C capuling cok gecmis olsun!! ve tesekkurler bilgi dolu msjin icin... ben de cok acik tenlive hassas cildim var o yzuden acaip korktum seni morluklar icinde gorunce.. onceki burnunda guzelmis buarada ilk gorunce nasil kiydin bu burna dedim :) ve sonraki halide guzel olacaktir eminim.. kac gun oldu senin? hangi teknikle yapildigini biliyor musun? bide yaklasik fiyat verirsen sevinirim.
buarada Muhammet dilber ankarada ameliyat yapiyor mu? sanki oyle birseyler okudum, olan varsa bilgilendirseniz seviniirm.
C capuling cok gecmis olsun!! ve tesekkurler bilgi dolu msjin icin... ben de cok acik tenlive hassas cildim var o yzuden acaip korktum seni morluklar icinde gorunce.. onceki burnunda guzelmis buarada ilk gorunce nasil kiydin bu burna dedim :) ve sonraki halide guzel olacaktir eminim.. kac gun oldu senin? hangi teknikle yapildigini biliyor musun? bide yaklasik fiyat verirsen sevinirim.
buarada Muhammet dilber ankarada ameliyat yapiyor mu? sanki oyle birseyler okudum, olan varsa bilgilendirseniz seviniirm.
Hayır ilk ameliyar ama acıbademi istesim bensenin revizyon mu canim?
bende acıbadem'de oldum bakırköy'de 8bin tl'ye :)Hayır ilk ameliyar ama acıbademi istesim ben
Anesteziden hic korkma bende ilk defa meme ameliyatimda anestezi almistim ama cok guzel birsey uyuyosun ve uyaninca hersey bitmis oluyorArkadaslar bende 24 ekimde muhammed bey ile görüstüm. Araligin ilk haftasi ankarada olcakmis. Bende o programa adimi yazdirdim. Fakat daha önce hic anestezi almadim bu nedenle biraz korkuyorum.Tarih yaklastikcada korkum artiyor.
Canim su an 8 bin biliyorum.Arkadaslar kalin derili hastalar yardimci olabilir mi;( kalin derili olmak cok mu buyuk sanssizlik;(Merhabalar, muhammet hocanın burun estetiği ameliyat ücretiyle ilgili bilgi verebilecek var mı ?
Merhaba 20Aysima, planlamayı nasıl yaptınız? tasarım yapmıyor diye biliyorum. Nasıl karar verdiniz ve düşündüğün gibi oldu mu? Çok teşekkürler şimdidenKizlar merhaba 1 aralıkta Ankarada Muhammet beye ameliyat oldum. Merak ettiginiz sorular varsa cevaplayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?