Muhammet bey i çok araştırdım bende yaptığı burunlara baktım beğenmediğim 1 tane bile yoktu gerçekten iyi bir doktorbende görüştüm muhammet beyle burnun ne kalın ne de ince derili çok güzel olur ayrıca burun kökünde ideal o da çok önemli dedi daha küçük zarif bi burun olacak dedi bakalım inş dediği gibi olur ama burda memnun olmayan bi kaç kişiyle görüştüm kafam çok karıştı bi taraftan ikinci bi ameliyatı kimse istemez sonuçta
Hic merak etme zaten kalkik istesende yapmazdiyibn
Kavisin olmicak tatlim belli
Valla azıcık kavisim olacak sanırım kalıp çıkınca anladım :))Hic merak etme zaten kalkik istesende yapmazdiyibn
Kavisin olmicak tatlim belli
Aynen canim sana katiliyorum cok guzel burunlar yapiyor Doktor beyMuhammet bey i çok araştırdım bende yaptığı burunlara baktım beğenmediğim 1 tane bile yoktu gerçekten iyi bir doktor
Fotoğraf eklermisiniz burnunuzun yeni halini merak ediyorumBugün 1 haftamı doldurdum ve çok mutluyummm. Üstteki kalıp alındı ve bant yapıştırıldı şuan şiş olmasına rağmen çok beğendim boşuna kuruntu yapmışım. Burun ucum etli olduğu için şişlikler yavaş iniyor 1 -2 aya çok güzel olacağını söyledi dr. Gerçekten de olacağın inanıyorum. Şuanki görüntüsü bile beni mutlu etti
İçinize sinmiş olmasına çok sevindim bak ben size boşuna dert ediyorsunuz demiştim :)) Sanırım dr bey burnunuzu çok küçültmemis gibi.. Peki sizmi böyle istediniz yoksa dr bey yüzünüze yakışacagını düşündüğü şeklimi verdi?Tam 1 haftalık burnuşum
Ben kavis göremedim resimde sanki düz iniyo güle güle kullanınValla azıcık kavisim olacak sanırım kalıp çıkınca anladım :))
Hayirli olsun yeni burnusun canim :)))Tam 1 haftalık burnuşum
Sizinkinde 1 haftada kavis olduysa ya da olacaksa paylaşırsanız biz de görmüş oluruz. Burun ucum etli olduğu için şuan çok şiş durumda 1-2 aya belli olunca paylaşırım. Tşk ederim.Ben kavis göremedim resimde sanki düz iniyo güle güle kullanın
Küçülünce foto paylaşırım şuan çok yeni ve çok şiş :)İçinize sinmiş olmasına çok sevindim bak ben size boşuna dert ediyorsunuz demiştim :)) Sanırım dr bey burnunuzu çok küçültmemis gibi.. Peki sizmi böyle istediniz yoksa dr bey yüzünüze yakışacagını düşündüğü şeklimi verdi?
Tşk ederimmmI
Hayirli olsun yeni burnusun canim :)))
Hayirli olsun canimm simdiden cook iyi gozukuyor masallahTşk ederimmm
Çok tşk ederimHayirli olsun canimm simdiden cook iyi gozukuyor masallah
muhammed beyden memnun olmayanlar ne dediler canım?ben bu dr a yaptırmak istiyorum ama endişerim de var tabi
Ben sen kavisli dediğin için öyle dedim ben göremedim şiş olduğu için muhtemelen benimki hiç olmadı 2 kez ameliyat oldum kendiminkiyle kıyasa dahi giremem yani önemli olan senin güzel bulman bende güzel buldum ayrıcaSizinkinde 1 haftada kavis olduysa ya da olacaksa paylaşırsanız biz de görmüş oluruz. Burun ucum etli olduğu için şuan çok şiş durumda 1-2 aya belli olunca paylaşırım. Tşk ederim.
Tşk ederim. Kavis zamanla ortaya çıkacak birşey olduğu beklemek lazım. Umarım siz de istediğiniz buruna kavuşursunuz. Muhammet bey olabilecek en uygun burunu tarif ediyor ve ona göre yapıyor bence başarılı..Ben sen kavisli dediğin için öyle dedim ben göremedim şiş olduğu için muhtemelen benimki hiç olmadı 2 kez ameliyat oldum kendiminkiyle kıyasa dahi giremem yani önemli olan senin güzel bulman bende güzel buldum ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?