- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
Bence burnunuzda kavis hiç yok. Keşke burun ucunuzunda biraz kaldırılmasını isteseymistiniz çünkü biraz düşük görünüyor. Umarım sadece ödemler yüzünden böyle görünüyordur..teşekkürler:) aslında aşırı kavis istemiyorum diyen bendim biraz korktum çok törpüleme olur diye şuan biraz da şiş inş pişman olmam.. burnum
muhammet bey 8.000 diye biliyorum ben ilk görüşme 200 tlBende estetik düsünüyorm ama fiyat konusunda sıkıntılıyım, Muhammmet beyin net fiyatlarını söyleyebilirmisiniz
teşekkür ederim ama sanırım artık düz bi burnum var... hala şiş olduğu için burun ucumdaki asimetriler kalır mı kaybolur mu bilmiyorum en büyük endişem açıkçası bulilapanjur - sizinki benimkinden cok daha kalkik gozukuyor, bence inince kavisiniz olacaktir.
beni mi kastettiniz bilmiyorum gerçi 2009dan beri üyeyim. bana olmasa da "mantar gibi" demeniz kabalık bence gerek yok.Mantar gibi birden bire ortaya çıkıp "ameliyat oldum, herşey yolunda gitti, şimdiden çok güzel bi burnum oldu, ağrımda yok morluğumda" deyip ortadan kaybolan yeni üyeler hayırdır nerelere kayboldunuz?
beni mi kastettiniz bilmiyorum gerçi 2009dan beri üyeyim. bana olmasa da "mantar gibi" demeniz kabalık bence gerek yok.
ben en son 25 ocak da yazmışım. o günden bu güne morluklarım geçti. şu an ameliyat olduğum anlaşılmıyor. hatta iş yerinde burun ameliyat olan bir arkadaşım iyileşme hızıma çok şaşırdı. 2 hafta sürdü tamamen geçmesi. bu arada dönüp tekrar yazmadım çünkü görüntü sürekli değişiyor ve hala kararsızım. doğallık açısından çok başarılı bir burnum oldu. ama görüntüme mi alışamadım, şişliklerden mi ya da ameliyattan sonra göz çukurlarım mı derinleşti bilmem bi türlü çok güzel oldu diyemedim. sorun benden kaynaklı olabiliraslında foto eklemek tercihim değil ama kadınlar kulubune borçlu hissediyorum kendimi :) bi de gerçekten fotoğraftan anlaşılmıyor. sonuç olarak söyleyebileceğim şu, Muhammet bey bence güvenilir bir doktor, doğallık açısından pişmanlık yaşatmayacağı garanti gibi, eğer işi ona bırakırsanız. bu şişlik tamamen inmeden daha iyi bir burnum olabilir miydi karar veremiycem sanırım. şimdiden göz çukurlarını düşünmeye başladım yakup avşarı arayıp fiyat aldım falan, 1 ay sonra gelebilirsiniz dediler. Muhammet bey biraz daha beklememi istedi. Benden böyle şimdilik :)
ay iyi bari teşekkür ederimmnormal canım en 29 ocakta oldum üstüne ucuna dokunamıyorum daha içim bi tuhaf oluyor :) sızlıyor hala
Teşekkür ederim sağolunAlbümünüze baktım..çokta beğendim çok yakışmış ..Muhammet bey gerçekten çok doğal yapmış burnunuzu..
Aslında önceki sonraki diye ayrı ayrı fotoğraf paylaşsaydınız daha iyi olurdu bu şekilde çok karışık olmuş.kızlar selam, albümüme öncesi sonrası fotoğrafları yükledim, doğal ve burun ucumdaki asimetlerilerin olmadığı bi burun istiyodum şuan burnum 1 aylık az bişe ucunda sertlik kaldı ince derili olduğu için burun sırtında pek şişlik ödem vs kalmadı sizden onjektif yorumlarınızı bekliyorum benim kafama takılan şeyler var ben mi takıntılıyım yoksa gerçekten asimetleriler var mı karar veremedimbirde siz görün bakalım hem ameliyat olmak isteyenler içinde referans olabilir.. bb..
teşekkür ederim :) estetik olduğu belli olmasın istiyodum bende o yüzden düz istedim yorum için tekrar teşekkürler :)Lilapanjur benim hayalimdeki burna sen sahip olmuşsun :) doğal ve düzgün. Çok kalkık da değil. Ben hiç asimetri filan göremedim. Bikac ay sonra yeni fotolar koyarsan çok seviniriz.
öncesi ve sonrası fotoğrafları kolajladım daha net görünsün diye.. aslında burun sırtını beğeniyorum düz olmasını ben istedim çok kavis istemedim ilerde çökme vs olmasın diye yüzümde geniş olduğu için boyut normal ve doğal duruyo sadece burun ucumla ilgili endişem vardı yorumlarınız için sizede teşekkür ederim :)Aslında önceki sonraki diye ayrı ayrı fotoğraf paylaşsaydınız daha iyi olurdu bu şekilde çok karışık olmuş.
Maalesef burun sırtınız çok yüksek kalmış, kavis olmadığı içinde dümdüz bi görüntü olmuş. Yan profilden bakıldığında fena görünmüyor ama fazla doğal bi görüntü var. Burun ucunuz ise azda olsa kalkık olmalıymış. Birde deliklerin olduğu kısımda sanki asimetri var gibi görünüyor umarım ben yanılıyorumdur. Aslında öncesinde çokta kötü bi burnunuz yokmuş doğal olsun diye tutturmasaydınız belkide biraz daha uğraşılır ve çok daha güzel bi burun yapılabilirdi.
Kesinlikle çok başaralı çokkk yakışmış farklı olmuşsunKızlar bende Muhammet Beye oldum bugün tam 20. günüm albüme ekledim ben çok memnunum ameliyat olacak arkadaşlar hiç korkmasın ve Muhammet Beye güvensinler kesinlikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?