Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Fotograf koycagimi soylemistim yeni paylasabiliyorum bunlar 3.ayimi doldurdugum zamanlardan bakmak isterseniz :))
Çok şanslıymışsın sen. Ne kadar güzel bir burnun olmuş öyle. Keşke banlanmış olmasaydın son halini görmeyi çok isterdim..

sağ gözümde buz yattığım yerden yazıyorum:) ameliyat olmuşlara olacak olanlara şimdiden geçmiş olsun. Bugün 3. Günüm. Hiç ağrım yok. Çok şişmedim morarmadım diyodum ama bu sabah sağ gözüm baya morarıp şişmişti. Çabuk karar vermeyin. Yine de başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlarımda gözleri komple kapananlar var durumum iyi bence. İlk günden beri burnumdan nefes alabiliyroum. Daha sonra yine yazarım. Sevgiler

Canim hem bugun 3 gunum diyorsun hemde ilk gunden beri cok iyi nefes aldigini yazmissin de anlamadim burnundaki tamponlarla o nasil oluyor acaba ????

Canim hem bugun 3 gunum diyorsun hemde ilk gunden beri cok iyi nefes aldigini yazmissin de anlamadim burnundaki tamponlarla o nasil oluyor acaba ????
Vala bende beklemiyordum tabii ki yollar apaaçık değil ama tamponları pipet gibi düşünün aradaki delikten nefes giriyor. Ben sinüzit gibi tamamen kapalı olacak sanıyodum burnum. Ama gayet nefes geliyor içeri. Deniz tuzu veriyor doktor onunla temizliyorsunuz. Benden 2 gün önce arkadaşım ameliyat oldu başka bi doktora aynı anda fotoğraf çekip yolluyoruz birbirimize. Ona tampon takmamışlar ve nefes alamıyor şu an. Ki onun bu ameliyatta önceliği nefesti. Düzelcektir mutlaka onun da ama ameliyat sonrası nefes almak baya iyi birşey bence. Şekil olarak şu an burnum çok şiş yuvarlak uçlu ve çok kalkık duruyo. Ama hep okudum şekil değişiyor diye panik yapmadan bekliycem bakalım.

kızlar sa. geçen hafta ameliyat oldum alçı-bandaj tamamen çıkınca gün gün öncesi sonrası ve ameliyat süreciyle ilgili herşeyi yazıcam inşallah. şuan çok erken olduğu için şişirilmiş olumlu veya olumsuz yorum yapmak istemiyorum.. görüşmek üzere :))))

cok gecmis olsun canim darisi basima :)

teşekkür ederim ama sana tavsiyem ne istiyosan doktoruna açık açık söyle sonra keşke şöyle deseydim veya şunu da deseydim demezsin :)
evet aynen tabiki söylemek gerekte - mesela ben az kalkik az kavisli olsun isterdim yeni burnum. Ama doktor bey
yüzüme en iyi yakiscak burunu tabiki daha iyi bilir.

henüz burnumdaki bandaj çıkmadı ve zaten burun deliklerimde simetri farkettiğim için canım inanılmaz sıkkın dikişlerimin alınması için çağrılmayı bekliyorum muhammed beyle konuşmak için burda doktorumu ne övdüm ne de olumsuz bi yorum yaptım çünkü dediğim gibi hala dikişlerim var. şu sıkıcı dönemi bi atlatayım memnun mu kaldım kalmadım mı doktorumla ve ofisindeki çalışanların davranışlarıyla ilgili tüm yorumları baştan sona paylaşıcam inş.

ve hala morluklarım geçmedi benim. zamanla geçer diyolar ama 2 hafta oldu. belki benim tenimin hasaslığıyla alakalı belki ameliyatta derimi fazla hırpalamalarından bilemiyorum ama hala geçmedi.

merhaba sen kavis istemişmiydin ben çok yapay olmasın diye aşırı kavis istemedim düze yakın olsun dedim ama dümdüz oldu sanki ://///// merak ettim seninkini..

Benim mesajim size değildi bundan önceki yazdığınız mesajda gerçekten ameliyat olduğunuz belliydi zaten. Çok geçmiş olsun umarım bahsettiğiniz asimetri ödemlerden kaynaklıdır. Benim morluklarım tam bir ayda geçmişti umarım sizinki o kadar sürmez.

Ben de ameliyat olali 2 hafta oldu, benim de gozumun altinda morluklar halen var ama cok azaldi.

merhaba sen kavis istemişmiydin ben çok yapay olmasın diye aşırı kavis istemedim düze yakın olsun dedim ama dümdüz oldu sanki ://///// merak ettim seninkini..
Bu arada keşke biraz kavis isteseymistiniz. Ben ilk ameliyatta kavis kavis diye tutturmama rağmen kavissiz düz bi burnum olmuştu. Siz düze yakın dediyseniz kesin dümdüz bi burun yapılmıştır umarım sonradan pişman olmazsınız

teşekkürler:) aslında aşırı kavis istemiyorum diyen bendim biraz korktum çok törpüleme olur diye şuan biraz da şiş inş pişman olmam.. burnum

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 508
benimde azaldı ama hala var siz sonuçtan memnun kaldınız mı acaba merak ettim geçmiş olsun bu arada
Su an cok sis ama memnunum. Biraz kalkik olsaydi daha mutlu olurdum. Su an icin kavisim de yok ama sisler inince az da olsa kavis olacagini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…