Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Perşembe günü Muhammet Bey ile tekrar görüşmeye gideceğim. Çok heyecanlıyım :)

Muhammed dilber hocaya mail yoluyla resim atarak fiyat alma gibi bi imkan var mı kızlar ??

Canım çok geçmiş olsun. Ben de Muhammet Bey'e revizyon olmak istiyorum. İnşallah 1 yıl içinde, maddi durumları da ayarlayıp olucam. Revizyon hastalarını gördün mü Muhammet Bey'in hiç? Burda denk geliyorum zaten ama canlı canlı görmek farklı oluyor.

Burun yağlanması kısmına gelince; benim de aynen öyleydi. Hatta 1 yıl, 1 ay oldu hala fotoğraflarda parlıyor. Sanırım hayatımız boyunca bu parlama ile yaşayacağınız

X xcnnx canım sen de hiç telaş yapma. Yukarıda da söylediğim gibi aynı durum bende de vardı. Ben de hiç sivilce çıkmaz ama 5 ay falan müthiş sivilcem olmuştu hem de çeneme varana kadar. Normalmiş o. Sonradan geçiyor ama geçmesi için 5. ayı falan bekle. Hiö panik yapıp yüzünle gözünle de oynama, iz kalmasın

Çok zor ama çok heyecanlı bir süreç! Ben hocamdan ameliyat için 8 Ocak tarihinde anlaştım. Umarım çok güzel olur. İnşallah isteyen herkesin istediği gibi olsun. :)
Sürecimi instagram hesabımdan paylaşacağım. Hesabım: kozmooneri

Maalesef canım ya revizyon ameliyatı sonrası hastalara muayenehanede denk gelmedim hiç. Keşke yardımcı olabilseydim sana. Kusura bakma

Doktor Muhammet beye 1 hafta önce ameliyatimi oldum, kendisine ameliyat olmayı düşünen veyahut burun ameliyatı olmayı düşünen üyeleri bilgilendirmek istedim.
AMELIYAT ÖNCESİ SÜREÇ
12 ekimde muhammet beyle bir görüşme gerçekleştirdim .Muayene ücreti alınıyor, görüşmek istediğinizde ücret miktarını size önceden belirtiyorlar. Benim muayene ve ameliyat surecim arasında birkaç gün oynadı 12 ekimde Muhammet beyle görüştüm 16 Ekimde ameliyatimi gerçekleştirdi. Ricam üzerine erkenden ameliyatimi yaptı, böyle bir durum söz konusuysa belirtin. Ameliyat ücreti olarak size hastaneye gore birkaç seçenek sunuyor, butcenize göre seçim yapiyorsunuz. Ucretler 8-10 bin arasında değişiyor seçim sizin. Benim ameliyatim 2.5 saat sürdü. Tam teşekküllü bir hastanede oldukça iyi imkanlarda ve Muhammet bey gibi açık sözlü, işinin ehli bir doktora ameliyatinizi oluyorsunuz. Muayeneye gittiğinizde size olumlu olumsuz herşeyi anlatıyor. 8 açıdan fotoğrafınızı çekiyorlar ve ön degerlendirmenizi yapıyorlar. Doktora problemlerinizi,isteklerinizi,oluru,olmazı açıkça belirtin.Muhammet bey yapay, sıradan, tamamen estetik kaygı taşıyan burunlardan çok, yüz seklinize göre sizin için size özel burnu tasarlıyor. Burnumda orta kemikte kırık, deviasyon, egrilik, buna bağlı ciddi nefes alma problemi vardı. Muhammet beye estetik kaygi 2.planda gittim. Burun içindeki problemi görüntülü cihazlarla kontrol etti, burun deviasyonunun düzelme yuzdesinden bahsetti. Burnunuzda egrilik varsa bu yuzdeki asimetriden kaynaklanabilecegi icin yuzde 80 düzelme ihtimali var. Ameliyat gününü kararlastirdik ve 2.5 saat süren ameliyatim 16 ekimde gerçekleşti.

