Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Dr bey muayene sonrasi en erken ne kadar süreye ameliyat günü veriyor biliyor musunuz?

Muhammet bey i çok araştırdım bende yaptığı burunlara baktım beğenmediğim 1 tane bile yoktu gerçekten iyi bir doktor

Fotoğraf eklermisiniz burnunuzun yeni halini merak ediyorum

Son düzenleme:
Tam 1 haftalık burnuşum

Eklentiler

• image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 818
  • image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 776
Tam 1 haftalık burnuşum
İçinize sinmiş olmasına çok sevindim bak ben size boşuna dert ediyorsunuz demiştim :)) Sanırım dr bey burnunuzu çok küçültmemis gibi.. Peki sizmi böyle istediniz yoksa dr bey yüzünüze yakışacagını düşündüğü şeklimi verdi?

Son düzenleme:
Küçülünce foto paylaşırım şuan çok yeni ve çok şiş :)

muhammed beyden memnun olmayanlar ne dediler canım?ben bu dr a yaptırmak istiyorum ama endişerim de var tabi

slm bernak
ben forumun 1575-1585 li sayfalarında okudum memnun olmadığını yazan arkadaşları, biri gülşahhtankos diğeri de blueeesky nickli bi arkadaştı sonra onlara özelden msj attım hala aynı mı ?sorun devam ediyor mu diye ikiside memnun olmadıklarını yazmış hatta biri ikinci ameliyatı düşündüğünü yazmış ama resimlerini görmedim.onun için kafam karıştı ikinci bi ameliyat hem maddi hem manevi çok zor ama ben dr beyle de görüştüğümde öncesi ve sonrası resimlerde öyle problemli burunları o kadar mükemmel yapmış ki gerçekten hemen ameliyat olasım geldi:) bu iş biraz da şans işi sanırm....
bu arada ben muhammet bey den başka herhangi bir doktorla görüşmedim adam zaten bu konuda en iyi doktorlardan birisi o da güzel yapamazsa kimse yapamaz diyorum bi taraftan nisan ayında artık ameliyatımı olmak istiyorum zaman geçiyo o mu bu mu yaptırsam mı yaptırmasam mı derken 30 yaşıma geldim yahuuu:):)

Sizinkinde 1 haftada kavis olduysa ya da olacaksa paylaşırsanız biz de görmüş oluruz. Burun ucum etli olduğu için şuan çok şiş durumda 1-2 aya belli olunca paylaşırım. Tşk ederim.
Ben sen kavisli dediğin için öyle dedim ben göremedim şiş olduğu için muhtemelen benimki hiç olmadı 2 kez ameliyat oldum kendiminkiyle kıyasa dahi giremem yani önemli olan senin güzel bulman bende güzel buldum ayrıca

Tşk ederim. Kavis zamanla ortaya çıkacak birşey olduğu beklemek lazım. Umarım siz de istediğiniz buruna kavuşursunuz. Muhammet bey olabilecek en uygun burunu tarif ediyor ve ona göre yapıyor bence başarılı..

Burnundan memnun olan yada bizim çok beğendiğimiz burunlara sahip arkadaşlar size zahmet ameliyat öncesi fotoğraflarınızıda paylaşabilirmisiniz yada özelden falan gönderseniz olmazmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…