Ameliyattan 8 ay geçti. İyi ki Muhammet beye ameliyat olmuşum. Çok iyi bir doktor.
Yalnız sormak istediğim bir şey var: benim cildim kurudur. Hatta çok kurudur. Buna rağmen ameliyat olduğumdan beri burnumun üstü her sabah yağ içinde oluyor. Bildiğin vıcık vıcık yağlanıyor.
Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Çok zor ama çok heyecanlı bir süreç! Ben hocamdan ameliyat için 8 Ocak tarihinde anlaştım. Umarım çok güzel olur. İnşallah isteyen herkesin istediği gibi olsun. :)
Sürecimi instagram hesabımdan paylaşacağım. Hesabım: kozmooneri[/QUOTE
Canim amelyant fiyatin ne aceba ?
Canım çok geçmiş olsun. Ben de Muhammet Bey'e revizyon olmak istiyorum. İnşallah 1 yıl içinde, maddi durumları da ayarlayıp olucam. Revizyon hastalarını gördün mü Muhammet Bey'in hiç? Burda denk geliyorum zaten ama canlı canlı görmek farklı oluyor.
Burun yağlanması kısmına gelince; benim de aynen öyleydi. Hatta 1 yıl, 1 ay oldu hala fotoğraflarda parlıyor. Sanırım hayatımız boyunca bu parlama ile yaşayacağınız
X xcnnx canım sen de hiç telaş yapma. Yukarıda da söylediğim gibi aynı durum bende de vardı. Ben de hiç sivilce çıkmaz ama 5 ay falan müthiş sivilcem olmuştu hem de çeneme varana kadar. Normalmiş o. Sonradan geçiyor ama geçmesi için 5. ayı falan bekle. Hiö panik yapıp yüzünle gözünle de oynama, iz kalmasın
Maalesef canım ya revizyon ameliyatı sonrası hastalara muayenehanede denk gelmedim hiç. Keşke yardımcı olabilseydim sana. Kusura bakma
Cokk gecmis olsun tesekkur ederiz sureci paylastiginiz icin? Muhammet bey deri tipiniz ile ilgili bir sey soyledi miAMELIYAT SÜRECİ VE SONRASI
Ameliyattan 8 saat önce birsey yiyip icmiyorsunuz, sigara kullanıyorsanız 10 gün önceden birakmanizi tavsiye ederim. Sigara, damarlariniza gidecek oksijene engel teşkil ediyor ve iyileşme sureciniz uzuyor. Ameliyat öncesi rutin kan tahliliniz yapılıyor. Anestezi uzmaniyla gorusuyorsunuz. Bana genel anastezi uygulandı. Yani ameliyat sırasında bilincim kapalıydı. 2.5 saat süren ameliyattan çıktığınızda hiçbir ağrı, acı hissetmiyorsunuz. Ameliyat sonrasında Muhammet beyle yaptığımız görüşmede, burun sırtındaki kemiği tamamen aldığını, burnu hafif kaldırdığını, milimetrelik kuculttugunu,sol taraftaki kırık kemiği düzelterek deliği açıp sag taraftaki eti lazerle kuculttugunu,burnun yanlara doğru olan genişliğini duzelttigini anlattı. Ameliyat çok iyi geçmiş ve normalde 6-12 aylık bir süreç olan iyileşme sürecinin 3 ayda olacağını söyledi. Oldukça ilgili, cep numarasindan problem yaşadığınız an ulasabiliyorsunuz.
Ilk haftami doldurdum. Ilk 3 gün yogun bir şişlik oldu yüz ve göz cevremde.Morluk olmadı. 5.gunde büyük oranda azaldı ve bugun alçı- tampon alındı. Tampon alınırken acı hissetmiyorsunuz.Verdiği antibiyotik,agri kesici ve dezenfekte amaçlı deniz suyu spreyini kullaniyorsunuz. 26 Ekimde dikislerim için tekrar görüşmeye gidicem.Burun görüntü olarak estetik açıdan belli değil henüz odemlerden kaynaklı sislikler var. İyileşme sureci ilk haftalarda hızlı daha sonra yavaş seyreder endiselenmeyin, 3.ayda görüntü büyük oranda düzelir ve daha sonra da ince ayrıntılar şekillenir. Burnum görüntü olarak eskiyle kiyaslarsam tek farkı uc kısmının kalkik olması. 6.gunumdeyim.Orta kemik ve burun şiş olduğu için burun şekli henüz belli değil .
