8 Bin nedir yaa .Şİmdi para biriktirmeye başlasam 8Bin olana kadar muhammed beyin ücreti ben toplayana kadar 15 bin felan olucak
Hey allahım Bir yardım sever arıyorum ilgililere duyurulur:)
Muhammet bey in ilk ameliyat fiyati 8 bin biliyorum,sizin revizyon mu ?BANA ON BİN DEDİ.
senin revizyon mu canim?BANA ON BİN DEDİ.
Ben kendisine revizyon oldum konu basligim var bakabilirsiniz. Bence mail yerine whatsapp falan deneyin maili cok sık kontrol etmiyor olabilirler.bi şeye laf ettiğim yok arkadaşsı da maşaallah kavgaya hazır bi platform gibi.
burada okuduklarımdan sürekli herkes dr un ilgisini alakasını övmüş, maillerine dönüldüğünü telefonla arandığını söylemiş. ama bana hiç biri yapılmadı. o nedenle şaşırdım. hatta hayal kırıklığı yaşadığım için yazdım.
dr un keyfi bilir netice, dönmek istemezse de dönmez. siz de avukatlığa hazır gibisiniz. dr a laf etmekten ziyade, hayal kırıklığını yazdım.
neyse..
bana, Muhammet Bey'e revizyon ameliyatı olmuş hastası gerek. revizyon konusundaki memnuniyetleri merak ediyorum.
konu başlığınız nerde? fotoğrafları görmemiz mümkün mü? bi de şişlikler morluklar vs. ne kadar sürede geçti? revizyon olunca soruyorum.Ben kendisine revizyon oldum konu basligim var bakabilirsiniz. Bence mail yerine whatsapp falan deneyin maili cok sık kontrol etmiyor olabilirler.
Hoşgeldiniz foruma:) Muhammet bey ile.muayeneniz oldu mu pekiSelam, ben bayadir uye olmadan foruma girip bakip doktor arastirdim sonunda doktor muhammet dilbere ameliyat olmayi karar verdim. Suan uye oldum ve bu ilk mesajim, ameliyatim bir hafta sonra burdan gelismeleri sizlerle paylasmak istiyorum.
Hoşgeldiniz foruma:) Muhammet bey ile.muayeneniz oldu mu peki
Hislerinizi ne kadar güzel anlatmissiniz ins darısı benim başıma :)) Peki deri tipinize ne dedi doktor bey mesela ona göre de yaptığı burunlarin fotografini gösterdi mi ? Bir de bi görüşme ortalama kaç dakika suruyor ?Hosbulduk :) Muayene oldum. Kendisi cok ilgili ve isini iyi bilen bir doktor, bana oyle geldi. Bana gosterdigi fotoraflarin hemen hemen hepsini de cok basarili buldum. Bundan once Hollandada bi doktorla gorustum ( orada yasiyorum o yuzden Turkcem cok iyi degil) ama arasinda dunya kadar fark var Turkiye burun konusunda cok daha iyi sanirm. Aslinda doktor Baris Cakirla da gorusmek istiyordum muayene olmak icin, fakat doluydu ancak augustos un sonuna radevu verebilirdi..oda benim icin biraz gec olucakti. Neyse ki Muhammet dilbere ugradiktan sonra Baris Cakirdan da vazgectim. Doktor muhammet dilber bana guven verdi ve 22sinde ameliyat olmaya karar verdim. Simdi insallah hersey iyi gecer ve istedigim sonuca varirim (heycanli oldugum dogrudur, ama ayni zamanda mutluyum)
Hislerinizi ne kadar güzel anlatmissiniz ins darısı benim başıma :)) Peki deri tipinize ne dedi doktor bey mesela ona göre de yaptığı burunlarin fotografini gösterdi mi ? Bir de bi görüşme ortalama kaç dakika suruyor ?
Ayy o zaman rahatladım biraz evet aceleye gelmemesi iyiymis belki bana da kalın derili hastalarinin örneğini gösterir inşallah ben çok korkuyorum kalın deriliyim diye burnumun kötü olmasindanDeri tipim icin doktor iyi dedi, ince derim var ama burun kokum cok iyi degil dedi, cok kotu de degilmis. (Burun koku kaslarin arasinda burnun basladigi yer) benim burun kokum yuksek mis ona da doktorun yapabilicegi birsey yok, ona gore de fotograf gosterdi gerci ince derili diye gostermedI ama eminim sorarsaniz ona gore gosterir cunku ben burun koku benim gibi olanlarin ornegi varmi diye sordum, sonra oyle ornekleri gosterdi. Tam emin degilim ama gorusme ortalama 30 dk belki daha uzun surdu, acele fln yapmiyor tum herseyi acikliyor ve sorularini cevapliyor. :)
Ayy o zaman rahatladım biraz evet aceleye gelmemesi iyiymis belki bana da kalın derili hastalarinin örneğini gösterir inşallah ben çok korkuyorum kalın deriliyim diye burnumun kötü olmasindan
Ben facebook sayfasından attım,benim de kemerli deviasyon var yüzüme göre büyükGosterir bence, siz fotoraflariniz doktor muhammet dilbere whatsapten mi yoladiniz? cene konusunda hic bir fikrim yok. Bence gorusmeye giderseniz size anlatir soyle olur boyle olur, durust bi sekilde fikrini de verir, bana cok iyi sammi ve ilgili bir doktor gibi geldi. Sizin burnunuzdaki sorun nedir? benim kemerli ve hafif yamuklukta vara onlari duzelticek
Ben facebook sayfasından attım,benim de kemerli deviasyon var yüzüme göre büyük
İnşallah :) sizin tarih belli mianladim :) ya umarim ikimizde istedigimiz sonuca variriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?