Canim resimlerine baktim cok sis ve mor degil kirmizilar mora donecek evet ama gececek tek sorun morluk olsunArnica kremi ameliyat öncesinde başladım şimdide hala sabah akşam sürüyorum. Sabahları çok şiş oluyor akşama doğru azalıyor ama kırmızılıklar var sonra mora mı döncek bilmiyorum. Ağrı acı olmadı şimdilik iyi gidiyor tek sıkıntım gözaltımın şişmesi ve kızarması. Onun dışında zaman geçmiyor şuan önden sargıyı açtuğımda domuz burnu gibi kalkıklık var bnm zaten kalkıklığı vardı inş iner ondan korkuyorum
Evet aile hastanesine göre acıbadem bin lira fazlaAnladim canm tekrar cook gecmis olsun gonlunce olur ins ki muhammet bey in kotu bir burun yaptigini gormedm zaten :* bu arada bakirkoy acibadem bin lira daha fazla dimi?
Canim resimlerine baktim cok sis ve mor degil kirmizilar mora donecek evet ama gececek tek sorun morluk olsunbasta burun kalkik olabilirmis ama iniyor diye okudum umarim istedigin sekilde olur burnun
Benim en buyuk korkum uyaninca nefes alamamam..
Bnde araştırdım herkes iniyor yazmış inş şişlikler inince normale döner. Uyanınca ağzından nefes alıyosun sorun olmuyor sadece ağzın dudakların çok kuruyor
Anld cnm tsk ederm bilgi icin tekrar cok gecmis olsnEvet aile hastanesine göre acıbadem bin lira fazla
Evet istanbulda yaşıyorumAnld cnm tsk ederm bilgi icin tekrar cok gecmis olsnsen istanbulda mi yasiyorsn peki
Tamam canimEvet istanbulda yaşıyorum
Senin deri tipn neydi canm bi de amlyt oldn muDeri tipi nasil etkiler diye soran ya da merak eden arkadaslar icin yaziyorum.dr bey muaynesinde kendisi belirtiyor cilt tipinizin uygunlugunu.yani en azindan bana bu sekilde oldu.
Ben daha olmadim canim.haftasonu olcam. Benim deri tipim uygunmus dendi.Senin deri tipn neydi canm bi de amlyt oldn mu
Anladm canm bende muayene oldm kalin deriliymisimBen daha olmadim canim.haftasonu olcam. Benim deri tipim uygunmus dendi.
Toplam ne kadar ödedin canim ameliyat icin ?3. Günümdeyim göz altı şişliklerim yanaklarıma indi. Burnum da çok kalkık ya maymun gibi bi görüntü var düzelecek mi inecek mi diye düşünmekten araştırmaktan bi hal oldum.
Muayene 2yüz + ameliyat 9bin ödedim. İnş değer şuan psikolojik olarak kötü hissediyorum burnumun altı hep dikişli daraltma yapmış umarım iyi olurToplam ne kadar ödedin canim ameliyat icin ?
Bende de çok fena alerji var ama ameliyat olduğumdan beri hapşırmadım çünkü burnumdan nefes alamıyorum tampon var. O çıkınca çok sıkıntı yaşamam umarım zaten alerji ilacı verdi ben içmedim şuan yok çünkübenim birde alerjim var sürekli hapşırıyorum. onun için ilaç vs veriyorlar mı acaba?
Agizdan nefes almak zor olmuyor muBende de çok fena alerji var ama ameliyat olduğumdan beri hapşırmadım çünkü burnumdan nefes alamıyorum tampon var. O çıkınca çok sıkıntı yaşamam umarım zaten alerji ilacı verdi ben içmedim şuan yok çünkü
Agizdan nefes almak zor olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?