slm bernak
ben forumun 1575-1585 li sayfalarında okudum memnun olmadığını yazan arkadaşları, biri gülşahhtankos diğeri de blueeesky nickli bi arkadaştı sonra onlara özelden msj attım hala aynı mı ?sorun devam ediyor mu diye ikiside memnun olmadıklarını yazmış hatta biri ikinci ameliyatı düşündüğünü yazmış ama resimlerini görmedim.onun için kafam karıştı ikinci bi ameliyat hem maddi hem manevi çok zor ama ben dr beyle de görüştüğümde öncesi ve sonrası resimlerde öyle problemli burunları o kadar mükemmel yapmış ki gerçekten hemen ameliyat olasım geldi:) bu iş biraz da şans işi sanırm....
bu arada ben muhammet bey den başka herhangi bir doktorla görüşmedim adam zaten bu konuda en iyi doktorlardan birisi o da güzel yapamazsa kimse yapamaz diyorum bi taraftan nisan ayında artık ameliyatımı olmak istiyorum zaman geçiyo o mu bu mu yaptırsam mı yaptırmasam mı derken 30 yaşıma geldim yahuuu:):)
Ben bu soylediklerinize kesinlikle katilmiyorum.drumuz cok ilgili ve işini bilen biri bence.sizin kendisiyle farklı bir durumunuz olduğunu düşünüyorum acikcasi.ben muhammet beye kontrole gittim kemik yapımın ameliyat içim çok müsait olduğunu söylemişti ilk etapta sonrasında gittiğim dr.ları ve hiçbir doktora işte bu dr. diyemediğimi dile getirdim akabinde bana senin estetiğe ihtiyacın yok demeye başladı çektiği resimlerin üstünden yorum dahi yapmadı öyle sanıyorumki ne istediğini bilen hastaya fazla müdahale etmiyor yada kendisine güveni yok.
Ne kadara oldunuz ameliyati acaba?Bugün 1 haftamı doldurdum ve çok mutluyummm. Üstteki kalıp alındı ve bant yapıştırıldı şuan şiş olmasına rağmen çok beğendim boşuna kuruntu yapmışım. Burun ucum etli olduğu için şişlikler yavaş iniyor 1 -2 aya çok güzel olacağını söyledi dr. Gerçekten de olacağın inanıyorum. Şuanki görüntüsü bile beni mutlu etti
9 binNe kadara oldunuz ameliyati acaba?
Aslında 1 saat önce çok sıradan gibi görünen bir mesaj vardı ve su anda görünmüyor bu yüzden sormuştum teşekkürlerGenel olarak işlemi yapmıyoruz yasak ama bu bölüm için soruyorsanız doktor veya kliniklerden yasal bir ihtar gelirse yorum ya da yorumların kaldırılması gerekiyor.
Yazan erkektir, yok olduysa sebebi budur, çünkü son 1 saatte bu bölümde yasal sebeplerden bir işlem yapılmadı diye biliyorum.Aslında 1 saat önce çok sıradan gibi görünen bir mesaj vardı ve su anda görünmüyor bu yüzden sormuştum teşekkürlerMune
Tekrar teşekkür ederimYazan erkektir, yok olduysa sebebi budur, çünkü son 1 saatte bu bölümde yasal sebeplerden bir işlem yapılmadı diye biliyorum.
Tekrar teşekkür ederimMune şu an çok daha iyi anladım :)
Üye olur olmaz ilk mesajını buraya yazmış olması zaten dikkatimi çekmişti sırf bu yüzden bu bölüme girip tekrar baktım ve birde ne göreyim yok olmuş
Eğer bir yorum veya konu silindiyse ki sizlerden birinin konusu silindiyse, silinenler arasında sizinde yorumunuz varsa mutlaka bildirim gelir yorumu silinen üyelere, yasal sebeplerden silinmiş anlamına gelir bu durum ama özellikle yeni bir üyeliğin bir konu veya yorumu birden ortadan kaybolmuşsa erkek üyeliktir.
Ki o gördüğünüz erkek üyelik yorumudur, çünkü bu bölümden bir erkek üyelik sildim birkaç saat önce
Sitedeysem benden kaçmazÜye olur olmaz ilk mesajını buraya yazmış olması zaten dikkatimi çekmişti sırf bu yüzden bu bölüme girip tekrar baktım ve birde ne göreyim yok olmuşumarım tahmin ettiğim şey olmamıştır. Bu arada sana hayranlığım daha bi arttı bu kadar çabuk nasıl yakaliyorsunuz anlayamıyorum
Yok bu arkadaş rahatsız etmekten çok kendince sanki yardımcı olmak istemişSitedeysem benden kaçmazönce erkek üye taraması yapıyorum. Sizleri rahatsız etmelerini istemiyoruz çünkü.
Bende birşey sormak istiyorum. Mesajlara eklediğimiz fotoları üye olmayanların görmemesi için yapılabilecek birşey var mı?Sitedeysem benden kaçmazönce erkek üye taraması yapıyorum. Sizleri rahatsız etmelerini istemiyoruz çünkü.
Üye olmayanların fotoğraflarınızı görmesini engellemenin en güzel yolu, konulara fotoğraf eklemek yerine Albümler kısmında kendinize ait bir albüm oluşturmaktır, Albümleri üye olmayanlar göremiyor, ayrıca bir avantajı da albüm oluştururken ayarlardan sadece Arkadaş Listesindekiler seçeneğini işaretlerseniz arkadaş listenizdeki üyeler görüyor, diğer üyeler göremiyor.Bende birşey sormak istiyorum. Mesajlara eklediğimiz fotoları üye olmayanların görmemesi için yapılabilecek birşey var mı?
Teşekkür ederim bilgi için...Üye olmayanların fotoğraflarınızı görmesini engellemenin en güzel yolu, konulara fotoğraf eklemek yerine Albümler kısmında kendinize ait bir albüm oluşturmaktır, Albümleri üye olmayanlar göremiyor, ayrıca bir avantajı da albüm oluştururken ayarlardan sadece Arkadaş Listesindekiler seçeneğini işaretlerseniz arkadaş listenizdeki üyeler görüyor, diğer üyeler göremiyor.
Allah aşkına ne gibi bi durumum olabilir? Bana ilk etapta derin uygun kemiğin uygun dedikten sonra ben bir kaç dr tecrübemi dile getirdim gittiğim doktorlarda işlerinin ehli doktorlardı ama hiçbiri içime sinmedi en son muhammet dilberde karar kıldım yaptığım araştırmalar neticesinde ama bana beş doktorda estetiğe ihtiyacın var derken muhammet bey yok dedi resmimide paylaştım gördünüz. Bana inanmadıysanız muayeneden sonra asistanı ve dr bey ile yaptığım görüşmelerein ses kayıtları var şikayetimi onlarada bildirdim ve muhammet bey nişanım var benim 24 ocakta nişandan sonra gel tekrar kontrole burun estetiğini yapalım dedi benim artık güvenim kalmadığı için kabul etmedim.Ben bu soylediklerinize kesinlikle katilmiyorum.drumuz cok ilgili ve işini bilen biri bence.sizin kendisiyle farklı bir durumunuz olduğunu düşünüyorum acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?