bant ne zaman çıkıyor acaba burundan?1 hafta sonra işe baslayabikirsiniz morluklar şişlikler geciyor kızlar. Fakat burnunuzda bant oluyor
banada gonderir misiniz?Ozelden gönderebilirim foto
Ben hala bekliyorum fotoyu :))banada gonderir misiniz?
Bende bekliyorum. Boşa bekliyoruz sanki. Ctsi ameliyatım var çok heyecanlıyım birileri foto paylaşsa da heyecanımız yatışsaBen hala bekliyorum fotoyu :))
Siz ameliyat oldunuz mu yoksa olacak mısınız?Ben hala bekliyorum fotoyu :))
Yok daha olmadim :) kismetse mayis te oluyorumSiz ameliyat oldunuz mu yoksa olacak mısınız?
5 gün kalıyor. 10. Gün yuzünüzde hicbirsey olmuyorbant ne zaman çıkıyor acaba burundan?
peki ameliyat olduktan sonra hastanede ne kadar süre kalınıyor ve hastaneden çıkarken ağrı sızı vs. ne kadar oluyor , ameliyatı evimden uzak bir yerde olursam toplu taşımaya vs binebilir miyim acaba Anadolu yakasındayım çünkü?5 gün kalıyor. 10. Gün yuzünüzde hicbirsey olmuyor
Sen mayisda istanbuldami ameliyat olucaksin muhammet dilbere ?Yok daha olmadim :) kismetse mayis te oluyorum
Siz nerde ameliyat olucaksiniz istanbuldami ?Yok daha olmadim :) kismetse mayis te oluyorum
Evet kismetse mayista olacagim randevu vermesini bekliyorum ben yurt disindan gelecegim istanbulaSiz nerde ameliyat olucaksiniz istanbuldami ?
Bende mayisin basinda almanyadan gelcem muhammet hocama ameliyatim icinEvet kismetse mayista olacagim randevu vermesini bekliyorum ben yurt disindan gelecegim benfeistanbula
Bende mayis basi dusunuyorum ins :) siz nerde kalcaksiniz hoteldemi? Yanliz mi geliyorsunuzBende mayisin basinda almanyadan gelcem muhammet hocama ameliyatim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?