Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba, nasılsınız iyileşebildiniz mi? Ameliyattan sonra sesiniz çıkmadı merak ettim açıkçası[/QUOTE]

Ctsi ameliyat oldum 48 saat oldu. Sonradan göz altlarım şişti. İlk gün şişlik olmadı diye buz önermedi dr. Şimdi bu şişlikler nasıl geçecek gözlerim küçücük kaldı. Şişlerin inmesi için önerebileceğiniz birşey var mı?

Arnica krem sur bolca canim ve buz uygulamasi hala yapabilirsin gec sayilmaz bence nasildin peki zorluk cektinmi ?

Şimdi nasılsın? benımde amelyat günüm yaklastıkca korkuyla karısık bır heyecan kaplıyor içimi

Arnica krem sur bolca canim ve buz uygulamasi hala yapabilirsin gec sayilmaz bence nasildin peki zorluk cektinmi ?
Arnica kremi ameliyat öncesinde başladım şimdide hala sabah akşam sürüyorum. Sabahları çok şiş oluyor akşama doğru azalıyor ama kırmızılıklar var sonra mora mı döncek bilmiyorum. Ağrı acı olmadı şimdilik iyi gidiyor tek sıkıntım gözaltımın şişmesi ve kızarması. Onun dışında zaman geçmiyor şuan önden sargıyı açtuğımda domuz burnu gibi kalkıklık var bnm zaten kalkıklığı vardı inş iner ondan korkuyorum

Şimdi nasılsın? benımde amelyat günüm yaklastıkca korkuyla karısık bır heyecan kaplıyor içimi
Bende son bi hafta çok stresliydim ama hastaneye gidince uyku getirici bi hap veriliyor sonra rahatlıyosun ben ameliyathaneye gittiğimi hatrlıyorım hayal meyal sonrası yok. Korkacak bişey yok sadece biraz eziyetli

Cok gecmis olsun.. Elmacik kemiklerinizin ust kisimlarina arnica surebilirsiniz ama gozunuze cok yakin surmeyin, gozlerinize kacarsa gozu yakabiliyor cunku biraz. Olabildigince cok su icin. Yaninizda surekli surahide su bulunsun akliniza geldikce su icin. Hem odemi atmaniza faydasi olur hem de tampon varsa eger ondan kaynaklanan bogaz kurulugunu azaltir.

Canm cok gecmis olsun hangi hastanede oldun bi de deri tipin icin doktorun ne demisti ?

Tşk ederim arnica kremi sürüyorum da pek bi ilerleme yok sanki ya da ben sabırsızım buz koysam mı bilemedim damarları olumsuz etkiler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…