Çok geçmiş olsun agriniz var mıBende dün ameliyat oldum bugün taburcu oldum artık evdeyim yüzüm gözüm şiş ve mor :/
Çok geçmiş olsun agriniz var mıameliyat sabahıni biraz anlatır mısınız
Ameliyat sabahı da hastanede giriş işlemlerini yapıp odada bekliyorsun. Doktor geldi tekrar ne istediğimi sordu. Ameliyat önlüğüde giydikten sonra hap verdiler o beni uyku moduna soktu nasıl ameliyathaneye götürdüler hepsi hayal meyal hiç anlamadım. Ameliyattan çıktıktan sonra 1,5 saat sayıklamışım. En son ne düşünürseniz bir gün önce ne yaşadıysanız o konuları sayıklıyorsunuz dikkat edin :)Çok geçmiş olsun agriniz var mıameliyat sabahıni biraz anlatır mısınız
Oo sayıklama işi ilgincmissAmeliyat sabahı da hastanede giriş işlemlerini yapıp odada bekliyorsun. Doktor geldi tekrar ne istediğimi sordu. Ameliyat önlüğüde giydikten sonra hap verdiler o beni uyku moduna soktu nasıl ameliyathaneye götürdüler hepsi hayal meyal hiç anlamadım. Ameliyattan çıktıktan sonra 1,5 saat sayıklamışım. En son ne düşünürseniz bir gün önce ne yaşadıysanız o konuları sayıklıyorsunuz dikkat edin :)
Benimki inceye yakın normal deriymiş. Muayene esnasında ona yaptığı burunlardan beğendiklerimi gösterdim istemediğim tarz burunlarıda gösterdim. Hafif kavis hafif kalkık küçük doğal çok güzel olsun dedim :) Muhammet hoca zaten uzman bu konuda kime ne yakışıyorsa onu yapıyor :) benden kan almadılar zaten kan tahlillerini 3-4 gün önceden hastaneye gidip yaptırıyorsun. Gece sürekli kontrole geliyor hastanenin hemşireleri. Tansiyonu nabzı ölçüyorlar ağrı kesici veriyorlar. Acıbademde olacaksanız sıkıntı etmeyin iyi ilgileniyorlar. Hatta ben hastane yemeklerini hep kustuğum için özel yemek istermisin diye sordular bende patates kızartması istedim getirdiler :)Oo sayıklama işi ilgincmissagrinizin olmamasına çok sevindim deri tipiniz ince miydi normal deri tipi miydi peki? Ne istediğinizi nasıl anlattiniz bir de ameliyattan sonra üst giyinmek de çok zor oldu mu 1 hafta kaldı bende çok heyecan yapıyorum da Selin hemşire kan falan mı alıyor ameliyattan önce bir de gece gelip kontrol ediyorlar mi ne yapıyorlar mesela?
Ooo çok iyiymis:)) ama ben şehir dışından gideceğim için ameliyattan bir gün önce muayenemBenimki inceye yakın normal deriymiş. Muayene esnasında ona yaptığı burunlardan beğendiklerimi gösterdim istemediğim tarz burunlarıda gösterdim. Hafif kavis hafif kalkık küçük doğal çok güzel olsun dedim :) Muhammet hoca zaten uzman bu konuda kime ne yakışıyorsa onu yapıyor :) benden kan almadılar zaten kan tahlillerini 3-4 gün önceden hastaneye gidip yaptırıyorsun. Gece sürekli kontrole geliyor hastanenin hemşireleri. Tansiyonu nabzı ölçüyorlar ağrı kesici veriyorlar. Acıbademde olacaksanız sıkıntı etmeyin iyi ilgileniyorlar. Hatta ben hastane yemeklerini hep kustuğum için özel yemek istermisin diye sordular bende patates kızartması istedim getirdiler :)
