Ben oldum Muhammed Bey'e. Revizyon fiyatları burunda yapılacak işleme göre değişiyor ama 14-15 bine kadar yolu oldugunu söyleyebilirim. Daha azı olur da fazlası olmaz.
Korkmana gerek yok sonuc itibari narkoz aliyosun narkozun etkisi gecince bir rahatlama geliyor biraz agri ve grip olmus gibi bi hal oluyor cok abartili bi agri yok Sakin ol:) iyi dusun iyi seyler olsun. Umarim hersey istedigin gibi gelisir simdiden gecmis olsun:)kizlar haftaya cumartesi bende ameliyat olucam insallah ama hala cok korkuyorum.ameliyat sonrasi agri oluyor mu bu korkutuyor beni
Nekdar tuttu senin ameliyatin :)Ben de 16 gün önce revizyon ameliyatı oldum Muhammet beye. Burnum Uzi'nin burnuna benziyor şimdi baktım da:) biraz daha ince deriliyim ben sanırım tek farkımız o. Benim burun içimde kıkırdak vardı dışardan alınmadı. Bakalım, gelişmeleri yazacağım:)
canim tesekkurler bilgilerin icin..Korkmana gerek yok sonuc itibari narkoz aliyosun narkozun etkisi gecince bir rahatlama geliyor biraz agri ve grip olmus gibi bi hal oluyor cok abartili bi agri yok Sakin ol:) iyi dusun iyi seyler olsun. Umarim hersey istedigin gibi gelisir simdiden gecmis olsun:)
Farki yok demisti bana canim ben de acibademde oldumarkadaslar bisey daha sorucam.acibademin fiyati nedir ethica ne kadar mesela fiyat farki var mi hastaneler arasi
tesekkurler canim.acibademde olayim bende..cok panik haldeyim hala..Farki yok demisti bana canim ben de acibademde oldum
Hic panik yapma ben de ameliyat sabahi vazgececektim korkudan biliyo musun ama egrilik vardi burnumda ve nasi olsa bi gun olacagmi biliyodm diye vazgecmedm ama hic korkma zaten hastanede bi ilac veriyolar basta baya sakinlestryo ben cok tedirgndm o ilactan sonra oo bi neselendim ki sonra da gule oynaya gittm ameliyata. Ciktktan sonrasa da hic agri olmadi o yzden kolay atlatiliyo kesnlkle vazgecme tedirgin de olma. Inan benim canim cok tatlidir en ufak aci duysam yazardm buraya :)tesekkurler canim.acibademde olayim bende..cok panik haldeyim hala..
canim benim nasil guzel moral veriyorsun sen..cok iyi geldi yazdiklarin cok tesekkur ederim..Hic panik yapma ben de ameliyat sabahi vazgececektim korkudan biliyo musun ama egrilik vardi burnumda ve nasi olsa bi gun olacagmi biliyodm diye vazgecmedm ama hic korkma zaten hastanede bi ilac veriyolar basta baya sakinlestryo ben cok tedirgndm o ilactan sonra oo bi neselendim ki sonra da gule oynaya gittm ameliyata. Ciktktan sonrasa da hic agri olmadi o yzden kolay atlatiliyo kesnlkle vazgecme tedirgin de olma. Inan benim canim cok tatlidir en ufak aci duysam yazardm buraya :)
Ne demek canım kafana takilan seyler olursa sorabilrsn her zmn :) ben de burda ki kizlar sayesinde rahatladm iyi oluyo gercekten tecrubelerin paylasilmasi.canim benim nasil guzel moral veriyorsun sen..cok iyi geldi yazdiklarin cok tesekkur ederim..
bende 11 temmuz ameliyat oluyorm canim. :)temmuz 11 de ameliyat olacak baska kimler var
sende durumlar nasil..ben korkudan hop oturup hop kalkiyorum.hangi hastanede olacaksin canim..bende 11 temmuz ameliyat oluyorm canim. :)
bir de doktorls on gorusmeyi yaptiniz misende durumlar nasil..ben korkudan hop oturup hop kalkiyorum.hangi hastanede olacaksin canim..
canim sana guveniyorum..yazdiklarin cesaret veriyor.sen musait oldukca telkinlerde bulunmaya devsm et.Ne demek canım kafana takilan seyler olursa sorabilrsn her zmn :) ben de burda ki kizlar sayesinde rahatladm iyi oluyo gercekten tecrubelerin paylasilmasi.
ameliyat saatin belli mi..benim henuz belli degil..bende 11 temmuz ameliyat oluyorm canim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?