Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlarr merhaba. Muhammet Beye ameliyat olali neredeyse 9 ay olucak, merak edenler albume bakabilir ve ozelden mesaj atabilir yardimci olmaya calisirim. Kendisi cok cok iyi durust guleryuzlu ve cok basarili bi doktor. Gorustugunuz zaman anlarsiniz zaten.

Herkese merhaba . Ben 1 aralikta ameliyat oldum muhammed beye arkadaslar. Bnm burnumunda kalin derili oldugunu soyledi. Kalin deri kesinlikle dezavantaj. Ince deride burun nekadar kemerli ve buyukse ona istedigi sekli verebilirken , kalin deride deriye mudahale edilemedigi icin daha az kucultme yapiliyor. Iyilesme surecide daha uzun tabi. Beklentinizin mükemmel olmamasini ama eskisinden daha ii bir burna sahip olcam dusuncesi icinde olmanizi tavsiye ederim.Bakalim bnmki cok yeni nasil olcak 1 sene sonra..

sizin resminizi görebilirmiyim

Cokk gecmis olsun bandajiniz cikti mi ciktiginda bana da ozelden foto atar misiniz,gercejten muhammet bey in kalin derili hastalariyla konusmaya cokk ihtiyacim var

Arkadaşlar merhaba, 19 un da ameliyatım var bakırköy acıbadem de olacağım. 1 hafta rapor veriyorlar mı ? Muhammet bey e sormayı unuttum. Çalışıyorum şuan rapor şart. 1 haftada çalışacak kadar iyileşebilcem mi onu da bilmiyorum ameliyat günü yaklaştıkça heyecanım artıyor. Umarım iyi olur. Rapor konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim

izmirdeyim ben ama şeytan diyor istanbula git bu dr a yaptır.daha güvenilir olur en azından.şehir dışından gelcekler hangi illerde gideceksiniz?nerede kalacaksınız?

arkadaşlar bilgi verecek olan yok muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…