Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Chillen Muhammet bey ultrasonik rinoplasti yöntemiyle mi ameliyat yapiyor canim?

güvendiğimi sadece Muhammet Bey vardı. o da maillere bile dönmüyor. nezaketen de olsa, insan bi cevap verir.
ne oluyor bu doktorlara böyle..

güvendiğimi sadece Muhammet Bey vardı. o da maillere bile dönmüyor. nezaketen de olsa, insan bi cevap verir.
ne oluyor bu doktorlara böyle..
Muhammet bey genelde hastalarına donus yapan biri diye biliyorum ki bana da öyle de yapmıştı maile telefon numaranızı da bırakın

Mailden gormuyordur belki. Muhammet bey hastalarina cok yakin kendisi sorunuz olursa bana sorun diyor surekli. kartini da aninda veriyor. Hastalarina ilgisi cok yuksek. Benim kendisini tercih etmemde bunu bilmemin etkisi cok buyuk.baska bir seye laf edin de bari bu yanlis

bi şeye laf ettiğim yok arkadaşım. burası da maşaallah kavgaya hazır bi platform gibi.
burada okuduklarımdan sürekli herkes dr un ilgisini alakasını övmüş, maillerine dönüldüğünü telefonla arandığını söylemiş. ama bana hiç biri yapılmadı. o nedenle şaşırdım. hatta hayal kırıklığı yaşadığım için yazdım.

dr un keyfi bilir netice, dönmek istemezse de dönmez. siz de avukatlığa hazır gibisiniz. dr a laf etmekten ziyade, hayal kırıklığını yazdım.
neyse..

bana, Muhammet Bey'e revizyon ameliyatı olmuş hastası gerek. revizyon konusundaki memnuniyetleri merak ediyorum.

çok haklısın canım. doktorlara laf söyletmeyen kişilerin yazılarını okumaktan sıkıldım artık. inan hiç güven verici olmuyor. bize gerçkten ameliyat olmuş kişilerin, yaşadıkları, resimleri ve önerileri öenmli. bu kadar laf salatalığı yapılmaz ki canım.

kimseye birşey dediğim yok, lafım ortayadır.

Ben de diyorum ki baska yerden mesela telefondan ulasmayi dene mailden gormemistir yoksa cevapliyor. Bu konuda ilgisizlik durumu yok diyorum.kimsenin kotulugune de konusmuyorum belki icin rahatlar diye dedim ama sen bilirsin

Evet gayet fazla fakat burun işte çokk önemli tam yüzümüzü ortasinda Muhammet bey in kalın derili hastası yok mu yardimci olmak için ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…