Çok saol morale ihyiyacım var gerçekten. İnş dediğin gibi güzel olur. Seninkisi de çok güzel olmuş zaten ilk halini de beğenmiştim. Seninki kibar ince duruyor şişlik inmiş sanırım. İnmesi için bişey yaptın mı? Dr un verdiği ağrı kesiciyi ağrım yok diye 3. Gün bıraktım midemi ağrıtmıştı antibiyotikle birlikte. Dün gittiğimde bıraktığım için kızdı ödemi alıyomuş biraz da olsa pişman oldum içmediğimeTatlım seninki zaten çok kolay bi burunmus sen boşuna endişe ediyorsun belliki ödemden dolayı kavis belli olmuyor ve ucuda çok kalkık görünüyor. Şundan emin olabilirsin bu burunla en uyduruk doktora gitsen o bile çok güzel bir şekle sokabilirdi bu yüzden için rahat etsin. Bence burnun çok güzel olacak
Minnakcigim bence burnun odemlerden dolayi sis ve kalkik duruyor eski burnun cok sorunlu degildi bence icin rahat olsun guzel bir burun olacak gibi gorunuyor sanslisinBu da eski hali
İnş canım muhammet bey in yaptıkları burunları inceledim beğenmediğim bi tane bile yok güveniyorum ona. Bnmkinde daraltma işlemi de yapmış iki kanadın yanında ve ortada toplamda 3 yerde dikişlerim var o yüzden şişip yukarı fazla kalkmış olabilir diye düşünüyorum. Çünkü dr bu burun zaten kalkık kaldırma yapılmaz demişti yani onla ilgili bişey yapmadı. Bi insin de foto koycam inş daha zamanı var ilk haftam yarın dolacak 1 aya daha fazla değişir inşMinnakcigim bence burnun odemlerden dolayi sis ve kalkik duruyor eski burnun cok sorunlu degildi bence icin rahat olsun guzel bir burun olacak gibi gorunuyor sanslisin
Her drun tercih ettigi hastalardan birisin kalin derili yada cok sorunlu burnu herkes yapamaz ..
Benim bu seferki ameliyat çok basitti ufak dokunuşlar yapıldı bu yüzden ilk seferki gibi aman aman bi şişlik olmamisti taki birkaç gün öncesine kadar şuan berbat görünüyor ve bende üç ay sabırla şişliklerin inmesini bekleyeceğim. Bu arada o ağrı kesici yüzünden bende doktordan fırça yedim hemde iki kez. Ağrım yok diye içmiyordum ama o iltihap dağıtmaya falanda yarıyormuş. Ananas yemeye devam et gerçekten iyi geliyormuş ama işe yarayacak başka bişey varmı hiç bilmiyorumÇok saol morale ihyiyacım var gerçekten. İnş dediğin gibi güzel olur. Seninkisi de çok güzel olmuş zaten ilk halini de beğenmiştim. Seninki kibar ince duruyor şişlik inmiş sanırım. İnmesi için bişey yaptın mı? Dr un verdiği ağrı kesiciyi ağrım yok diye 3. Gün bıraktım midemi ağrıtmıştı antibiyotikle birlikte. Dün gittiğimde bıraktığım için kızdı ödemi alıyomuş biraz da olsa pişman oldum içmediğimeananas yiorum sürekli , su içmeye çalışıyorum başka yapabileceğim bişey var mı bilmiyorum
Belki o ağrı kesici yüzünden bu kadar şiş kaldı pişman oldum ama şimdide içsen olur dedi normale göre bi kaç gün daha sonra iner dedi. Bu ameliyAtta ne ağrım oldu ne sızım. Sadece şişlikler psikolojiyi etkiliyomuş onu anladımBenim bu seferki ameliyat çok basitti ufak dokunuşlar yapıldı bu yüzden ilk seferki gibi aman aman bi şişlik olmamisti taki birkaç gün öncesine kadar şuan berbat görünüyor ve bende üç ay sabırla şişliklerin inmesini bekleyeceğim. Bu arada o ağrı kesici yüzünden bende doktordan fırça yedim hemde iki kez. Ağrım yok diye içmiyordum ama o iltihap dağıtmaya falanda yarıyormuş. Ananas yemeye devam et gerçekten iyi geliyormuş ama işe yarayacak başka bişey varmı hiç bilmiyorum
Bence alcidan ciktiginda cok guzel bir burnun olacakKavissiz kalkıklık güzel durmuyor ama şuan çok tombik duruyor. Ucu da şiş kavis yok gibi 6. Günümdeyim. İnş derim biraz incelir de şekli ortaya çıkar. Deri kalımlığım iki katına çıktı sanki
Derim nasıl diye sorduğumda ince ya da kalın demedi ameliyata uygun bi derin var iyi olacak demişti. Çok saol inş dediğin gibi olur beklemek çok yoruyor insanı vallaBence alcidan ciktiginda cok guzel bir burnun olacak) doktor bey ince derili oldugunu mu soylemisti peki ?
