Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben muhammet beye kontrole gittim kemik yapımın ameliyat içim çok müsait olduğunu söylemişti ilk etapta sonrasında gittiğim dr.ları ve hiçbir doktora işte bu dr. diyemediğimi dile getirdim akabinde bana senin estetiğe ihtiyacın yok demeye başladı çektiği resimlerin üstünden yorum dahi yapmadı öyle sanıyorumki ne istediğini bilen hastaya fazla müdahale etmiyor yada kendisine güveni yok.

Ben bu soylediklerinize kesinlikle katilmiyorum.drumuz cok ilgili ve işini bilen biri bence.sizin kendisiyle farklı bir durumunuz olduğunu düşünüyorum acikcasi.

Ne kadara oldunuz ameliyati acaba?

Muhammet beyin ameliyatlari kapali teknik mi? Burun ön kısmında iz kaliyor mu kesi izi?

Kazen Mune sadece bişey dikkatimi çektiği için sormak istiyorum burada yazılan mesajları tamamen silebiliyormusunuz?

Son düzenleme:
Kazen Mune sadece dikkatimi çektiği için soruyorum burada yazılan mesajı tamamen silebiliyormusunuz?
Genel olarak işlemi yapmıyoruz yasak ama bu bölüm için soruyorsanız doktor veya kliniklerden yasal bir ihtar gelirse yorum ya da yorumların kaldırılması gerekiyor.

Genel olarak işlemi yapmıyoruz yasak ama bu bölüm için soruyorsanız doktor veya kliniklerden yasal bir ihtar gelirse yorum ya da yorumların kaldırılması gerekiyor.
Aslında 1 saat önce çok sıradan gibi görünen bir mesaj vardı ve su anda görünmüyor bu yüzden sormuştum teşekkürler Mune

Tekrar teşekkür ederim Mune şu an çok daha iyi anladım :)

Eğer bir yorum veya konu silindiyse ki sizlerden birinin konusu silindiyse, silinenler arasında sizinde yorumunuz varsa mutlaka bildirim gelir yorumu silinen üyelere, yasal sebeplerden silinmiş anlamına gelir bu durum ama özellikle yeni bir üyeliğin bir konu veya yorumu birden ortadan kaybolmuşsa erkek üyeliktir.
Ki o gördüğünüz erkek üyelik yorumudur, çünkü bu bölümden bir erkek üyelik sildim birkaç saat önce

Üye olur olmaz ilk mesajını buraya yazmış olması zaten dikkatimi çekmişti sırf bu yüzden bu bölüme girip tekrar baktım ve birde ne göreyim yok olmuş umarım tahmin ettiğim şey olmamıştır. Bu arada sana hayranlığım daha bi arttı bu kadar çabuk nasıl yakaliyorsunuz anlayamıyorum

Sitedeysem benden kaçmaz önce erkek üye taraması yapıyorum. Sizleri rahatsız etmelerini istemiyoruz çünkü.

14 günlük burnuşum bantları yeni açtım. Çok şiş olmasına rağmen hoşuma gitti şişlikler inince daha iyi olacak
Soldakiler eski, sağdaki 14 . Gün

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 779
Sitedeysem benden kaçmaz önce erkek üye taraması yapıyorum. Sizleri rahatsız etmelerini istemiyoruz çünkü.
Bende birşey sormak istiyorum. Mesajlara eklediğimiz fotoları üye olmayanların görmemesi için yapılabilecek birşey var mı?

Bende birşey sormak istiyorum. Mesajlara eklediğimiz fotoları üye olmayanların görmemesi için yapılabilecek birşey var mı?
Üye olmayanların fotoğraflarınızı görmesini engellemenin en güzel yolu, konulara fotoğraf eklemek yerine Albümler kısmında kendinize ait bir albüm oluşturmaktır, Albümleri üye olmayanlar göremiyor, ayrıca bir avantajı da albüm oluştururken ayarlardan sadece Arkadaş Listesindekiler seçeneğini işaretlerseniz arkadaş listenizdeki üyeler görüyor, diğer üyeler göremiyor.

minnakk burnun cok guzel gorunuyor bayildimmm gayet kavisi de var bu arada sana ozelden yazmistim burunlarimiz cok benziyor diye merakla takipteyim rica etsem onden gorunusunu de ekler misin?masallah da diyelim

Teşekkür ederim bilgi için...

Ben bu soylediklerinize kesinlikle katilmiyorum.drumuz cok ilgili ve işini bilen biri bence.sizin kendisiyle farklı bir durumunuz olduğunu düşünüyorum acikcasi.
Allah aşkına ne gibi bi durumum olabilir? Bana ilk etapta derin uygun kemiğin uygun dedikten sonra ben bir kaç dr tecrübemi dile getirdim gittiğim doktorlarda işlerinin ehli doktorlardı ama hiçbiri içime sinmedi en son muhammet dilberde karar kıldım yaptığım araştırmalar neticesinde ama bana beş doktorda estetiğe ihtiyacın var derken muhammet bey yok dedi resmimide paylaştım gördünüz. Bana inanmadıysanız muayeneden sonra asistanı ve dr bey ile yaptığım görüşmelerein ses kayıtları var şikayetimi onlarada bildirdim ve muhammet bey nişanım var benim 24 ocakta nişandan sonra gel tekrar kontrole burun estetiğini yapalım dedi benim artık güvenim kalmadığı için kabul etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…