AMELIYAT SÜRECİ VE SONRASI
Ameliyattan 8 saat önce birsey yiyip icmiyorsunuz, sigara kullanıyorsanız 10 gün önceden birakmanizi tavsiye ederim. Sigara, damarlariniza gidecek oksijene engel teşkil ediyor ve iyileşme sureciniz uzuyor. Ameliyat öncesi rutin kan tahliliniz yapılıyor. Anestezi uzmaniyla gorusuyorsunuz. Bana genel anastezi uygulandı. Yani ameliyat sırasında bilincim kapalıydı. 2.5 saat süren ameliyattan çıktığınızda hiçbir ağrı, acı hissetmiyorsunuz. Ameliyat sonrasında Muhammet beyle yaptığımız görüşmede, burun sırtındaki kemiği tamamen aldığını, burnu hafif kaldırdığını, milimetrelik kuculttugunu,sol taraftaki kırık kemiği düzelterek deliği açıp sag taraftaki eti lazerle kuculttugunu,burnun yanlara doğru olan genişliğini duzelttigini anlattı. Ameliyat çok iyi geçmiş ve normalde 6-12 aylık bir süreç olan iyileşme sürecinin 3 ayda olacağını söyledi. Oldukça ilgili, cep numarasindan problem yaşadığınız an ulasabiliyorsunuz.
Ilk haftami doldurdum. Ilk 3 gün yogun bir şişlik oldu yüz ve göz cevremde.Morluk olmadı. 5.gunde büyük oranda azaldı ve bugun alçı- tampon alındı. Tampon alınırken acı hissetmiyorsunuz.Verdiği antibiyotik,agri kesici ve dezenfekte amaçlı deniz suyu spreyini kullaniyorsunuz. 26 Ekimde dikislerim için tekrar görüşmeye gidicem.Burun görüntü olarak estetik açıdan belli değil henüz odemlerden kaynaklı sislikler var. İyileşme sureci ilk haftalarda hızlı daha sonra yavaş seyreder endiselenmeyin, 3.ayda görüntü büyük oranda düzelir ve daha sonra da ince ayrıntılar şekillenir. Burnum görüntü olarak eskiyle kiyaslarsam tek farkı uc kısmının kalkik olması. 6.gunumdeyim.Orta kemik ve burun şiş olduğu için burun şekli henüz belli değil .
Kontrol surecimi mutemadiyen paylasicam. Sormak istedikleriniz varsa yazabilirsiniz. Sağlıklı günler

Cokk gecmis olsun tesekkur ederiz sureci paylastiginiz icin? Muhammet bey deri tipiniz ile ilgili bir sey soyledi mi

Deri tiplerinden konustuk evet. Ben ince bir deriye sahibim. Ince derinin iyileşme süreci ve estetik görüntüsü kalın deriye nazaran daha avantajlı. Zira derisi benden kalın olan bir arkadaşımla kıyaslama yaparak anlattı bu durumu. Ince deriye sahip olan benim iyileşme sürecime 3 ay derken ona 1 sene dedi. Deri tipi, operasyon tipi, bunyeniz, ameliyatin iyi geçmesi birçok sey iyileşme sürecini etkiliyor. Tabi ki deri tipi de.

Bana kalin dedi ya ama zordan kacmam dedi, ama ben iste kacar oldum. Yapmasam mi diyorum ya sislikler 6 ayda iner de Bi tarafi egrilir asimetrik kalirsa kalin derililere gore degil mi bu amelliyat ya

Canım nefes problemin varsa düşünme. Estetik kaygin varsa, görüntüden çok rahatsizsan 6 aylık bir süreci göze alacaksın. Egrilik yoksa sonradan zaten olmaz. Varsa yuzunde asimetri olmadıkça yani doğuştan bir egrilik yoksa egrilik söz konusu değil. Muhammet bey her ameliyatta olabilecek fakat estetik cerrahların anlatmadigi gerçeklerden bahsediyor. Önceliğin nefes problemi olacak. Benim 6.günümde alınan tampon sonrasi nefes alış verislerim mükemmel. 6 aylık bir cefa ömür boyu sürülecek sefaya değer :)

Kızlar ameliyatım 6 ay oldu.. Biraz önce burnumu cama çarptım öyle zonkladı ki kapı açık sanmıştım.. Çok korkuyorum kan fln gelmedi sadece sızı oldu şimdi burun sırtıma elliyorum sivilce gibi içten bişi şişmiş sank.. Bişey olur mu varım böyle sert çarpanınız?

Kizlar sonunda ben de ameliyat oldum dun 13.00'da muhammet beye! 2saat surdu sorunlu bi burnum yoktu zaten tek sikintim profildendi.
Gece morluklarim basladi biraz burun köküm de sisti baya. Suansa gozaltlarim balon gibi. Sanirim bu da cok beyaz tenli ve cok hassas bi cilde sahip olmamdan kaynakli :)
Ama hic agrim sizim olmadi yine de iyiyim gayet. 1hafta sonra tamamen gecmis olurmus morluk ve sisliklerim. Bakalim gorucez hep birlikte. Simdi merak edenler icin ameliyat oncesi fotografimi ve sonraki hallerimi paylasicam :)

Veee basliyoruz! Bu ameliyat saatini beklerken cektigim burnumun dogal hali. Hafif kemer ve burun ucu dusuklugum vardi.

