Ameliyattan sonra hangi sikintilar oldugunu merak ettim kan kusma felan yasadinizmi?Ya ben cok arastırdım ve muhammet beye karar verdim. Once muayene etti ve benim ne istedigimi sordu. Evet burun tasarlamiyor sana yakisani yapiyor. Su anda alcı var hâlâ nasil oldu bilmiyorum. Muayeneden 2 gün sonra ameliyat oldum .ameliyat cok kolay hic korkmayin
Kac gun sis kaliyor canim yuz ? Yani ben haziran sonu dusunuyorum da tam olarak kac gun kalmam gerek 10 gunden daha az kalamam mi? Kacinci gun disari ciktin sen eger ciktiysanHayir hic sıkıntı yok, cok az kanadı burnum o da normal. Normal hayatina devam ediyorsun, sadece biraz şişiyorsun
Sizin deri tipiniz nasildi? Bende 18 inde goursecegim ins hem de sehir disindan gidecegimHayir hic sıkıntı yok, cok az kanadı burnum o da normal. Normal hayatina devam ediyorsun, sadece biraz şişiyorsun
Ne guzel,muhammet bey in kalin derili hastasi zaten hic yok herhaldeBen ince deriliyim.
Bende merak ediyorum siz album yapmayi dusunuyormusunuz iyilesme sureci dogru durust her gun resim koyan yok ben mesela her hafta resim koydum goz kapagi ameliyatimda ve karin germe ameliyatim meme dahil..Ama bende sonucu merak ediyorum yaa hâlâ alcılıyim
Ben kalin deriliyim sanirim ama muhammet bey guzel olacak dediNe guzel,muhammet bey in kalin derili hastasi zaten hic yok herhalde
Ozelden gönderebilirim fotoBende merak ediyorum siz album yapmayi dusunuyormusunuz iyilesme sureci dogru durust her gun resim koyan yok ben mesela her hafta resim koydum goz kapagi ameliyatimda ve karin germe ameliyatim meme dahil..
Muhammet bey ne dedi tam olark bende sanirim kalin deriliyimBen kalin deriliyim sanirim ama muhammet bey guzel olacak dedi
Bence sadece iyilesme surece farkli olur,Ben kalin deriliyim sanirim ama muhammet bey guzel olacak dedi
Anladim canim ilgisi falan nasildi pekiBence sadece iyilesme surece farkli olur,
Tamam canim grcmis olsunBen çok detayci degilim cok soru sormadım. Iyiydi fena degil
Benim burnumu resimlerde gordu ben yurt disinda oldugum icin ben dedimki burnum kalin derilidir diye uzuluyorum dedim oda hayir huc uzulmeyin magzeme iyi dedi magzeme neyse ? Guzel olacak merak etmeyin dedi sadece kalin derililerde iyilesme suresi uzun oluyor sanirim yani burnumuz daha sis gozukecek galiba ama ben de detaylara takilmam..Muhammet bey ne dedi tam olark bende sanirim kalin deriliyim
Vallahi super olur gonder bakalim neye benzeiyecegimi simdiden goreyimOzelden gönderebilirim foto
Sonuc guzel olacaksa ins katlaniriz evetBenim burnumu resimlerde gordu ben yurt disinda oldugum icin ben dedimki burnum kalin derilidir diye uzuluyorum dedim oda hayir huc uzulmeyin magzeme iyi dedi magzeme neyse ? Guzel olacak merak etmeyin dedi sadece kalin derililerde iyilesme suresi uzun oluyor sanirim yani burnumuz daha sis gozukecek galiba ama ben de detaylara takilmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?