Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bence korkulucak bisey yok :) evet benim gibi olan morariyo ama 1haftada da geciyo. Bukadar morarip sisecegimi tahmin etmemistik ama bilseydim de vazgecmezdim :) guzellik icin deger bence 1hafta cefa cekiyosun ama abartilicak korkulucak bisey yok kesinlikle. Sonrasi guzel olsun yeter ki :)
Kendi burnum kotu degildi zaten profilden biraz cene geriligi oldugu icin burnum cok gozume batiyodu halbuki hafif bi kemerle burun ucu dusuklugu vardi onden kotu degildi asla ama psikolojik iste bunlar :)

Cok taze daha ameliyatim dun saat 13.00'da girdim ameliyata 2saat surdu tam. Sorunlu bi burnum yoktu aslinda. Sadece burun etim olmasi gerekenden cok az daha buyukmus - kikirdakta da hafif bi egrilik varmis ama bunlar sorun diye telaffuz edilmiyo. Doktor zaten ameliyat esnasinda onlara da el atip duzeltiyo :)
Fiyat olaraksa 2 secenek var o da hastaneye bagli 8bin-10bin arasi degisiyo. Bakirkoy Acıbadem'de ve Bahçelievler Aile Hastanesi'nde yapiliyo ameliyatlar. Sadece kucuk capli konfor farki var ama bence hicbir farklari yok. Ben Aile'de oldum burasi da zaten Acıbadem'in kendi hastanelerinden ve gayet de konforluydu hemsireler ilgili guleryuzluydu.

Baska sehirde ameliyat konusundan emin degilim ama tek kisi icin yapmiyo sanirim. Forumda denk gelmistim 3 5 kisi oldugu zaman farkli sehre gelebiliyo galiba. Zaten yurtdisindan gelen bisuru hasta var bence ankaradan buraya gelmen zor degil 1 2gun otelde kalirsin sikinti olmaz :)

Canım Muhammet beyle görüştüm Aralığın ilk haftası Ankara da olacak. Bende görüşücem kendisiyle. Ameliyatta olucam hatta :)

Fotograf koycagimi soylemistim yeni paylasabiliyorum bunlar 3.ayimi doldurdugum zamanlardan bakmak isterseniz :))

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 918
  • image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 1.034
  • image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 1.032
Dun ameliyatımı oldum muhammet dılber e sımdı hastaneden cıkıs yapıcam umarım guzel olmustur

Arkadaşlar merhaba, perşembe randevum var baya heycanlıyım. Burnum öyle çok sorunlu bir burun değil az kemeri var bide ucu biraz düşük. burda ki nerdeyse bütün yorumları okudum, çok güzelleri de vardı bir o kadar beğenmeyenler memnun kalmayanlar da vardı. benim korkum ağrısı veya sancısı değil sadece narkoz dan kötü kalkmak, bir kaç kere boğuluyordum ayıldığımda farklı bir ameliyatımda. Açıkcası farklı doktorlara gidip kafamı karıştırmak istemiyorum, Muhammet beyin metini çok duydum yaptığı burunlarda çok hoş, artık allah büyük bakalım bizim ne olacak

Arkadaslar bende 24 ekimde muhammed bey ile görüstüm. Araligin ilk haftasi ankarada olcakmis. Bende o programa adimi yazdirdim. Fakat daha önce hic anestezi almadim bu nedenle biraz korkuyorum.Tarih yaklastikcada korkum artiyor.

Arkadaslar bende 24 ekimde muhammed bey ile görüstüm. Araligin ilk haftasi ankarada olcakmis. Bende o programa adimi yazdirdim. Fakat daha önce hic anestezi almadim bu nedenle biraz korkuyorum.Tarih yaklastikcada korkum artiyor.
Anesteziden hic korkma bende ilk defa meme ameliyatimda anestezi almistim ama cok guzel birsey uyuyosun ve uyaninca hersey bitmis oluyor hatta ondan sonra bi kere meme revizyona ve ucunku kez de karin germe ye anestezi aldim ben cok seviyorum artik bu anesteziyi ya
Bende muhammet dilberi dusunuyorum gelecek yaz yada ekim aralik gibi

guncel guncel guncel ameliyat surecini anlatan kimse yokmu lutfen?​

Merhabalar, muhammet hocanın burun estetiği ameliyat ücretiyle ilgili bilgi verebilecek var mı ?

Kizlar merhaba 1 aralıkta Ankarada Muhammet beye ameliyat oldum. Merak ettiginiz sorular varsa cevaplayabilirim.

Ya ben cok arastırdım ve muhammet beye karar verdim. Once muayene etti ve benim ne istedigimi sordu. Evet burun tasarlamiyor sana yakisani yapiyor. Su anda alcı var hâlâ nasil oldu bilmiyorum. Muayeneden 2 gün sonra ameliyat oldum .ameliyat cok kolay hic korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…