Aa benimde oyle:)benimde ayın 18 inde görüşmem var
Revizyon ameliyati degil demi senin ki. Ilk defa oldun yaniFotograf koycagimi soylemistim yeni paylasabiliyorum bunlar 3.ayimi doldurdugum zamanlardan bakmak isterseniz :))
20aysima bana da gönderebilirmisiniz? teşekkür ederim.Ozelden gönderebilirim foto
Herkese merhaba . Ben 1 aralikta ameliyat oldum muhammed beye arkadaslar. Bnm burnumunda kalin derili oldugunu soyledi. Kalin deri kesinlikle dezavantaj. Ince deride burun nekadar kemerli ve buyukse ona istedigi sekli verebilirken , kalin deride deriye mudahale edilemedigi icin daha az kucultme yapiliyor. Iyilesme surecide daha uzun tabi. Beklentinizin mükemmel olmamasini ama eskisinden daha ii bir burna sahip olcam dusuncesi icinde olmanizi tavsiye ederim.Bakalim bnmki cok yeni nasil olcak 1 sene sonra..
Ozelden nasil foto gonderiliyor
Cokk gecmis olsun bandajiniz cikti mi ciktiginda bana da ozelden foto atar misiniz,gercejten muhammet bey in kalin derili hastalariyla konusmaya cokk ihtiyacim varHerkese merhaba . Ben 1 aralikta ameliyat oldum muhammed beye arkadaslar. Bnm burnumunda kalin derili oldugunu soyledi. Kalin deri kesinlikle dezavantaj. Ince deride burun nekadar kemerli ve buyukse ona istedigi sekli verebilirken , kalin deride deriye mudahale edilemedigi icin daha az kucultme yapiliyor. Iyilesme surecide daha uzun tabi. Beklentinizin mükemmel olmamasini ama eskisinden daha ii bir burna sahip olcam dusuncesi icinde olmanizi tavsiye ederim.Bakalim bnmki cok yeni nasil olcak 1 sene sonra..
Bana da atabilir misiniz acaba:)Mesaj yazarken altta dosya yukle yaziyor ordan gonderebilirsiniz
bana saat 4 e randevu verdiler ş.dışından gelicemAa benimde oyle:)
Bana da 5 bucuga bende sehir disindan gelecegim insallah:)bana saat 4 e randevu verdiler ş.dışından gelicemsiz?
Arkadaşlar merhaba, 19 un da ameliyatım var bakırköy acıbadem de olacağım. 1 hafta rapor veriyorlar mı ? Muhammet bey e sormayı unuttum. Çalışıyorum şuan rapor şart. 1 haftada çalışacak kadar iyileşebilcem mi onu da bilmiyorum ameliyat günü yaklaştıkça heyecanım artıyor. Umarım iyi olur. Rapor konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim
arkadaşlar bilgi verecek olan yok muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?