Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ayy ne güzel hayırlı olsun inss peki istanbulda mi yasiyorsunuz
:) ins , yok hayir ben Hollandada yasiyorum ama yazlari Antalyada kaliyorum iki ay kaliyorum her sene ama ameliyat icin istanbula gidicem arkadasta kalicam, gerci ameliyat sonrasindaki ilk gunler icin hotel ayrarladim (annem de gelicek cunku ve fazla yol gitmiyim diye) sonra hollandaya donene kadar istanbuldayim.

Hımm bende soracaktım ki tekrar antalyaya dönecek misinz Tamam canimm özelden bana res8m atabilir misin peki bende atayim

konu başlığınız nerde? fotoğrafları görmemiz mümkün mü? bi de şişlikler morluklar vs. ne kadar sürede geçti? revizyon olunca soruyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mmet-dilber-revizyon-ameliyatim.841122/page-2
morluğum hiç olmadı, şişliğim çok çok az oldu yüzümde ama burnum şiş tabiki hala. ilk ameliyatımdan daha kısa sürdü ve çook daha rahat geçti. bantlarımı açtığımda hiç ameliyat olmamış gibiydim görüntü olarak.

merhaba kızlar ben de bu hafta içinde amelyat olacağım muhammet beye kendisine çok güveniyorum gerçekten senelerden beri takip ediyorum zaten fakat bende aks eğriliği varmış ve yüzde on ihtimalle burnum o tarafa meyillenebilrmiş ve yüzde bir ihtimalle de eski haline dönermiş benim gibi burnunda aks eğriliği olup da ameliyat olan var mı acaba?

Tam olarak nezaman ameliyatiniz benimde bu hafta ameliyatim , benimde egrilik var

Bende de vardi canim iki ay once amelyt oldm muhammet beye bi sorun ckmadi cok şükür duzeldi :)

Kızlar selammm
ameliyat süreciyle ılgılı herşeyde yardımcı olabılırım sızlere. 1 yılı geçti ameliyat olalı.resımlerımıde ekledım bakabılırsınız :)

Merhaba arkadaslar, ben de Muhammet Bey' den eylulun 14icin randevu aldim.. Ama hala acaba olmasam mi diye dusunmuyor degilim.. galiba ameliyat korkusu sardi:) eger olursam gecen sureci mutlaka paylasirim.. sevgiler

Revizyon ameliyatı ne kadara yapıyor ? Muayene ücreti lütfen ? Bide muayene ücreti doktorun vazgeçtiği anda iade ediliyor mu ? Burnum zor.

Merhaba ben Muhammet beye burun ameliyatımı yaptırmayı düşünüyorum ama henüz kendisiyle görüşme ve muayene olma şansım olmadı. Ben Ankara'da yaşıyorum ve bildiğim kadarıyla Muhammet bey önümüzdeki aylarda ameliyat için Ankara'da olacak. Benim aklıma takılan bir konu var. Daha önce İstanbul dışında ameliyat olan üyeler yardımcı olursa çok sevinirim. :) Muhammet ameliyat yaptıktan sonra tamponları alçıyı vs çıkarmak için tekrar ameliyatı yaptığı şehre dönüyor mu? Yoksa hemşiresi vs mi hallediyor? Bir de kontrolleri hangi sıklıkla oluyor ve sanırım kontroller için İstanbul'a gitmemiz gerekiyor değil mi?

arkadaşlar ethica hastanesi ve acıbadem hastanesi arasında 2 bin liralık fark var..biri 8 bin,diğeri 10 bin..bir gece kalmak için bu fiyat farkı çok..olanlar tecrübelerini paylaşabilirmi..ethica nasıl bi hastane..olumsuz bir durumla karşılaşan oldumu hiç.

Ben 14 eylulde ameliyat oldum.. bahcelievler aile hastanesin de cok memnun kaldim hemsireler cok ilgiliydi.. Muhammet bey de cok ilgili sagolsun.. burnum hala sis ve bantli:) gecmesini bekliyorum.. ameliyat olmayi dusunenler ilk 4gun fln zor sonra gayet toparliyosunuz kendinizi.. hic agri sizi olmuyor hele tamponlar cikinca cok rahatliyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…