Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ameliyattan sonra hangi sikintilar oldugunu merak ettim kan kusma felan yasadinizmi?

Hayir hic sıkıntı yok, cok az kanadı burnum o da normal. Normal hayatina devam ediyorsun, sadece biraz şişiyorsun

Hayir hic sıkıntı yok, cok az kanadı burnum o da normal. Normal hayatina devam ediyorsun, sadece biraz şişiyorsun
Kac gun sis kaliyor canim yuz ? Yani ben haziran sonu dusunuyorum da tam olarak kac gun kalmam gerek 10 gunden daha az kalamam mi? Kacinci gun disari ciktin sen eger ciktiysan

Ben daha cıkmadım 3.günümdeyim ve hâlâ şiş yüzüm. 10 gün gerek bence disari cikmak icin. Ama buz uygulamasini iyi yaparsan daha cabuk iyilesirsin. Ben cok yapmadim bu yüzden cok şiştim

Ama bende sonucu merak ediyorum yaa hâlâ alcılıyim
Bende merak ediyorum siz album yapmayi dusunuyormusunuz iyilesme sureci dogru durust her gun resim koyan yok ben mesela her hafta resim koydum goz kapagi ameliyatimda ve karin germe ameliyatim meme dahil..

Muhammet bey ne dedi tam olark bende sanirim kalin deriliyim
Benim burnumu resimlerde gordu ben yurt disinda oldugum icin ben dedimki burnum kalin derilidir diye uzuluyorum dedim oda hayir huc uzulmeyin magzeme iyi dedi magzeme neyse ? Guzel olacak merak etmeyin dedi sadece kalin derililerde iyilesme suresi uzun oluyor sanirim yani burnumuz daha sis gozukecek galiba ama ben de detaylara takilmam..

Sonuc guzel olacaksa ins katlaniriz evet ama butun fuzel burunkar hep ince derili sanirim;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…