- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
Bende de çok fena alerji var ama ameliyat olduğumdan beri hapşırmadım çünkü burnumdan nefes alamıyorum tampon var. O çıkınca çok sıkıntı yaşamam umarım zaten alerji ilacı verdi ben içmedim şuan yok çünkü
Şuan 4. Günümdeyim. Zor geçiyor psikolojik olarak çok kalkık ne zaman inecek diye düşünüyorum sürekli yoksa ağrı sızı falan yokHimm. Umarim bndede oyle olur. Peki nasil geciyor. Zor mu ? Neler yapilmasi gerekiyor acaba
merhaba fiyat aralığı hastahaneye göre 8-10bin arasında değişkenlik gösteriyor.Muayne ücreti iste 200 tl.Ben ocak ayında muayne olmaya gideceğim.Umarım beklentilerimi ve sorularımı güven verici cevaplayabilir.Bende çok araştırıyorum Muhammet beyin özellikle KBB olmasıda önemli herhangi bir sorun var ise onada müdahale etme şansı yaratıyor.Merhaba, ben yakın bi zamanda emre ilhanın randevusuna gitmiştim gün falan verdi ama biyandan başka doktorlar araştırmaya devam ediyorum muhammet dilberin yaptığı işlerde çok başarılı işin açıkcası, fiyat bilgisi olan var mı varsa beni bilgilendirir misiniz rica etsem gerçekten cok önemli benim için bu mevzu ailemden destek almadan kendi imkanlarımla olacağım çünkü. :)
Tam anlayamadim ameliyat olmaniza pek gerek yok gibi bir sey mi kastetti yani ?ben Muhammet Bey ile ilgili kapsamlı bir araştırma yaptım zaten senelerdir düşünüyordum burun estetiği bir kaç doktorlada görüştüm hiçbirinde kafamdaki soru işareti giderilmedi en son Muhammet bey dedim aradığım doktor birçok yorumda en zor hastaları dahi geri çevirmediğini okudum ve 200 TL'lik muayene ücretinide kabul ederek görüşmeye gittim. ilk etapta derimin ince burun kemiğimin ameliyat için uygun olduğunu belirtti akabinde ben görüştüğüm doktorları bellirttim ve iki burun gösterdi kafanda bir model varmı dedi (sanki saç kestiriyoruz :) ) yok dedim benim istediğim burnumda aşırı uzunluk aşırı burun deliklerde genişlik ve kemer vardı kısacası aşırılıktan kurtulmak istediğimi belirttim bana senin ihtiyacın yok dedi. sanırım ne istediğini bilen bir hasta olduğum için bunu dedi. dr.bey beni ikna etmeye çalışması gerekirken ben ikna etmeye çalıştım. ve görüşmenin sonunda tam bir hayal kırıklığına uğradım.
Ya çok zor bi durum iyi yorumlar kötü yorumlar arasında insanın karar vermesi çok zorlanıyor.Bakalım ben gittiğimde ne ile karşılaşacağım.Ben fotoğraf gönderdim henüz fotoğraf üzerinden estetiğe uygun olduğumu söyledi.Bende sizinle gelip görüşerek aklımdaki sorulara cevap bulmak ve beni düşündürücü sorularımda ikna edebilecek misiniz onu görmek istiyorum dedim.Buyrun gelin dedi.Tüm sorularımı yönelticem ve hastalarından kendi burnuma yakın olan örnekler görmek isticem.Belkide estetiktem vazgecicem tamamen ikna olmam lazım belkide yapılanları hiç beğenmicem.İnstagram ve Facebookta paylaştığı hastalarındaki sonuclar güzel fakat bi çoğunda eski hali yeni hali görünmüyor,bu yüzden yüzyüze görüşüp görmek daha iyi olacaktır.Size tasarım falan hiç yapmak istemedimi bilgisayar ortamında ?ben Muhammet Bey ile ilgili kapsamlı bir araştırma yaptım zaten senelerdir düşünüyordum burun estetiği bir kaç doktorlada görüştüm hiçbirinde kafamdaki soru işareti giderilmedi en son Muhammet bey dedim aradığım doktor birçok yorumda en zor hastaları dahi geri çevirmediğini okudum ve 200 TL'lik muayene ücretinide kabul ederek görüşmeye gittim. ilk etapta derimin ince burun kemiğimin ameliyat için uygun olduğunu belirtti akabinde ben görüştüğüm doktorları bellirttim ve iki burun gösterdi kafanda bir model varmı dedi (sanki saç kestiriyoruz :) ) yok dedim benim istediğim burnumda aşırı uzunluk aşırı burun deliklerde genişlik ve kemer vardı kısacası aşırılıktan kurtulmak istediğimi belirttim bana senin ihtiyacın yok dedi. sanırım ne istediğini bilen bir hasta olduğum için bunu dedi. dr.bey beni ikna etmeye çalışması gerekirken ben ikna etmeye çalıştım. ve görüşmenin sonunda tam bir hayal kırıklığına uğradım.
