burnun iyi ameliyata ihtiyacın yok dedi. dr.bey beni ikna etmesi gerekirken ben kalktım kendisini ikna yoluna gittim.Tam anlayamadim ameliyat olmaniza pek gerek yok gibi bir sey mi kastetti yani ?
Bence var basit bir ameliyatla çok hoş olur ama neden hayır dedi anlamadımresmimi paylaşıyorum siz karar verin burnumun operasyona ihtiyacı varmı yokmu..
Kesinlikle operasyona ihtiyacınız var olmaması mümkün değil..resmimi paylaşıyorum siz karar verin burnumun operasyona ihtiyacı varmı yokmu..
resmimi paylaşıyorum siz karar verin burnumun operasyona ihtiyacı varmı yokmu..
bencede ihtiyaciniz var zor bir burun oldugu icinmi yapmak istemedi acaba ?resmimi paylaşıyorum siz karar verin burnumun operasyona ihtiyacı varmı yokmu..
Canim geçmiş olsun ameliyatı sorunsuz atlatmana çok sevindim. Sen kalkıklığını inan boşuna sorun ediyorsun ödemler tamamen bittiğinde burun ucun aşağı inecek ve sen o zaman keşke biraz kalkık isteseydim diye söylenip duracaksın. Boşuna kendini üzüp durma şu an çok kalkık görünüyorsa emin ol sonrası çok güzel olacakArnica kremi ameliyat öncesinde başladım şimdide hala sabah akşam sürüyorum. Sabahları çok şiş oluyor akşama doğru azalıyor ama kırmızılıklar var sonra mora mı döncek bilmiyorum. Ağrı acı olmadı şimdilik iyi gidiyor tek sıkıntım gözaltımın şişmesi ve kızarması. Onun dışında zaman geçmiyor şuan önden sargıyı açtuğımda domuz burnu gibi kalkıklık var bnm zaten kalkıklığı vardı inş iner ondan korkuyorum
Çok saol canım moral oldu gerçekten. Ameliyat geçirmiş birinden duymak daha inandırıcı geliyor. Dediğin gibi şişlik inecek umarımCanim geçmiş olsun ameliyatı sorunsuz atlatmana çok sevindim. Sen kalkıklığını inan boşuna sorun ediyorsun ödemler tamamen bittiğinde burun ucun aşağı inecek ve sen o zaman keşke biraz kalkık isteseydim diye söylenip duracaksın. Boşuna kendini üzüp durma şu an çok kalkık görünüyorsa emin ol sonrası çok güzel olacak
İnan varya senin yerinde olmak için neler vermezdim iki kez ameliyat olmama rağmen benimki asla senin burun ucun gibi kalkık olmadı. Bak şöyle birşey var bizim doktorun yaptığı hiç bir burun asla domuz burnu gibi olmuyor sen istesende o yapmıyor zaten şu anki kalkıklığı sadece ödemlerden bundan kesinlikle emin olabilirsin. Ve şunu asla aklından çıkarma fotoğraflarina hayran kalıp muhammet dilberi tercih etmemizi sağlayan o şanslı gruba büyük ihtimal sende dahil oldunÇok saol canım moral oldu gerçekten. Ameliyat geçirmiş birinden duymak daha inandırıcı geliyor. Dediğin gibi şişlik inecek umarım
Ne kadar guzell anlattinizİnan varya senin yerinde olmak için neler vermezdim iki kez ameliyat olmama rağmen benimki asla senin burun ucun gibi kalkık olmadı. Bak şöyle birşey var bizim doktorun yaptığı hiç bir burun asla domuz burnu gibi olmuyor sen istesende o yapmıyor zaten şu anki kalkıklığı sadece ödemlerden bundan kesinlikle emin olabilirsin. Ve şunu asla aklından çıkarma fotoğraflarina hayran kalıp muhammet dilberi tercih etmemizi sağlayan o şanslı gruba büyük ihtimal sende dahil oldun
Umarım sizin ameliyatinizda çok başarılı geçer. Peki tarih aldınız mı ameliyat günü ne zaman?Ne kadar guzell anlattiniz) insallah o sansli guruba bende dahil olurum diyecegim ama kalin deriliyim
Cook tesekkurlwr evet insallah 1 bucuk ay sonra.Sizin burnunuzu da bastan beri cook begeniyorum masallahUmarım sizin ameliyatinizda çok başarılı geçer. Peki tarih aldınız mı ameliyat günü ne zaman?
Az kalmış inşallah herşey istediğin gibi olur. Bu arada burnun kalın derili falan diye boşuna dert edip durma ben bir sürü kalın derili burnun birazcık geç iyileşmiş olsa bile muhteşem sonuçlarına şahit oldum. İnstagramdan falan bak istersen ve biraz rahatla. Ayrıca benim burnum gayet ince derili ama olmayınca olmuyor işte baksana bir önceki ameliyat sonrasında burnum bir yılda en az on farklı şekle girdiCook tesekkurlwr evet insallah 1 bucuk ay sonra.Sizin burnunuzu da bastan beri cook begeniyorum masallah
Cook tesekkur edrim beni biraz rahatlattiniz,ama gordugum hepp guzel burunlar ince deriliAz kalmış inşallah herşey istediğin gibi olur. Bu arada burnun kalın derili falan diye boşuna dert edip durma ben bir sürü kalın derili burnun birazcık geç iyileşmiş olsa bile muhteşem sonuçlarına şahit oldum. İnstagramdan falan bak istersen ve biraz rahatla. Ayrıca benim burnum gayet ince derili ama olmayınca olmuyor işte baksana bir önceki ameliyat sonrasında burnum bir yılda en az on farklı şekle girdi
Kavissiz kalkıklık güzel durmuyor ama şuan çok tombik duruyor. Ucu da şiş kavis yok gibi 6. Günümdeyim. İnş derim biraz incelir de şekli ortaya çıkar. Deri kalımlığım iki katına çıktı sankiİnan varya senin yerinde olmak için neler vermezdim iki kez ameliyat olmama rağmen benimki asla senin burun ucun gibi kalkık olmadı. Bak şöyle birşey var bizim doktorun yaptığı hiç bir burun asla domuz burnu gibi olmuyor sen istesende o yapmıyor zaten şu anki kalkıklığı sadece ödemlerden bundan kesinlikle emin olabilirsin. Ve şunu asla aklından çıkarma fotoğraflarina hayran kalıp muhammet dilberi tercih etmemizi sağlayan o şanslı gruba büyük ihtimal sende dahil oldun
Bu da eski haliKavissiz kalkıklık güzel durmuyor ama şuan çok tombik duruyor. Ucu da şiş kavis yok gibi 6. Günümdeyim. İnş derim biraz incelir de şekli ortaya çıkar. Deri kalımlığım iki katına çıktı sanki
Tatlım seninki zaten çok kolay bi burunmus sen boşuna endişe ediyorsun belliki ödemden dolayı kavis belli olmuyor ve ucuda çok kalkık görünüyor. Şundan emin olabilirsin bu burunla en uyduruk doktora gitsen o bile çok güzel bir şekle sokabilirdi bu yüzden için rahat etsin. Bence burnun çok güzel olacakBu da eski hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?