bende hiç korku yok çok rahatım canım çok istemiştim vee uzun zamandan beri beklediğim için.. heyecan var biraz amaa .d acıbademde olucam inş. sen?sende durumlar nasil..ben korkudan hop oturup hop kalkiyorum.hangi hastanede olacaksin canim..
ben almanyadan geliyorm tatlım. sadece telefon görüşmesi ve e-mail ile görüşebildik. 10 temmuz muayne olucak. henüz almanyadayım sen yaptın mı peki?bir de doktorls on gorusmeyi yaptiniz mi
yok belli değil henüz görüşrz inşallah cnm
benimde 10 temmuzda gorusme ve muayene olacak 17:30 da..muhtemelen ertesi gunde ameliyat canimben almanyadan geliyorm tatlım. sadece telefon görüşmesi ve e-mail ile görüşebildik. 10 temmuz muayne olucak. henüz almanyadayım sen yaptın mı peki?
saol canim destegin icin..Benim burnum istedigim kadar küçük olmadi. Ameliyattan önce burun yapin uygun dedi doktor bey ama ciktgmzda kikirdakllarn cok zayifti istedgn kadar kucuk yapabilrdm ama o zmn da nefes alamazdn dedi. Kikirdak eklemis o yuzden de istedgm kadar küçük degil ama kbb yerine estetik doktoru olsaydi eminim buna dikkat etmezdi ya da baska bi kbb doktoru da dikkat etmeyebilir sen boyle istedn bak bende aynisini yaptm diyebilr ben de saf saf mutlu olabilrdm. Kesnlikle cok cok iyi bir doktor ve sekli de yine cok güzel. Benim burnum icin en iyisini yaptigina eminim ve de kendi de hemsiresi de cok sabirli ve cok tatlilar. Amelyttan sonra da sıfır aci cektim ama mesela tampon alinrken kesn aciycak diyp oturup agladm kesnlkle olun. Ben göğüs estetigi de olmustum ve ilk bir hafta kendime kufretmistm nasi ameliyt olursn cok mu gerekliydi diye cunku cok aci cekmstm amelyt sonrasi ama bu kesnlkle agrili acili vs degil aklnda suphe olanlar atin o suphelerin hepsini :)
Ne demek canim sisliklerim gecsin fot atmaya da baslarm :) senin de az kalms baya insallah istedgn gibi bi burnun olursaol canim destegin icin..
insallah canim saol..Ne demek canim sisliklerim gecsin fot atmaya da baslarm :) senin de az kalms baya insallah istedgn gibi bi burnun olur
benim 16.30 da görüsmem :) sende Foto attinmi muhammet beye?benimde 10 temmuzda gorusme ve muayene olacak 17:30 da..muhtemelen ertesi gunde ameliyat canim
whatsapptan attim foto..yorum olarak donus olmadi ama tarih icin aradilar kararlastirdik.sira gerceklestirmeye geldi..hersey guzel olur umarim..benim 16.30 da görüsmem :) sende Foto attinmi muhammet beye?
bende attim... tel´den görüstüm ben muhammet bey ile :) aynen hayirlisiyla bi atlatsak artik.. orada görüsürüz seninle muhtemelenwhatsapptan attim foto..yorum olarak donus olmadi ama tarih icin aradilar kararlastirdik.sira gerceklestirmeye geldi..hersey guzel olur umarim..
senin gorusme devsm ederken ben gelmis olurum muhtemelen..tanismamiz iyi oldu..bende attim... tel´den görüstüm ben muhammet bey ile :) aynen hayirlisiyla bi atlatsak artik.. orada görüsürüz seninle muhtemelen)
aynen cnm çok iyi oldusenin gorusme devsm ederken ben gelmis olurum muhtemelen..tanismamiz iyi oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?