Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bugün alçı ve toplanşarın alındı bant yapıştıldı.uzaktan şöyle bir baktım davul fiviydi ama yinede çok hoşuma gitti. Şunau anladım herkesin yüzüne her burun gitmez eğer benım götürdüğüm resimlerdeki gibi kalkık burun olsaveya küçücük olsa bana gitmezmış gerçekten Allah muhammet beyden razı olsun. Muhamemmet bey tükenmeden amelıyat olun zira bayağı yoğundu:)

Kizlar benim de yarın ameliyatım var ve cok heyecanlıyım gerginim cok garip bi duygu. Annem yanıma gelemedi ve ben arkadasmda kalacagm ama alcilar alindktan sonra otel ya da kiz ogrenci yurdnda falan kalmayi dusnyorm bildgnz uygun yerler var mi

Arkadaşlar benim bantlarım açıldı dikişlerim alındı şu an çok şiş ve dokununca acıyo heryeri. Ben burnum ince olsun demiştim ama şu an hiç ince değil malesef. Ne kadar sürede iner bu şişlikler acaba, burnumdaki acı ne zaman geçer ? Bir burnum tıkalı ne yapsam açılmıyor ve burnumun içinde çıkıntılar var herkesin mi böyle acaba ? Kafama taktım burun içimi

Yok canım şu anlık benım tıkanöa yok deniz suyu sıkıyrmusun sık sık. Perşembe aldırıdım dikişleri salıya kadar tekrar bant taktı daha göremedım burnumu ama şiş dedi doktor. Masaj versi.içinde dikşler var zamanla vücüt atıyormuş onları.

[QUOTE="iyisever,

Su an ince olmasini bekleme zaten 2 ay gecsin en azindan.benim de cok sis ama bantsiz cektigim ilk resimle bugun arasinda bile buyuk fark var ve daha bir haftadir bantsizim. Dokununca da bir ucu sizliyor diger yerler gecti. Icine gelince hala kuru daha yeni yeni agizdan nefes almayi biraz birakabildim. Deniz suyunu aklima geldikce sikiyorum. Dikis izlerim cok hizli iyilesiyor

Ne güzel sizler atlatip kurtuldubuz..okul yüzünden randevuma da gidemedim;(( seçimlerden ötürü sınavlarım ertelenmişti ;(

Merhaba kızlarr, bende hayırlısıyla Muhammet bey e ameliyat olucam. :) çook güveniyorum inşallah güzel bi sonuc çıkar. 18 yaşımı doldurmamı bekledim ve almanyadan gideceğim için 10 temmuz muhayne 11 temmuz ameliyat çoktan beri takip ediyorum ve bu alanda Muhammet bey en başarılı doktorlardan biri. Sevgilerr..

Ben de iki gün once ameliyat oldm baya şiş tabi. Burnumun ici kurumus kan dolu ve cok rahatsz ediyo ilik suyla temzlemek bi ise yaramiyo selin hemsire oksijenli suyla temzle dedi onu deneyecegim ama o kadar şişti ki sinirm bozlyo zaten nefes alamiyorm ben cok cabuk daralir siklrm su an cok daraldm bi an once bitse su donem

Tampon alınınca hepsi geçiyor..

Kiyamam doktoruma da hemsiresine de :) bugün tamponlari aldilar. gercekten acısı cok az ama ben burunlarndan getirdim bugün :) kesin aciycak diyp durdum ama cok şekerler ya baya cebellestik anlayacağınız hatta ağladım ben gitmek istyorum diye. Bi ara başım döndü muhammet bey bayilacak kesin bacağını kaldir dedi arkadaşıma :) simdi düşündükçe gülüyorum çünkü gercekten dayanilmayacak bi acısı yok sadece garip bi duygu kesinlikle korkmayın kızlar :)

Ameliyatımın üzerinden tam 6 ay geçti. Bugün fark ettim ki burnum olumlu yönde değişmeye başladı. Ben sabırsızlığım yüzünden doktorumun çok üstüne gittim ve kendisini hiç dinlemeyerek hep kafama göre hareket ettim. Bu yüzden şuan gerçekten kötü hissediyorum. Eğerki bu şekilde devam ederse baştan beri hep isteyip durduğum ikinci ameliyatı olmama hiç gerek kalmayacak buda beni inanılmaz rahatlattı. Albüme yeni fotoğraflar ekledim bakarsanız sizde farkı görebilirsiniz.
Yeni ameliyat olanlara ve olmaya hazırlananlara tek tavsiyem en az 6 ay çok sabırlı olun emin olun burnunuz çok değişecek

Benim 12 gün oldu çok şiş birde takma burun gibi yüzümden bağımsız gibi bu his ne zqman hafifler şişler ne zaman iner

Ben de 16 gün önce revizyon ameliyatı oldum Muhammet beye. Burnum Uzi'nin burnuna benziyor şimdi baktım da:) biraz daha ince deriliyim ben sanırım tek farkımız o. Benim burun içimde kıkırdak vardı dışardan alınmadı. Bakalım, gelişmeleri yazacağım:)

Slm kizlar revizyon ameliyati olan varmi aranizda olduysada ne kadara oldunuz ve menmunmusunuz:/
Ben oldum Muhammed Bey'e. Revizyon fiyatları burunda yapılacak işleme göre değişiyor ama 14-15 bine kadar yolu oldugunu söyleyebilirim. Daha azı olur da fazlası olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…