Ben ilk ameliyat sonrasında 1 hafta ağrı kesici kullandım ama yinede yüzüm gözüm felaket şişip morarmıştı bence buna çok takılma ben ağrı kesicinin çok etkili olduğunu düşünmüyorum ama iltihabı dağıttığı için bi süre daha kullanmanda fayda var.Belki o ağrı kesici yüzünden bu kadar şiş kaldı pişman oldum ama şimdide içsen olur dedi normale göre bi kaç gün daha sonra iner dedi. Bu ameliyAtta ne ağrım oldu ne sızım. Sadece şişlikler psikolojiyi etkiliyomuş onu anladım
Kalkikligi hic kafaniza takmayin alcilar ciktiginda benim de burnumun ucu top gibi ve cok olmasa da benim de kalkikti. Her gecen gun burnunuzun sekli daha guzellesecek, sislik ve odemler inecek dogallasacak. Ben kalin deriliyim mesela, ocagin 3'unde 3. ayim dolacak, iyilesme surecim benim daha gec olmasina ragmen kesinlikle 2. hafta ve 3 ay arasinda burun seklimde farklar var.Kavissiz kalkıklık güzel durmuyor ama şuan çok tombik duruyor. Ucu da şiş kavis yok gibi 6. Günümdeyim. İnş derim biraz incelir de şekli ortaya çıkar. Deri kalımlığım iki katına çıktı sanki
Ay mutlu oldum ya . Var mı ameliyattan sonra ve 3 ay sonunda gösterebilceğiniz foto. Aradaki farkı merak ettimKalkikligi hic kafaniza takmayin alcilar ciktiginda benim de burnumun ucu top gibi ve cok olmasa da benim de kalkikti. Her gecen gun burnunuzun sekli daha guzellesecek, sislik ve odemler inecek dogallasacak. Ben kalin deriliyim mesela, ocagin 3'unde 3. ayim dolacak, iyilesme surecim benim daha gec olmasina ragmen kesinlikle 2. hafta ve 3 ay arasinda burun seklimde farklar var.
Ben ilk ameliyat sonrasında 1 hafta ağrı kesici kullandım ama yinede yüzüm gözüm felaket şişip morarmıştı bence buna çok takılma ben ağrı kesicinin çok etkili olduğunu düşünmüyorum ama iltihabı dağıttığı için bi süre daha kullanmanda fayda var.
kullanıyım evet haklısın fazla takılmicamBen ilk ameliyat sonrasında 1 hafta ağrı kesici kullandım ama yinede yüzüm gözüm felaket şişip morarmıştı bence buna çok takılma ben ağrı kesicinin çok etkili olduğunu düşünmüyorum ama iltihabı dağıttığı için bi süre daha kullanmanda fayda var.
Daha cokkk degisecek burnun canimİnş canım muhammet bey in yaptıkları burunları inceledim beğenmediğim bi tane bile yok güveniyorum ona. Bnmkinde daraltma işlemi de yapmış iki kanadın yanında ve ortada toplamda 3 yerde dikişlerim var o yüzden şişip yukarı fazla kalkmış olabilir diye düşünüyorum. Çünkü dr bu burun zaten kalkık kaldırma yapılmaz demişti yani onla ilgili bişey yapmadı. Bi insin de foto koycam inş daha zamanı var ilk haftam yarın dolacak 1 aya daha fazla değişir inş
Çok saol canım moral oldu gerçekten. Ameliyat geçirmiş birinden duymak daha inandırıcı geliyor. Dediğin gibi şişlik inecek umarım
Kavissiz kalkıklık güzel durmuyor ama şuan çok tombik duruyor. Ucu da şiş kavis yok gibi 6. Günümdeyim. İnş derim biraz incelir de şekli ortaya çıkar. Deri kalımlığım iki katına çıktı sanki
Gor bak 1 hafta sonra cook guzel seyler yazacaksin buraya insDerim nasıl diye sorduğumda ince ya da kalın demedi ameliyata uygun bi derin var iyi olacak demişti. Çok saol inş dediğin gibi olur beklemek çok yoruyor insanı valla
muhammed beyden memnun olmayanlar ne dediler canım?ben bu dr a yaptırmak istiyorum ama endişerim de var tabibende görüştüm muhammet beyle burnun ne kalın ne de ince derili çok güzel olur ayrıca burun kökünde ideal o da çok önemli dedi daha küçük zarif bi burun olacak dedi bakalım inş dediği gibi olur ama burda memnun olmayan bi kaç kişiyle görüştüm kafam çok karıştı bi taraftan ikinci bi ameliyatı kimse istemez sonuçta
Hic endisen olmasin canim Muhammet beyin memnun olmayan hastasini daha hic görmedim bu zamana kadar bu forumda herkes cok memnun bende kendisine ameliyat olucagimmuhammed beyden memnun olmayanlar ne dediler canım?ben bu dr a yaptırmak istiyorum ama endişerim de var tabi
Bugün 1 haftamı doldurdum ve çok mutluyummm. Üstteki kalıp alındı ve bant yapıştırıldı şuan şiş olmasına rağmen çok beğendim boşuna kuruntu yapmışım. Burun ucum etli olduğu için şişlikler yavaş iniyor 1 -2 aya çok güzel olacağını söyledi dr. Gerçekten de olacağın inanıyorum. Şuanki görüntüsü bile beni mutlu ettiGor bak 1 hafta sonra cook guzel seyler yazacaksin buraya ins) ben muhmet bey in derisi uygun olup da memnun olmayan bir hastasini gormedim forumda bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?