- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
Dr bey 10 gün rapor veriyormuşarkadaşlar bilgi verecek olan yok muuu
Dualarım seninle tatlımHerkese selam benim
Bugün 1 de ameliyatım var girmeden önce muhammet beye bu konuyu sorar sana cevap yazarım
Dr bey 10 gün rapor veriyormuş
Muhammet bey'e ekim ayinda ameliyat olmustum 3. ayima girdim. Kalin derili hastalarindan biriyim ve su ana kadar hicbir problem yasamadim oldukca memnunum. Aklinda sorusu olanlar veya fikir almak isteyenler ozelden yazabilirler. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. :)
Dualarım seninle tatlımÇabucak gir çık Ameliyata ve bize haber ver lütfen
U uysaliye sanada çok teşekkür ederim. 1 hafta alçı duracak sonrasında fotoğraf yüklemeye çalışırımayyyy şimdiden geçmiş olsun. Umarım herşey istediğin gibi olur.resim bekliyoruz.
Gecmis olsun bende haziran sonu muhammet beye ameliyat olacagim resminizi gorebilirmiyim alcili da olsa morarmis sis de olsa neye benziyecegimi gormek isterim :))Muhammet bey'e ekim ayinda ameliyat olmustum 3. ayima girdim. Kalin derili hastalarindan biriyim ve su ana kadar hicbir problem yasamadim oldukca memnunum. Aklinda sorusu olanlar veya fikir almak isteyenler ozelden yazabilirler. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. :)
Aynen bende buradaki yazışmaları okuyunca aklıma geldi. Pazartesi son muayeneye gitcem photoshoplu halini göstercek sanırım çok heyecanlı ya kötü olacak diye ödüm kopuyor . Pazartesi kalın mı ince mi derin sorcam inş incedirselam kızlar uzun süredir burdakı yazışmaları okuyorum. ben de Muhammet Bey'e 26 Aralık ta amelıyat olacagım bır aksılık cıkmazsa. Fakat heyecandan olsa gerek doktor beyle gorustugumde aklıma deri tipimi (ince derılı ya da kalın derili) sormak gelmedı. O da muaynesınde herhangı bırsey soylemedı. Kalın derılı olma ıhtımalı benı tedırgın etmeye başladı
Çok teşekkür ederim geçmiş olsunDr bey 10 gün rapor veriyormuş
Fotoğraf görebilir miyim bir mahsuru yoksa ?Muhammet bey'e ekim ayinda ameliyat olmustum 3. ayima girdim. Kalin derili hastalarindan biriyim ve su ana kadar hicbir problem yasamadim oldukca memnunum. Aklinda sorusu olanlar veya fikir almak isteyenler ozelden yazabilirler. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. :)
Bu ikinci ameliyatımdı aslında ilkindede kötü değildi ama herkesin çok beğenmesine rağmen ben pek sevemedim sanırım biraz daha havalı bir burun istiyordum. Aslında şuan biraz pişman bile oldum ufak tefek şeyler için yeniden ameliyat olup tekrardan aynı süreci yaşamak beni pek mutlu etmedi aksine olmasaydım dahamı iyi olurdu diye düşünmüyor değilim. Aslında en kolayı ameliyat sonrasındaki şişlikler, morluklar hele ki birde o koskoca 1 yılı doldurmak bu işin en zor kısmıFotoğraflarınıza baktım da 2. Ameliyatınız mı? Önceki hali de iyiymiş memnun kalmadınız mı?
Merhaba, 10. gününüzdesiniz nasıl durumunuz? 1 hafta sonra dışarı çıkabilir mi sizce? Çalışan biri için 1 hafta izin söz konusu oluyor geneldeKizlar merhaba 1 aralıkta Ankarada Muhammet beye ameliyat oldum. Merak ettiginiz sorular varsa cevaplayabilirim.
Bnde 1 hafta rapor alcam. Yeterli olacak mı ne duruma geliniyor 1 haftalık fotoğraf paylaşacak olan var mı ???Merhaba, 10. gününüzdesiniz nasıl durumunuz? 1 hafta sonra dışarı çıkabilir mi sizce? Çalışan biri için 1 hafta izin söz konusu oluyor genelde
2. Ameliyat da riskli yani iyi cesaret etmişiniz inş istediğiniz gibi olur benim 9 günüm kaldı geceleri uyanınca aklıma geliyor uykularım kaçıyor kötü olacak diye çok stres yaptımBu arada
Bu ikinci ameliyatımdı aslında ilkindede kötü değildi ama herkesin çok beğenmesine rağmen ben pek sevemedim sanırım biraz daha havalı bir burun istiyordum. Aslında şuan biraz pişman bile oldum ufak tefek şeyler için yeniden ameliyat olup tekrardan aynı süreci yaşamak beni pek mutlu etmedi aksine olmasaydım dahamı iyi olurdu diye düşünmüyor değilim. Aslında en kolayı ameliyat sonrasındaki şişlikler, morluklar hele ki birde o koskoca 1 yılı doldurmak bu işin en zor kısmıTamda rahata kavuştum derken şimdi en başa döndüm üstüne tabiki bu işin birde maddi kısmı eklenince geç kalınmış acabalar beynimde dönüp durmaya başladı.
Bana da gönderebilir misiniz rica etsemOzelden gönderebilirim foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?