Burnunuzda asiri deredece fazla sorun olmadigimdan mi dr amelyat etmek istemedi? Ya da sizce neden operasyon yapmak istemediben Muhammet Bey ile ilgili kapsamlı bir araştırma yaptım zaten senelerdir düşünüyordum burun estetiği bir kaç doktorlada görüştüm hiçbirinde kafamdaki soru işareti giderilmedi en son Muhammet bey dedim aradığım doktor birçok yorumda en zor hastaları dahi geri çevirmediğini okudum ve 200 TL'lik muayene ücretinide kabul ederek görüşmeye gittim. ilk etapta derimin ince burun kemiğimin ameliyat için uygun olduğunu belirtti akabinde ben görüştüğüm doktorları bellirttim ve iki burun gösterdi kafanda bir model varmı dedi (sanki saç kestiriyoruz :) ) yok dedim benim istediğim burnumda aşırı uzunluk aşırı burun deliklerde genişlik ve kemer vardı kısacası aşırılıktan kurtulmak istediğimi belirttim bana senin ihtiyacın yok dedi. sanırım ne istediğini bilen bir hasta olduğum için bunu dedi. dr.bey beni ikna etmeye çalışması gerekirken ben ikna etmeye çalıştım. ve görüşmenin sonunda tam bir hayal kırıklığına uğradım.
Bilgisayar ortaminda gosteriyor yapicagi burnun seklini.senin beklentn varsa dile getiriyorsun. Daha sonra kendisi yorumluyor yuzune gidip gitmeyecegini.Ya çok zor bi durum iyi yorumlar kötü yorumlar arasında insanın karar vermesi çok zorlanıyor.Bakalım ben gittiğimde ne ile karşılaşacağım.Ben fotoğraf gönderdim henüz fotoğraf üzerinden estetiğe uygun olduğumu söyledi.Bende sizinle gelip görüşerek aklımdaki sorulara cevap bulmak ve beni düşündürücü sorularımda ikna edebilecek misiniz onu görmek istiyorum dedim.Buyrun gelin dedi.Tüm sorularımı yönelticem ve hastalarından kendi burnuma yakın olan örnekler görmek isticem.Belkide estetiktem vazgecicem tamamen ikna olmam lazım belkide yapılanları hiç beğenmicem.İnstagram ve Facebookta paylaştığı hastalarındaki sonuclar güzel fakat bi çoğunda eski hali yeni hali görünmüyor,bu yüzden yüzyüze görüşüp görmek daha iyi olacaktır.Size tasarım falan hiç yapmak istemedimi bilgisayar ortamında ?
Şuan 4. Günümdeyim. Zor geçiyor psikolojik olarak çok kalkık ne zaman inecek diye düşünüyorum sürekli yoksa ağrı sızı falan yok
Kendisi söyledi msj attım sonra arayıp randevu aldım 7 8 ocakta ank olucakSize Kim soyledi ankarada olucagini ocakta ?
Ben resim yolladim burnumun - burnun cok guzel olur dedi resimden oyle gözüküyo dedi Doktor bey. Bende mayisda ameliyat olmaya kadar verdim kendisine ankarada hic bir Doktor icime sinmedi benim zatenKendisi söyledi msj attım sonra arayıp randevu aldım 7 8 ocakta ank olucak
Sizdemi ank olucaksınız hangi hastanedeBen resim yolladim burnumun - burnun cok guzel olur dedi resimden oyle gözüküyo dedi Doktor bey. Bende mayisda ameliyat olmaya kadar verdim kendisine ankarada hic bir Doktor icime sinmedi benim zaten
Şimdiden geçmiş olsun inş sonuç istediğindende iyi olur fiyat ne kadar verdiler size her hastanede değişiyor sanırımKoru hastanesinde olucam allah izin verirse Sade estetik amacli ameliyat olucam daha guzel bi burnum olsun istiyorum kemerim var vede guldum zamam düsen burun ucum
Tsk ederim canim 8000 TL ilk burun ameliyati ben dudak dolgusuda dusunuyorum kendisine yaptirmayi ikisi birlikteŞimdiden geçmiş olsun inş sonuç istediğindende iyi olur fiyat ne kadar verdiler size her hastanede değişiyor sanırım
İkisi birlikte o fiyatsa çok çok iyi bana en az 8000 dedi hayırlısı bakalım inş herşey gönlümüzce olurTsk ederim canim 8000 TL ilk burun ameliyati ben dudak dolgusuda dusunuyorum kendisine yaptirmayi ikisi birlikte
Burnunuzda asiri deredece fazla sorun olmadigimdan mi dr amelyat etmek istemedi? Ya da sizce neden operasyon yapmak istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?