Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bugun bana tam bir ay oldu. Her sey guzel gidiyor. Goruntusunden de cok memnunum. Birkac gun icinde bir aylik fotografimi paylasicam. Her gun iyi ki burnumu yaptirmisim iyi ki muhammet beye yaptirmisim diyorum. Bence korkmayin. Acisi gecince suslenip cikinca tum panikler gereksiz geliyor :))

Benim burnum istedigim kadar küçük olmadi. Ameliyattan önce burun yapin uygun dedi doktor bey ama ciktgmzda kikirdakllarn cok zayifti istedgn kadar kucuk yapabilrdm ama o zmn da nefes alamazdn dedi. Kikirdak eklemis o yuzden de istedgm kadar küçük degil ama kbb yerine estetik doktoru olsaydi eminim buna dikkat etmezdi ya da baska bi kbb doktoru da dikkat etmeyebilir sen boyle istedn bak bende aynisini yaptm diyebilr ben de saf saf mutlu olabilrdm. Kesnlikle cok cok iyi bir doktor ve sekli de yine cok güzel. Benim burnum icin en iyisini yaptigina eminim ve de kendi de hemsiresi de cok sabirli ve cok tatlilar. Amelyttan sonra da sıfır aci cektim ama mesela tampon alinrken kesn aciycak diyp oturup agladm kesnlkle olun. Ben göğüs estetigi de olmustum ve ilk bir hafta kendime kufretmistm nasi ameliyt olursn cok mu gerekliydi diye cunku cok aci cekmstm amelyt sonrasi ama bu kesnlkle agrili acili vs degil aklnda suphe olanlar atin o suphelerin hepsini :)

saol canim destegin icin..

whatsapptan attim foto..yorum olarak donus olmadi ama tarih icin aradilar kararlastirdik.sira gerceklestirmeye geldi..hersey guzel olur umarim..
bende attim... tel´den görüstüm ben muhammet bey ile :) aynen hayirlisiyla bi atlatsak artik.. orada görüsürüz seninle muhtemelen )

kızlar muhammet bey revizyonu aşağı yukarı kaç paraya yapıyor. Burdan yazmayacaksanız özelden yazarmısınız rica etsem.

Selam, bu mesajı sadece beni takibe alanlar için yazıyorum. Lütfen başkaları okuyupta ima bile etmeyeceğim şeyleri kafasında kurup kendine göre yorumlar eklemeye çalışmasın inanın hiç kimseyle uğraşacak durumda değilim..
Uzun zamandır bu forumdayım şimdiye kadar elimden geldiğince sorularınızı cevapsız bırakmamaya çalıştığımı düşünüyorum. Bazılarınızla gerçekten çok iyi arkadaş olduk bazılarınızı ise istemeden de olsa kırdığımın farkındayım buradan içtenlikle özür dilemek istiyorum.
Bundan sonra maalesef bazı özel sebeplerden dolayı foruma girmemeye özen göstereceğim. Bir çok kişinin benim ikinci ameliyat sonucumu beklediğinin farkındayım sanıyorum ki bu ameliyat önümüzdeki yıl şubat ayından önce gerçekleşmeyecek. O zamana kadar burnumda herhangi bi olumlu yada olumsuz değişiklik gerçekleşirse albüme fotoğraf ekleyeceğim ama böyle bir değişim olacağına da artık hiç ihtimal vermiyorum. Arada girip özel mesajlara bakıyorum hemen olmasada yinede cevap yazmaya çalışıyorum. Sizden ricam lütfen bana fotoğraf gönderip fikir istemeyin inanın sandığınız gibi burundan estetikten falan anladığım yok. Birde hep soranlar oluyor doktorunuzu tavsiye ediyormusunuz diye, inanın ben size ne desem yalan olur çünkü bu ameliyat herkes için aynı olmuyor maalesef ki en iyi doktora bile ameliyat olsanız her hastanın burun yapısı, ameliyat süreci ve sonucu farklı olduğundan evet kesinlikle tavsiye ediyorum diyemem hiç kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bu yüzden tek tavsiyem en güzeli gidin ve kendisiyle görüşün, yaptığı ameliyat sonuçlarını görün, sorular sorun ve kafanıza yatarsa ameliyatinizi ona yaptırın. Benden bu kadar arkadaşlar şimdilik hoşçakalın...

5 aylık burnum sanırım gittikçe daha iyi oluyor :)

Eklentiler

• image.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 670
  • image.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 662
Herkese slmlar . Çncelikle burun estetiği yaptırmak isteyen ve dr arayışı içinde olanlara tvsiyem muhammet beydr.ameliyat olalı 1 ayı geçti. Ameliyat olmadan önce çok kararsızdım siLer gibi forumlara ve albümlere bakıyordm .belki sizlere fydam olur diye iki satır yazayım dedim bence burun estetiği için hiç tereddüt etmeden gidin . Kendisi çok ilgili ve ne yapacağını Bilen bir dr beni çokmii dinledi tam istediğim gibi çok küçük ve kalkık olmayan bir burun yaptı bana merak edenler albülüme bakabılır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…