Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Dün amelıyatımı oldm. İlk gün zor değildide bugün çok şiştim . Amelıyat olan arkadşlr burnum alçının iiinde davul gibi sizindemi öğleydi. Muhammed be ve hadistane çok ilgiliydi çoook memnum o yüzden

evet canım ilk 3 gün çok şiştim ben. sonra hemen iniyor merak etme geçmiş olsun :) mesaj atmıştım size geçmiş olsun nasıl oldunuz diye :)

Arkadaşlar 3. Günümdeym bayağı koyu kıvamlı kan gelıyor sizdede varmıydı.hangi gün duş aldınız . Suyu yüzünüze tuttunuzmu burnunuzun ucunu yıkadınızmı

Arkadaşlar 3. Günümdeym bayağı koyu kıvamlı kan gelıyor sizdede varmıydı.hangi gün duş aldınız . Suyu yüzünüze tuttunuzmu burnunuzun ucunu yıkadınızmı
Tampon alçı alındı sonrasında bant takıldı burnuma o zmn duş aldım yüzüme çok tutmadım suyu burun ucu uyuşuk oldugu için bn hiç ellemedim zaten hemen çıkmadı bant izlerim

Canım benden de sızıntı şeklinde kan geliyordu herkeste olmuyormuş ama normal bişey korkma. Benim 5. günden sonra kan sızıntılarım durdu.

Kizlar merhaba bi sey sorucam yine :) ucreti nasi veriyosnz yani havale falan mi kart mi nasi? Heralde yanimzda tasimiycaz di mi o kadar parayi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…