saol canım darısı başınıza inş :)Harika gercekten masallah canim saglikla kullan
Bende göremiyorum ;((
Bende göremiyorum çok merak ettimKızlar albüm oluşturdum nihayet :) sorusu olan varsa seve seve yardımcı olabilirim :)
Nasıl geçti ameliyatın iyimisin ?Yarın bu saat lerde ameliyatta olucak çoook korkuyorum içimden ılık ılık karnıma doğrun birşeyler oluyor.kendımı yatıştıramıyrm. Eşime annemede çaktırmıyorum .( SOS
Şimdi eve geldım ii geçti. Burda ne yazıyorsa atnılarını yasadım amelıyata kadar.burnum alçının içinde davul gibi şiş pek bisey anlamadm dahaNasıl geçti ameliyatın iyimisin ?
Dün amelıyatımı oldm. İlk gün zor değildide bugün çok şiştim . Amelıyat olan arkadşlr burnum alçının iiinde davul gibi sizindemi öğleydi. Muhammed be ve hadistane çok ilgiliydi çoook memnum o yüzden
8000 tlMuhammed dilber bu sıralar burun estetiğini ne kadara yapıyor arkadaşlar?
Tampon alçı alındı sonrasında bant takıldı burnuma o zmn duş aldım yüzüme çok tutmadım suyu burun ucu uyuşuk oldugu için bn hiç ellemedim zaten hemen çıkmadı bant izlerimArkadaşlar 3. Günümdeym bayağı koyu kıvamlı kan gelıyor sizdede varmıydı.hangi gün duş aldınız . Suyu yüzünüze tuttunuzmu burnunuzun ucunu yıkadınızmı
Canım benden de sızıntı şeklinde kan geliyordu herkeste olmuyormuş ama normal bişey korkma. Benim 5. günden sonra kan sızıntılarım durdu.Arkadaşlar 3. Günümdeym bayağı koyu kıvamlı kan gelıyor sizdede varmıydı.hangi gün duş aldınız . Suyu yüzünüze tuttunuzmu burnunuzun ucunu yıkadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?