Albüme ekliyorum :)minnakk burnun cok guzel gorunuyor bayildimmm gayet kavisi de var bu aradasana ozelden yazmistim burunlarimiz cok benziyor diye merakla takipteyim rica etsem onden gorunusunu de ekler misin?masallah da diyelim
Burdaki yorumlrda en zor burunları bile geri çevirmediğini okumuştum ona istinaden muayene için 200 TL ödemeyi kabul ettim fakat ücretsiz muayene yapan doktorlar bile daha detaylı bakıyorlar muayenede resminizi çekip üzerine yorum yapıyorlar ama muhammet bey resimlere dahi bakmadı.srfcnrr arkadasim ben sana inaniyorum :) ayni seyi bana da yapti basta guzel olur dedi sonra ben isteklerimi soyleyince garanti veremem hayal kirikligina ugrayabilirsin dedi bence burnun guzel yaptirma dedi.. Gercekten acik sozlu oldugu icin hosuma gitti
Yani zor burunlara yaparim demiyor en azindan
Bazi drlar var her burunu yaparim derler ve sonuc husran olur malesef .. Onun icin iyi bir dr arastirin sizi mutlu edecek bir sonuc olur insallah bende arastirma icindeyim cok zor cokk!!
Gecmis olsun minnak, yuzune yakismis burnun :) moralini bozmak istemem ama o kavis hic olmuyo :) benim 2ayi gecti buruna detayli baktiginda cok minimal bi kavis gorunuyo profilden. Ama profilde genel olarak yuze baktiginda duz gorunuyo o burun :) yani muhammet beyin hafif kavis anlayisi bize gore düz kalıyo sanırım biraz. Emre ilhan'ın hafif kavisi gercekten kavis belli oluyo mesela ama muhammet beydeki duz gibi oluyo genelde. Ben de bu dertten muzdaribim. Ama bence bu görüntü de gayet yakismis yuz hatlarina, hafif kavis olmazsa da sikma canini :)Tşk ederim. Kavis zamanla ortaya çıkacak birşey olduğu beklemek lazım. Umarım siz de istediğiniz buruna kavuşursunuz. Muhammet bey olabilecek en uygun burunu tarif ediyor ve ona göre yapıyor bence başarılı..
Gecmis olsun minnak, yuzune yakismis burnun :) moralini bozmak istemem ama o kavis hic olmuyo :) benim 2ayi gecti buruna detayli baktiginda cok minimal bi kavis gorunuyo profilden. Ama profilde genel olarak yuze baktiginda duz gorunuyo o burun :) yani muhammet beyin hafif kavis anlayisi bize gore düz kalıyo sanırım biraz. Emre ilhan'ın hafif kavisi gercekten kavis belli oluyo mesela ama muhammet beydeki duz gibi oluyo genelde. Ben de bu dertten muzdaribim. Ama bence bu görüntü de gayet yakismis yuz hatlarina, hafif kavis olmazsa da sikma canini :)
Hem ameliyat etmiyor hem muane parasi ben anlamadimBurdaki yorumlrda en zor burunları bile geri çevirmediğini okumuştum ona istinaden muayene için 200 TL ödemeyi kabul ettim fakat ücretsiz muayene yapan doktorlar bile daha detaylı bakıyorlar muayenede resminizi çekip üzerine yorum yapıyorlar ama muhammet bey resimlere dahi bakmadı.
Burun kökümün baya içerde olduğunu söylemişti dr çok hafif kavis olması da yeter bana ya :) şıan yandan gayet memnunum. Önden gözüken şişliklerin inmesini bekliyorum özellikle burun ucu uyuşuk gibi hala bakalım beklemedeyim :)Minnak89
Edit : son fotonu yorumdan sonra gördüm cok hafif bi kavisin var evet gözüküyo :) o da burun kökünün oyuk olmasindan kaynakli sanirim. Burun kökü oyuksa daha guzel sekil veriliyo
Burun kökümün baya içerde olduğunu söylemişti dr çok hafif kavis olması da yeter bana ya :) şıan yandan gayet memnunum. Önden gözüken şişliklerin inmesini bekliyorum özellikle burun ucu uyuşuk gibi hala bakalım beklemedeyim :)
Burnunun 1 aylık ve son halinin fotolarına bakabilir miyim bi sakıncası yoksa merak ettim mesaj olarak da atabilirsin. Arada fazla fark olmadı mı acaba. Bi de ameliyatsız halini gönderebilir misin karşılaştrmak amacıylaÖndeki görüntünün düzelmesini ben de hala bekliyorum :) 2ay gecti ama o eski incecik kemikli burnumdan eser yok simdi. Burun isi cidden sabır isi. Sabir sabir sabir :)
Ozelden gonderiyim, ama profilden pek bi fark olmuyo bence. Ilk ay burun ucu biraz daha sis oluyo, 2.aya kadar burun ucundaki sislik iniyo. Fark sadece önden goruntude oluyo bence. Yani 2bucuk ay olucak nerdeyse, bu saatten sonra degisim olmuyo bence soyledikleri gibi. cok minimal farklar olur o da deri altı dokularındaki ödemler ya da kemikte cikinti gibi duran sislikler duzelir sadece. Bi de onden kemigin o kalin goruntusu eski haline doner uzun vadede, o kadar. Yoksa buyuk bi degisim beklemeyin:)Burnunun 1 aylık ve son halinin fotolarına bakabilir miyim bi sakıncası yoksa merak ettim mesaj olarak da atabilirsin. Arada fazla fark olmadı mı acaba. Bi de ameliyatsız halini gönderebilir misin karşılaştrmak amacıyla
20 Ocak'ta Muhammet beye görüşmeye gideceğim. Ameliyat tarihini çok ileri verir mi? Martta nişanim var öncesine yetişir mi kızlar?
20 Ocak'ta Muhammet beye görüşmeye gideceğim. Ameliyat tarihini çok ileri verir mi? Martta nişanim var öncesine yetişir mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?