ÜstününuzD3 ne oluyor ameliyata girerkenDr un bana verdiği kağıtta ilk günü olmasın yeter diyor
Persembe amaliyatım bılmıyormkiÜstününuzD3 ne oluyor ameliyata girerken
Doğru:/ benim de 16 sinda ins.siz ist.da mi oturuyorsunuzPersembe amaliyatım bılmıyormki
Pekii sizce ameliyatdan 1 hafta sonra oruç tutabilir miyiz yani 1 hafta sonra toparlanma sürecimiz nasıl olurKulot ve ameliyat onlugu oluyor
Tampon ve alçiyi da muhammet bey mi çıkardı? Biraz bahsedebilir misiniz acı vs oldu mu,bu arada memnun ayrılmaniza çok sevindim:) ağrı kesici iğne vs oldunuz mu ameliyattan sonraBenim tampon ve alcim cikti. Burnum da direkt indi zaten. Ben cok mutlu ayrildim bugun. Ellerine emegine saglik muhammet beyin cok mutluyuz su an ailecek. Cabuk paniklememek gerekiyormus
Canim cook cok gecmis olsun inan cok sevindim senin adina:) bizimle kendi hazir hissettiginde resim paylasirsan cok mutlu oluruz:)Benim tampon ve alcim cikti. Burnum da direkt indi zaten. Ben cok mutlu ayrildim bugun. Ellerine emegine saglik muhammet beyin cok mutluyuz su an ailecek. Cabuk paniklememek gerekiyormus
Tampon ve alçiyi da muhammet bey mi çıkardı? Biraz bahsedebilir misiniz acı vs oldu mu,bu arada memnun ayrılmaniza çok sevindim:) ağrı kesici iğne vs oldunuz mu ameliyattan sonra
Tamam çok teşekkürler cevabınız icin:) şu an flaster mi var burnunuz da,bir de siz önce derili miydiniz yoksa ne ince ne kali mi demişti muhammet beyTesekkur ederiim :)) Ikisi de cikartiyor ya nasik denk gelirse ikisi de bakti burnuma zaten hafif elleri. Acimiyor da bana hep zor diye anlatti kuzenlerim filan ondan onyargili gittim pek bir acisi yok cok kisa suruyor zaten.alcinin ciktigini bile hissetmedim. Agri kesici igne bir tane olmustum ameliyat gunu
Sizin deri tipiniz nasıldi peki:) burnunuz şu an nasıl görünüyor :)Benim de alçı tampon çıkarıldı ama dediğim gibi kanamam vardı bu yüzden yağlı pamuk koydu doktor bey burnuma. Yarın alınacak. Tampon çıkarılması ağrılı değil ama garip bir his oluyor :)
Evet ondan kisa kisa kesip dort tane filan yapistiriyor enine. Bilmiyorum cok iyi deri tipi dedi de nasildi da oyle dedi sormadimTamam çok teşekkürler cevabınız icin:) şu an flaster mi var burnunuz da,bir de siz önce derili miydiniz yoksa ne ince ne kali mi demişti muhammet bey
Tamam maşallah ne güzel o zaman:) özelden şu anki resmini hazır olduğunda atarsan çok sevinirim:) peki şu an kalkıp yürümek yemek yemek vs zor oluyor muEvet ondan kisa kisa kesip dort tane filan yapistiriyor enine. Bilmiyorum cok iyi deri tipi dedi de nasildi da oyle dedi sormadim
Sizin deri tipiniz nasıldi peki:) burnunuz şu an nasıl görünüyor :)
Tamam maşallah ne güzel o zaman:) özelden şu anki resmini hazır olduğunda atarsan çok sevinirim:) peki şu an kalkıp yürümek yemek yemek vs zor oluyor mu
[/QUOTE]Hayir oyle sorunlarim hic olmadi benim. Muhammet beye guven korkma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?