ameliyat olali 6.gunum.sevgili doktorum Muhammet beye guvenmekle cok dogru bir karar vermisim.korkan arkadaslar icin soyluyorum tum samimiyetimle ameliyat sonrasi sifir agri ve aci..korkularim bosunaymis..tesekkurler muhammet bey..
Merhaba.ben oldum. Bugun 41.gunum suan icin gayet memnunum. Birkac ay daha gecsin konu acip resim paylasicam cunku burun oturmadan sisler inmeden kimseye referans olmak istemem:) fiyati doktor beyle gorusseniz daha iyi. Kikirdak eklencekse falan fiyat artiyor bana eklenmedi.Merhaba.Muhammet beye revizyon olan ve memnun kalan arkadaslar var mi? revizyon fiyatlari ne durumda bu arada?
rica etsem eski burnunuzun ve yeni halinin resmini ozelden gonderir misiniz? Sis de olsa gormek isterim :) ins bana da kikirdak gerekmez hala buyuk zaten burnum :)Merhaba.ben oldum. Bugun 41.gunum suan icin gayet memnunum. Birkac ay daha gecsin konu acip resim paylasicam cunku burun oturmadan sisler inmeden kimseye referans olmak istemem:) fiyati doktor beyle gorusseniz daha iyi. Kikirdak eklencekse falan fiyat artiyor bana eklenmedi.
Merhaba,rica etsem eski burnunuzun ve yeni halinin resmini ozelden gonderir misiniz? Sis de olsa gormek isterim :) ins bana da kikirdak gerekmez hala buyuk zaten burnum :)
Selam canim ben ocak ayinda Muhammet beye ameliyat oldum ekledim seni resimlerime bakabilirsin bu arada bende yurtdisinda yasiyorum sormak istediklerin varsa sorabilirsin :)Niye cogunun albümleri herkese acik degil? Oysa ameliyat öncesi ve sonrasi resimlerininin ameliyat olmak isteyenlerin doktor secimininde yardimi olacak.
Yurt disinda kaldigim icin muyahanelerine gidemiyorum resim görmek icin...
Özellikle üye oldum buraya resimlerden kendi burnuma yakin kisilerin hangi doktorda nasil sonuc elde ettiklerini görebilmek icin ama cogunun albümleri Kaplan...Kimisi artik kullanmiyo...Instanz irtibata gecemiyo
Dr. Baris Cakir, Muhammet Dilber, Emre Ilhan ve Güncel Öztürk te ameliyat olmus resimleri olan beni izleyebilirmi ki resimlerini görebileyim?! Cok sevinirim!!! Simdiden tesekkürler
Cok tesekkürler!!! Burnun süper olmus:)Selam canim ben ocak ayinda Muhammet beye ameliyat oldum ekledim seni resimlerime bakabilirsin bu arada bende yurtdisinda yasiyorum sormak istediklerin varsa sorabilirsin :)
Benimde albümüme bakabilirsiniz çoook memnunum muh beyden Allah razı olsun
8000 tl ye oldm canımcanım geçmiş olsun,çok güzel olmuş,ne kadara oldunuz ameliyatı?
8000 tl ye oldm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?