Heyecan dorukta yanii ayy sanki ben ameliyat okacagim :))Benim de 4 günüm kaldı çok heyecanlıyım çokkkk
Bu arada
Bu ikinci ameliyatımdı aslında ilkindede kötü değildi ama herkesin çok beğenmesine rağmen ben pek sevemedim sanırım biraz daha havalı bir burun istiyordum. Aslında şuan biraz pişman bile oldum ufak tefek şeyler için yeniden ameliyat olup tekrardan aynı süreci yaşamak beni pek mutlu etmedi aksine olmasaydım dahamı iyi olurdu diye düşünmüyor değilim. Aslında en kolayı ameliyat sonrasındaki şişlikler, morluklar hele ki birde o koskoca 1 yılı doldurmak bu işin en zor kısmıTamda rahata kavuştum derken şimdi en başa döndüm üstüne tabiki bu işin birde maddi kısmı eklenince geç kalınmış acabalar beynimde dönüp durmaya başladı.
merhaba, nasılsınız iyileşebildiniz mi? Ameliyattan sonra sesiniz çıkmadı merak ettim açıkçasıBu arada
Bu ikinci ameliyatımdı aslında ilkindede kötü değildi ama herkesin çok beğenmesine rağmen ben pek sevemedim sanırım biraz daha havalı bir burun istiyordum. Aslında şuan biraz pişman bile oldum ufak tefek şeyler için yeniden ameliyat olup tekrardan aynı süreci yaşamak beni pek mutlu etmedi aksine olmasaydım dahamı iyi olurdu diye düşünmüyor değilim. Aslında en kolayı ameliyat sonrasındaki şişlikler, morluklar hele ki birde o koskoca 1 yılı doldurmak bu işin en zor kısmıTamda rahata kavuştum derken şimdi en başa döndüm üstüne tabiki bu işin birde maddi kısmı eklenince geç kalınmış acabalar beynimde dönüp durmaya başladı.
Bu arada
Bende heycanlandim kizlar birden sanki kendim ameliyat olucakmis gibi professionel ellerde ameliyat olucaz eminim süper olucak burnuslarimiz :))))Benimde gorusmeye 4 gunum kaldi ins :)
Bugun ameliyat gunun canim korkma guzel uyu guzel hayaller kur uyan insallah .. Habersiz birakmaResmen saatler kaldı artık yarın 10 da ameliyatım var inş iyi geçer çok heyecanlanıyorum ben ya
Benimkide 10 mayis canim :)))))) cok mutluyumBenim ameliyat tarihim de 3 Mayis
Arnica krem sur bolca canim ve buz uygulamasi hala yapabilirsin gec sayilmaz bence nasildin peki zorluk cektinmi ?Ctsi ameliyat oldum 48 saat oldu. Sonradan göz altlarım şişti. İlk gün şişlik olmadı diye buz önermedi dr. Şimdi bu şişlikler nasıl geçecek gözlerim küçücük kaldı. Şişlerin inmesi için önerebileceğiniz birşey var mı?
Şimdi nasılsın? benımde amelyat günüm yaklastıkca korkuyla karısık bır heyecan kaplıyor içimiCtsi ameliyat oldum 48 saat oldu. Sonradan göz altlarım şişti. İlk gün şişlik olmadı diye buz önermedi dr. Şimdi bu şişlikler nasıl geçecek gözlerim küçücük kaldı. Şişlerin inmesi için önerebileceğiniz birşey var mı?
Arnica kremi ameliyat öncesinde başladım şimdide hala sabah akşam sürüyorum. Sabahları çok şiş oluyor akşama doğru azalıyor ama kırmızılıklar var sonra mora mı döncek bilmiyorum. Ağrı acı olmadı şimdilik iyi gidiyor tek sıkıntım gözaltımın şişmesi ve kızarması. Onun dışında zaman geçmiyor şuan önden sargıyı açtuğımda domuz burnu gibi kalkıklık var bnm zaten kalkıklığı vardı inş iner ondan korkuyorumArnica krem sur bolca canim ve buz uygulamasi hala yapabilirsin gec sayilmaz bence nasildin peki zorluk cektinmi ?
Bende son bi hafta çok stresliydim ama hastaneye gidince uyku getirici bi hap veriliyor sonra rahatlıyosun ben ameliyathaneye gittiğimi hatrlıyorım hayal meyal sonrası yok. Korkacak bişey yok sadece biraz eziyetliŞimdi nasılsın? benımde amelyat günüm yaklastıkca korkuyla karısık bır heyecan kaplıyor içimi
Cok gecmis olsun.. Elmacik kemiklerinizin ust kisimlarina arnica surebilirsiniz ama gozunuze cok yakin surmeyin, gozlerinize kacarsa gozu yakabiliyor cunku biraz. Olabildigince cok su icin. Yaninizda surekli surahide su bulunsun akliniza geldikce su icin. Hem odemi atmaniza faydasi olur hem de tampon varsa eger ondan kaynaklanan bogaz kurulugunu azaltir.Ctsi ameliyat oldum 48 saat oldu. Sonradan göz altlarım şişti. İlk gün şişlik olmadı diye buz önermedi dr. Şimdi bu şişlikler nasıl geçecek gözlerim küçücük kaldı. Şişlerin inmesi için önerebileceğiniz birşey var mı?
Canm cok gecmis olsun hangi hastanede oldun bi de deri tipin icin doktorun ne demisti ?Ctsi ameliyat oldum 48 saat oldu. Sonradan göz altlarım şişti. İlk gün şişlik olmadı diye buz önermedi dr. Şimdi bu şişlikler nasıl geçecek gözlerim küçücük kaldı. Şişlerin inmesi için önerebileceğiniz birşey var mı?
Tşk ederim arnica kremi sürüyorum da pek bi ilerleme yok sanki ya da ben sabırsızım buz koysam mı bilemedim damarları olumsuz etkiler mi acabaCok gecmis olsun.. Elmacik kemiklerinizin ust kisimlarina arnica surebilirsiniz ama gozunuze cok yakin surmeyin, gozlerinize kacarsa gozu yakabiliyor cunku biraz. Olabildigince cok su icin. Yaninizda surekli surahide su bulunsun akliniza geldikce su icin. Hem odemi atmaniza faydasi olur hem de tampon varsa eger ondan kaynaklanan bogaz kurulugunu azaltir.
Tşk ederim bakırköy acıbadem de oldum. Deri tipin uygun dedi kalın ya da ince diye bişey demediCanm cok gecmis olsun hangi hastanede oldun bi de deri tipin icin doktorun ne demisti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?