Söyledim ya ameliyattan önce doktor geliyor konuşuyor ne istediğini son kez soruyor ve ameliyata görürmeden odadayken hap veriyorlar o kafayı güzelleştiriyo biraz :) sigara alkol kullanmadığımdan bünyem hemen uyuştu hap uyku moduna soktu beni, kimler geldi yatağımı nasıl taşıdılar ameliyathaneye nasıl girdiğimi bile hatırlamıyorum. Sende hiçbirşey anlamayacaksın korkma :)Ooo çok iyiymis:)) ama ben şehir dışından gideceğim için ameliyattan bir gün önce muayenemumarım kan tahlili işi sorun olmaz o gün hallolur.Evet ins Acıbadem de olacak.Peki anestezi almadan doktor gelip rahatlatıyor mu sizi veya ameliyathaneye girerken
Ooo çok iyiymis:)) ama ben şehir dışından gideceğim için ameliyattan bir gün önce muayenemumarım kan tahlili işi sorun olmaz o gün hallolur.Evet ins Acıbadem de olacak.Peki anestezi almadan doktor gelip rahatlatıyor mu sizi veya ameliyathaneye girerken
Canimm cokk teşekkür ederim cevapların icinn ınsallahh darısı başımıza sana da tekrar çok çok geçmiş olsun :)hiç endişe etme canım.. bende şehirdışından hastasıyım. bigün öncesinden kan aldılar sadece ve gönderdiler uzayacak bişey değil. Ameliyata girmeden doktor zaten yanına hemşiresiyle birlkte uğruyor oda sanki kısa bi muayene gbi düşün. ameliyattan sonrada hemşiresiyle birlikte tekrar nasıl oldun diye uğruyor. Ağrı konusuna gelince ilaçları düzenli kullan emin ol hiç ağrın olmayacak bu seni korkutmasın.. Endişe edecek hiçbişey yok gerçekten. Ben boşuna endişelenmişim zaman çabuk geçiyor ve şuan 40. günümdeyim :) darısı sizin başınıza inş.
Allah yardımcınız olsun insallahhhYarın bu saat lerde ameliyatta olucak çoook korkuyorum içimden ılık ılık karnıma doğrun birşeyler oluyor.kendımı yatıştıramıyrm. Eşime annemede çaktırmıyorum .( SOS
seni cok ii anliyorum canim. Ameliyat olacagim olacagim diye tutturmasi cook kolay is ciddiye bindikce insan acaba demekten ve korkmaktan kendini alamiyor. İnsallah ameliyattan sonra bosuna telas edip kendimi uzmusum dersin Allahim yardimcin olsun...Yarın bu saat lerde ameliyatta olucak çoook korkuyorum içimden ılık ılık karnıma doğrun birşeyler oluyor.kendımı yatıştıramıyrm. Eşime annemede çaktırmıyorum .( SOS
Duygularıma tercuman oldun. Muhammet beye çok güvendim amelıyatı düşünmenın başlıca nedenı kendısıdır. İnsallah güvenım boşa çıkmazSeni co
seni cok ii anliyorum canim. Ameliyat olacagim olacagim diye tutturmasi cook kolay is ciddiye bindikce insan acaba demekten ve korkmaktan kendini alamiyor. İnsallah ameliyattan sonra bosuna telas edip kendimi uzmusum dersin Allahim yardimcin olsun...
zaten cevrendekilri sana destek olmalari konusunda zar zor razi ettin. Bide smdi acaba olmasam mi ki yada cok korkuyorum napayim desen o anda bosver olma deyip seni vazgecirmeye calisacaklar. Onlara da bisey soyleyemiyosun bu yuzden icin icini yiyiyor tabiri caizse. Onlara caktirmiyosun ama icinden neler geciyor. Bende seninle ayni duygulari paylasiyorum canim. İyilesme sureci hic umrumda degil eger sonu guzel olacaksa hayli hayli katlanir insan. En buyuk korkum keske olmasaydim demek. Bu isten mutlu cikmakta da sans cok buyuk etmen. Muhammet hoca cok ii bi hekim ama hicbirseyin garantisi yok hayatta. İnsallah sans senden yana olsun. Sorunsuz bi ameliyat olsun...Duygularıma tercuman oldun. Muhammet beye çok güvendim amelıyatı düşünmenın başlıca nedenı kendısıdır. İnsallah güvenım boşa çıkmaz
Şmdi görebilirsin canımCanim goremiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?