belli bu ayin 22sinde ameliyatim :) 6 gun sonra yani , bide 19 unda ameliyatan once gidip gorusmem lazim yani cok az kaldiİnşallah :) sizin tarih belli mi
:) ins , yok hayir ben Hollandada yasiyorum ama yazlari Antalyada kaliyorum iki ay kaliyorum her sene ama ameliyat icin istanbula gidicem arkadasta kalicam, gerci ameliyat sonrasindaki ilk gunler icin hotel ayrarladim (annem de gelicek cunku ve fazla yol gitmiyim diye) sonra hollandaya donene kadar istanbuldayim.Ayy ne güzel hayırlı olsun insspeki istanbulda mi yasiyorsunuz
Hımm bende soracaktım ki tekrar antalyaya dönecek misinz:) ins , yok hayir ben Hollandada yasiyorum ama yazlari Antalyada kaliyorum iki ay kaliyorum her sene ama ameliyat icin istanbula gidicem arkadasta kalicam, gerci ameliyat sonrasindaki ilk gunler icin hotel ayrarladim (annem de gelicek cunku ve fazla yol gitmiyim diye) sonra hollandaya donene kadar istanbuldayim.
Hımm bende soracaktım ki tekrar antalyaya dönecek misinzTamam canimm özelden bana res8m atabilir misin peki bende atayim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mmet-dilber-revizyon-ameliyatim.841122/page-2konu başlığınız nerde? fotoğrafları görmemiz mümkün mü? bi de şişlikler morluklar vs. ne kadar sürede geçti? revizyon olunca soruyorum.
merhaba kızlar ben de bu hafta içinde amelyat olacağım muhammet beye kendisine çok güveniyorum gerçekten senelerden beri takip ediyorum zaten fakat bende aks eğriliği varmış ve yüzde on ihtimalle burnum o tarafa meyillenebilrmiş ve yüzde bir ihtimalle de eski haline dönermiş benim gibi burnunda aks eğriliği olup da ameliyat olan var mı acaba?
Bende de vardi canim iki ay once amelyt oldm muhammet beye bi sorun ckmadi cok şükür duzeldi :)merhaba kızlar ben de bu hafta içinde amelyat olacağım muhammet beye kendisine çok güveniyorum gerçekten senelerden beri takip ediyorum zaten fakat bende aks eğriliği varmış ve yüzde on ihtimalle burnum o tarafa meyillenebilrmiş ve yüzde bir ihtimalle de eski haline dönermiş benim gibi burnunda aks eğriliği olup da ameliyat olan var mı acaba?
8000 -9000güncel fiyat bilgisi olan var mı?
geçmiş olsun. güzel görünüyor şuanki hali. sizin sadece burun ucuna mı işlem yapıldı acaba?http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mmet-dilber-revizyon-ameliyatim.841122/page-2
morluğum hiç olmadı, şişliğim çok çok az oldu yüzümde ama burnum şiş tabiki hala. ilk ameliyatımdan daha kısa sürdü ve çook daha rahat geçti. bantlarımı açtığımda hiç ameliyat olmamış gibiydim görüntü olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?