Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ameliyat zamanı yaklaştıkça heyecan ve korku bastırıyo..bende aile hastanesinde olcam sanırım..kaç gün kaldınız o hastanede

Sadece bir gece o da yetiyor ztn.. ben de sizin gibiydim.. bnm de ilk ameliyatimdi.. ameliyat kisminda hicbir sey yok.. ne ara uyudun ne ara uyandin anlamiyorsun bile.. sonraki 4ya da 5 gun bence zor gecen.. burda ethica da ameliyat olan vardi aslinda..

ne kadar ödediniz toplam olarak..doktor bey iki hastane arasında fark yok dedi..ama insan korkuyo yinede..hasta psikolojisi:))

çok geçmiş olsun size..darısı bana ve olacaklara artık..inş iyiki oldum derim:)) önereceğiniz ekstra birşey varmı ameliyat sonrası için.

Ins cook guzel bir burnunuz olur.. doktor bey size yapmaniz gerekenleri acikliyor ztn.. ameliyattan hemen sonra mucize beklemeyin burnunuz icin, bu bir surec unutmayin.. sevgilerle

Muhammet DİLBER RİSK ALIYOR AMA BARIŞ ÇAKIR SADECE GÜZEL OLABİLECEKLERİ YAPIYOR BİLGİNİZ OLSUN

Burun iniyor da oyle burun dustu gibi kotu bir sey yok. Daha iyi oluyor yerlesiyor yuzune sanki ilk yaptirdigimda havadaydi yani guzel bir inme o 2.5 ay sonra cok degismiyor o inme durumu

Ameliyattan 8 ay geçti. İyi ki Muhammet beye ameliyat olmuşum. Çok iyi bir doktor.
Yalnız sormak istediğim bir şey var: benim cildim kurudur. Hatta çok kurudur. Buna rağmen ameliyat olduğumdan beri burnumun üstü her sabah yağ içinde oluyor. Bildiğin vıcık vıcık yağlanıyor.
Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

Merhaba ben de 4 ay önce falan ameliyat oldum aynı sorun bende de var burnumun üstü her sabah çok yağlı oluyor sebebi nedir ben de merak ediyorum ??

Benimde aneliyat olali 3 haftayi gecti.. kupkuru olan cildim cok yaglandi.. ve cok sivilcelendi yuzum ki hic sivilce sorunu yasamamistim..

Benimde aneliyat olali 3 haftayi gecti.. kupkuru olan cildim cok yaglandi.. ve cok sivilcelendi yuzum ki hic sivilce sorunu yasamamistim..
Benim 1,5 ay oldu ameliyat olali ayni sorunu bende yasiyorum purusuz cildim suan minik minik sivilcelrle kapli krem denedim 20 gun daha sa kotu oldu cildisyen acne icin ilac verdi artik...bugun 3. Gun kulaniyorum. Cildim cok ama cok kotu hic boyle birsey yasamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…