Ne güzel sizler atlatip kurtuldubuz..okul yüzünden randevuma da gidemedim;(( seçimlerden ötürü sınavlarım ertelenmişti ;([QUOTE="iyisever,
Su an ince olmasini bekleme zaten 2 ay gecsin en azindan.benim de cok sis ama bantsiz cektigim ilk resimle bugun arasinda bile buyuk fark var ve daha bir haftadir bantsizim. Dokununca da bir ucu sizliyor diger yerler gecti. Icine gelince hala kuru daha yeni yeni agizdan nefes almayi biraz birakabildim. Deniz suyunu aklima geldikce sikiyorum. Dikis izlerim cok hizli iyilesiyor
Tampon alınınca hepsi geçiyor..Ben de iki gün once ameliyat oldm baya şiş tabi. Burnumun ici kurumus kan dolu ve cok rahatsz ediyo ilik suyla temzlemek bi ise yaramiyo selin hemsire oksijenli suyla temzle dedi onu deneyecegim ama o kadar şişti ki sinirm bozlyo zaten nefes alamiyorm ben cok cabuk daralir siklrm su an cok daraldm bi an once bitse su donem
Cok aciyo mu zaten onun stresi var icmdeTampon alınınca hepsi geçiyor..
Ne tampon ne alçı hiç korkmayın hiç birşey yoksinelmısırığı gibiCok aciyo mu zaten onun stresi var icmdetampon ve dikislerden kurtulmak ne kadar acılı olacak benm canim cok tatlidr igme yapilirken bile hop oturup hop kalktm
Benim 12 gün oldu çok şişAmeliyatımın üzerinden tam 6 ay geçti. Bugün fark ettim ki burnum olumlu yönde değişmeye başladı. Ben sabırsızlığım yüzünden doktorumun çok üstüne gittim ve kendisini hiç dinlemeyerek hep kafama göre hareket ettim. Bu yüzden şuan gerçekten kötü hissediyorum. Eğerki bu şekilde devam ederse baştan beri hep isteyip durduğum ikinci ameliyatı olmama hiç gerek kalmayacak buda beni inanılmaz rahatlattı. Albüme yeni fotoğraflar ekledim bakarsanız sizde farkı görebilirsiniz.
Yeni ameliyat olanlara ve olmaya hazırlananlara tek tavsiyem en az 6 ay çok sabırlı olun emin olun burnunuz çok değişecek
Maalesef 1 ay kadar böyle sürüyor sonrasında bu şikayetlerin hemen hemen geçmiş olacakBenim 12 gün oldu çok şişbirde takma burun gibi yüzümden bağımsız gibi bu his ne zqman hafifler şişler ne zaman iner
Ben oldum Muhammed Bey'e. Revizyon fiyatları burunda yapılacak işleme göre değişiyor ama 14-15 bine kadar yolu oldugunu söyleyebilirim. Daha azı olur da fazlası olmaz.Slm kizlar revizyon ameliyati olan varmi aranizda olduysada ne kadara oldunuz ve menmunmusunuz:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?