Chillen Muhammet bey ultrasonik rinoplasti yöntemiyle mi ameliyat yapiyor canim?Merhaba Ben ocak ayinda ameliyat oldum acibagdem hastanesinde ,kesinlikle morarma olmadi bende sadece biraz yüzüm sisdi onuda birkac günde attim .Bekledigimden dahada cok kolay bi ameliyatmis :) hastanede 1 gece kaliniyor hemsireler güler yüzlü , gayet ilgililer Muhammet beye gelince kendisi harika bir insan hastasini dinleyen acik sözlü sabirli en önemlisi dürüst biri kesinlikle Doktor egosu yok taniman lazim bence randevu alip yüzyüze görüs derim
Muhammet bey genelde hastalarına donus yapan biri diye biliyorum ki bana da öyle de yapmıştı maile telefon numaranızı da bırakıngüvendiğimi sadece Muhammet Bey vardı. o da maillere bile dönmüyor. nezaketen de olsa, insan bi cevap verir.
ne oluyor bu doktorlara böyle..
bi şeye laf ettiğim yok arkadaşım. burası da maşaallah kavgaya hazır bi platform gibi.Mailden gormuyordur belki. Muhammet bey hastalarina cok yakin kendisi sorunuz olursa bana sorun diyor surekli. kartini da aninda veriyor. Hastalarina ilgisi cok yuksek. Benim kendisini tercih etmemde bunu bilmemin etkisi cok buyuk.baska bir seye laf edin de bari bu yanlis
teşekkürler cevabınız için. dediğiniz gibi yapmıştım.Muhammet bey genelde hastalarına donus yapan biri diye biliyorum ki bana da öyle de yapmıştı maile telefon numaranızı da bırakın
Rica ederim ne demek en kisa zamanda donus yapar inşallahteşekkürler cevabınız için. dediğiniz gibi yapmıştım.
çok haklısın canım. doktorlara laf söyletmeyen kişilerin yazılarını okumaktan sıkıldım artık. inan hiç güven verici olmuyor. bize gerçkten ameliyat olmuş kişilerin, yaşadıkları, resimleri ve önerileri öenmli. bu kadar laf salatalığı yapılmaz ki canım.bi şeye laf ettiğim yok arkadaşım. burası da maşaallah kavgaya hazır bi platform gibi.
burada okuduklarımdan sürekli herkes dr un ilgisini alakasını övmüş, maillerine dönüldüğünü telefonla arandığını söylemiş. ama bana hiç biri yapılmadı. o nedenle şaşırdım. hatta hayal kırıklığı yaşadığım için yazdım.
dr un keyfi bilir netice, dönmek istemezse de dönmez. siz de avukatlığa hazır gibisiniz. dr a laf etmekten ziyade, hayal kırıklığını yazdım.
neyse..
bana, Muhammet Bey'e revizyon ameliyatı olmuş hastası gerek. revizyon konusundaki memnuniyetleri merak ediyorum.
hangi maile ulaşılabiliyor ? Mail adresini yazabilir misiniz ?
muhammetdilber@hotmail.com drmuhammetdilber@gmail.comBen whatsapptan ulasiyorum muhammet beye. Ameliyat zamanlari selin hemsireye de whatsapptan ulasiyordum
200 TL imiş canımkızlar Muhammet bey muayene ucretı alıyormu suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?