Kontrol surecimi mutemadiyen paylasicam. Sormak istedikleriniz varsa yazabilirsiniz. Sağlıklı günler
Merhaba canım burnun çok güzel görünüyor güle güle kullangüle güle nefes al :)) ben de dün kemal ekberoğluna gittim muayeneye tatlı bi bey ama konu burun sağlık görüntü psikoloji olunca btn doktorlarla görüşesim var :)) haftaya bekir sivri beyr gidicem muayeneye benim burnumun ucu kalınve hafif bir kemerim var kalkık burnum ama kalın büyük biraz derisi de kalın ameliyat olduğun doktorla ilgili muayene bilgisi ameliyatı fiyatı hangi hastane bilgi bereblirsen çok sevinirim cnm geçmiş olsun tekrar bi de yoğun bir doktöor mu acaba yılbaşından hemen sonra ameliyat olmak istiyorumKizlar sonunda ben de ameliyat oldum dun 13.00'da muhammet beye! 2saat surdu sorunlu bi burnum yoktu zaten tek sikintim profildendi.
Gece morluklarim basladi biraz burun köküm de sisti baya. Suansa gozaltlarim balon gibi. Sanirim bu da cok beyaz tenli ve cok hassas bi cilde sahip olmamdan kaynakli :)
Ama hic agrim sizim olmadi yine de iyiyim gayet. 1hafta sonra tamamen gecmis olurmus morluk ve sisliklerim. Bakalim gorucez hep birlikte. Simdi merak edenler icin ameliyat oncesi fotografimi ve sonraki hallerimi paylasicam :)
Veee basliyoruz! Bu ameliyat saatini beklerken cektigim burnumun dogal hali. Hafif kemer ve burun ucu dusuklugum vardi.
Eki Görüntüle 1677107
Bunu da ameliyattan 4 saat sonra cekmistim galiba. Burun kokume morarmis demek de az kalir. Bukalemun gibi renk degistirmisim resmen :) ki benim ince bi burun yapim olmasina ragmen bakiniz burun kokum bile sislikten nasil kalinlasmis :) gozaltlarima da morluklar cokmeye baslamisti tabi. Ama acı yok korkmayin :)
Eki Görüntüle 1677113
Bu da son fotografim. Bu sabah taburcu olmadan cekmistim. Sanirim ameliyattan sonraki 10. Saatim :) morluklar sislikler hat safhada tabi. Goz kapaklarima kadar geldi :)
Eki Görüntüle 1677122
Ve herseye ragmen dunya tatlisi bi doktorumuz var gercekten de. Gozunuz kapali emanet edebilirsiniz kendinizi ona :)
Morluk ve sisliklerden de korkmayin herkeste aynisi olucak diye bisey yok. Yan odamdaki bayan da muhammet beyin benden onceki ameliyatiydi. Fakat ben boyleyken bayanda sislik ya da morluk yoktu :) gerci o biraz esmer bi bayandi ama sanirim tamamen bunyeyle alakali bu is. Tabi ki biraz zor bir surec ama korkulucak bisey de yok :)
Hiii bu arada bu son fotografim da ameliyat bitiminde cekilmis. Burnumun şiş haliymis gerci bu. Cok daha guzel olucak dedi muhammet bey :)
Eki Görüntüle 1677128
Simdilik benden bu kadar kizlar :) yeni degisimleri de beraber takip etmek uzereeee suanlik dikkat edin kendinize! :)
Merhaba canım burnun çok güzel görünüyor güle güle kullangüle güle nefes al :)) ben de dün kemal ekberoğluna gittim muayeneye tatlı bi bey ama konu burun sağlık görüntü psikoloji olunca btn doktorlarla görüşesim var :)) haftaya bekir sivri beyr gidicem muayeneye benim burnumun ucu kalınve hafif bir kemerim var kalkık burnum ama kalın büyük biraz derisi de kalın ameliyat olduğun doktorla ilgili muayene bilgisi ameliyatı fiyatı hangi hastane bilgi bereblirsen çok sevinirim cnm geçmiş olsun tekrar bi de yoğun bir doktöor mu acaba yılbaşından hemen sonra ameliyat olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?