı değil ama garip bir his oluyor :)

Benim de alçı tampon çıkarıldı ama dediğim gibi kanamam vardı bu yüzden yağlı pamuk koydu doktor bey burnuma. Yarın alınacak. Tampon çıkarılması ağrılı değil ama garip bir his oluyor :)
Sizin deri tipiniz nasıldi peki:) burnunuz şu an nasıl görünüyor :)

Tamam çok teşekkürler cevabınız icin:) şu an flaster mi var burnunuz da,bir de siz önce derili miydiniz yoksa ne ince ne kali mi demişti muhammet bey
Evet ondan kisa kisa kesip dort tane filan yapistiriyor enine. Bilmiyorum cok iyi deri tipi dedi de nasildi da oyle dedi sormadim

Evet ondan kisa kisa kesip dort tane filan yapistiriyor enine. Bilmiyorum cok iyi deri tipi dedi de nasildi da oyle dedi sormadim
Tamam maşallah ne güzel o zaman:) özelden şu anki resmini hazır olduğunda atarsan çok sevinirim:) peki şu an kalkıp yürümek yemek yemek vs zor oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…