Bunu da ameliyattan 4 saat sonra cekmistim galiba. Burun kokume morarmis demek de az kalir. Bukalemun gibi renk degistirmisim resmen :) ki benim ince bi burun yapim olmasina ragmen bakiniz burun kokum bile sislikten nasil kalinlasmis :) gozaltlarima da morluklar cokmeye baslamisti tabi. Ama acı yok korkmayin :)

Bu da son fotografim. Bu sabah taburcu olmadan cekmistim. Sanirim ameliyattan sonraki 10. Saatim :) morluklar sislikler hat safhada tabi. Goz kapaklarima kadar geldi :)

Ve herseye ragmen dunya tatlisi bi doktorumuz var gercekten de. Gozunuz kapali emanet edebilirsiniz kendinizi ona :)
Morluk ve sisliklerden de korkmayin herkeste aynisi olucak diye bisey yok. Yan odamdaki bayan da muhammet beyin benden onceki ameliyatiydi. Fakat ben boyleyken bayanda sislik ya da morluk yoktu :) gerci o biraz esmer bi bayandi ama sanirim tamamen bunyeyle alakali bu is. Tabi ki biraz zor bir surec ama korkulucak bisey de yok :)

Hiii bu arada bu son fotografim da ameliyat bitiminde cekilmis. Burnumun şiş haliymis gerci bu. Cok daha guzel olucak dedi muhammet bey :)

Simdilik benden bu kadar kizlar :) yeni degisimleri de beraber takip etmek uzereeee suanlik dikkat edin kendinize! :)

Merhaba canım burnun çok güzel görünüyor güle güle kullangüle güle nefes al :)) ben de dün kemal ekberoğluna gittim muayeneye tatlı bi bey ama konu burun sağlık görüntü psikoloji olunca btn doktorlarla görüşesim var :)) haftaya bekir sivri beyr gidicem muayeneye benim burnumun ucu kalınve hafif bir kemerim var kalkık burnum ama kalın büyük biraz derisi de kalın ameliyat olduğun doktorla ilgili muayene bilgisi ameliyatı fiyatı hangi hastane bilgi bereblirsen çok sevinirim cnm geçmiş olsun tekrar bi de yoğun bir doktöor mu acaba yılbaşından hemen sonra ameliyat olmak istiyorum

C capuling cok gecmis olsun!! ve tesekkurler bilgi dolu msjin icin... ben de cok acik tenlive hassas cildim var o yzuden acaip korktum seni morluklar icinde gorunce.. onceki burnunda guzelmis buarada ilk gorunce nasil kiydin bu burna dedim :) ve sonraki halide guzel olacaktir eminim.. kac gun oldu senin? hangi teknikle yapildigini biliyor musun? bide yaklasik fiyat verirsen sevinirim.
buarada Muhammet dilber ankarada ameliyat yapiyor mu? sanki oyle birseyler okudum, olan varsa bilgilendirseniz seviniirm.

Merhaba :) bekir sivri hakkinda pek bi bilgim yok ama yaptigi burunlara bakilinca eli iyi bi doktor o da. Ben ilk once Emre İlhan'dan randevu aldim ama ilk gorusme icin 8ay sonraya verilip ameliyat tarihi de +9 ay sonra verilince beklemekten vazgectim. Gereksiz zaman kaybi yani. Evet Emre İlhan da cok cok iyi bi doktor ama cok geçe tarih veriyor. Ben de eli onun kadar mukemmel baska bi doktor daha vardir illaki diyerek arastirdim ve Muhammet Dilber'i buldum. Yaptigi burunlari gordum hastalariyla konustum kendisiyle gorustum ve isabetli bi karar verdigimi anladim :) 2hafta icinde veriliyo ilk gorusme tarihi. Ameliyat icinse bu aralar Aralik ayi ortasina tarih veriyolar sanirim. Kasımda bir gunluk bosluk var diye ben oldum hemen.
Gun icinde 1 2 ameliyati oluyo cogu zaman ama her zaman hastalarina da vakit ayiriyo ve ilgileniyo oldukca cok tatli bi doktor :)
Ilk muayene ucreti 200tl burnuna bakiyo kontrol ediyo onun disinda ameliyata karar verirsen 2. Gorusme de oluyor ucretsiz orda herseyi daha detayli konusuyosunuz. Oyle yani bence Muhammet beyle bi gorus derim baska bi doktor arastirma geregi bile duymicaksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…