Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Anladim canm tekrar cook gecmis olsun gonlunce olur ins ki muhammet bey in kotu bir burun yaptigini gormedm zaten :* bu arada bakirkoy acibadem bin lira daha fazla dimi?

Canim resimlerine baktim cok sis ve mor degil kirmizilar mora donecek evet ama gececek tek sorun morluk olsun basta burun kalkik olabilirmis ama iniyor diye okudum umarim istedigin sekilde olur burnun
Benim en buyuk korkum uyaninca nefes alamamam...

Bnde araştırdım herkes iniyor yazmış inş şişlikler inince normale döner. Uyanınca ağzından nefes alıyosun sorun olmuyor sadece ağzın dudakların çok kuruyor

Deri tipi nasil etkiler diye soran ya da merak eden arkadaslar icin yaziyorum.dr bey muaynesinde kendisi belirtiyor cilt tipinizin uygunlugunu.yani en azindan bana bu sekilde oldu.

3. Günümdeyim göz altı şişliklerim yanaklarıma indi. Burnum da çok kalkık ya maymun gibi bi görüntü var düzelecek mi inecek mi diye düşünmekten araştırmaktan bi hal oldum.

benim birde alerjim var sürekli hapşırıyorum. onun için ilaç vs veriyorlar mı acaba?

benim birde alerjim var sürekli hapşırıyorum. onun için ilaç vs veriyorlar mı acaba?
Bende de çok fena alerji var ama ameliyat olduğumdan beri hapşırmadım çünkü burnumdan nefes alamıyorum tampon var. O çıkınca çok sıkıntı yaşamam umarım zaten alerji ilacı verdi ben içmedim şuan yok çünkü

Agizdan nefes almak zor olmuyor mu

Soyle anlatayim agzin acik uyuyorsun sabaha kadar saatte bi uyaniyorsun sabah kalkiginda dudaklar kurumus boyle yapis yapis beyaz bisey oluyor bogazin agriyo ve tampon cikana kadar ne yedigini fark etmiosun ot yiyomus gibi oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…