Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kizlar haftaya cumartesi bende ameliyat olucam insallah ama hala cok korkuyorum.ameliyat sonrasi agri oluyor mu bu korkutuyor beni

kizlar haftaya cumartesi bende ameliyat olucam insallah ama hala cok korkuyorum.ameliyat sonrasi agri oluyor mu bu korkutuyor beni
Korkmana gerek yok sonuc itibari narkoz aliyosun narkozun etkisi gecince bir rahatlama geliyor biraz agri ve grip olmus gibi bi hal oluyor cok abartili bi agri yok Sakin ol:) iyi dusun iyi seyler olsun. Umarim hersey istedigin gibi gelisir simdiden gecmis olsun:)

Nekdar tuttu senin ameliyatin :)

canim tesekkurler bilgilerin icin..

tesekkurler canim.acibademde olayim bende..cok panik haldeyim hala..
Hic panik yapma ben de ameliyat sabahi vazgececektim korkudan biliyo musun ama egrilik vardi burnumda ve nasi olsa bi gun olacagmi biliyodm diye vazgecmedm ama hic korkma zaten hastanede bi ilac veriyolar basta baya sakinlestryo ben cok tedirgndm o ilactan sonra oo bi neselendim ki sonra da gule oynaya gittm ameliyata. Ciktktan sonrasa da hic agri olmadi o yzden kolay atlatiliyo kesnlkle vazgecme tedirgin de olma. Inan benim canim cok tatlidir en ufak aci duysam yazardm buraya :)

canim benim nasil guzel moral veriyorsun sen..cok iyi geldi yazdiklarin cok tesekkur ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…