Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar merhaba bende çok ama çok istiyorum burnumu yaptırmayı ama sonra gelmişim 30a yapsam nolucak yaptırmasam ne olucak diyorum fakat resimlerde ilk baktığım yer burnum.ya kaynanam bile gelmiş 55e o göğüslerini yaptırıyor niye yaptırmayayım diyorum ama şimdiki aklım olsa genç yaşta yaptırırdım.yanlış anlamayın ama neden ille doğal burun istiyorsunuz ya azıcık kaldırsanız ne zararı var bence çok hoş duruyor ben öyle yaptırırım şahsen çok ufak değil ama kalkık

kızlar ameliyattan sonra gözaltı morluklarım 13. gün geçti ama karanlık bi gözaltım var artık geçmiyor kaldı sanki sinirlerim bozuldu dermatoloğa gittim kozmetik kremler işe yaramaz corner xo gözaltı kremi kullan en iyisi o dedi, bu kremi kullanan var mı yada sizde de gözaltı morarması oldu mu nasıl geçirdiniz? bu arada burun ameliyatım 1 ayı geçti her geçen gün biraz daha alışıyorum doğaldan öte doğal yaptığı için sevgili doktorum aaa ameliyat olmuşsun kimse demedi hatta anlamadılar bile.. ameliyat olacaklara bilgi vereyim ameliyat olduktan sonra sabah, öğle, öğleden sonra, akşam üstü, akşam ve gece acaba burnum daha güzel olabilir miydi şöyle olsa mıydı burası kalkık olsa mıydı burası neden şişti ne zaman inicek kavis iyi ki istememişim yada olsa mıymış, ucu düşük mü, düşer mi diye günde yüz kez düşünüp yüz kez fikirlerinizi değiştirip duruyosunuz... kadın olmak ayrı bi olay zaten kafada konuşan en az 10 farklı kadın oluyo asdfghjkl öff ne bitmez çilemiz var be kızlar......

bu arada takıntılı olanlar cidden ya ameliyat olmamalı yada mükemmel sonuç beklentisiyle ameliyat olmamalı yoksa öncekine göre daha güzel bir burun yapılsa dahi memnun kalmayabilirler ki bu hem psikolojik olarak kendilerini hemde doktorlarını bunaltır.. ben eskisine göre düzelsin diyerek ameliyat olmaya karar verdim mükemmeliyetçi ve aşırı takıntılı olmamama rağmen yine de kafaya takıyorum eğer takıntılı olmayan ben bile bu kadar düşünüyorsam takıntılı biri (beklentisini çok yükseltirse) gerçekten bunalıma girebilir.. benimde aklıma takılan asimetleriler vs var ama forumdaki yazıları okuduktan sonra 3 - 4 ay geçmeden kesin net fikirlerimi yazmayı düşünmüyorum sonuçta doktoruma haksızlık yapmam istemem. sonuçta burnun bi oturma süreci var o zamana kadar bekleyeceğim ayrıca eğer olumsuz bir durum olursa doktorumun düzeltmek için elinden geleni yapacağına da eminim bana o güveni verdi. bence en önemlisi de o.. ameliyat bu sonuç istenilen gibi olamayabilir ama doktor hastasına sahip çıkar ve iyi niyetle düzeltme yolunu seçer ise kazanan hep doktor olur :)

muhammet bey kombin ameliyata indirim yapiyormu bilen varmi aranizda kizlar yardimci olun

muhammet bey kombin ameliyata indirim yapiyormu bilen varmi aranizda kizlar yardimci olun
Kombin ameliyatlarda bütün doktorlar indirim yapıyorlar çünkü bütün işlemler tek seferde yapılmış oluyor. Buda fiyatta bir miktar indirim sebebi oluyor Merak ettiğim bişey var muhammet bey yalnızca rinoplasti ve kepçe kulak ameliyati yapıyor kombin den sizin kastınız nedir?

burun ameliyati ve cene törpüleme islemi yaptirmak istiyorum indirim yapyiormu bilmiyorum

burun ameliyati ve cene törpüleme islemi yaptirmak istiyorum indirim yapyiormu bilmiyorum

Daha öncede yazdığım gibi birkaç işlem bir arada yapıldığı için ameliyathane ve anestezi ücreti bir kez ödenmiş oluyor ve fiyat haliyle düşürülüyor. Ofisini arayıp Gülay'dan ücret bilgisi alırsanız sizin için çok daha iyi olur

cok tskler canim assistani bugun 4den sonra görüsebilcemi söyledi telefonla doktorla bilgi almak icin. insallah hakkimda hayirlisi olur

arkadaslar bugun muhammet bey beni aradi whatsappden cekdigim msjin üzerine cok mutlu oldum
beni cok iyi bilgilendirdi burun ameliyat hakkinda, cene estegigi yapmiyormus
inanin cok iyi kisilikli vede cana yakin bi doktor arkadaslar....mayisi burun ameliyatimi iple cekiyorum heycanliyim vede cok mutluyum.....iyi bi doktor arayanlara muhammet beyi gözü kapali tafsiye ederim

saygilar nursen yilmaz

Kimse bu yazdığımı yanlış anlamasın ya da hemen savunmaya geçmesin ben şahsen bu doktora çok güveniyordum burda yazılan yorumlardan dolayı kaç sene bekledim ve gittim yerine benim burnum çok zor bir burun deviasyon mevcut yani kemik egriligi bana dediği kemik yeniden yamulur bunu bil dedi buraya kadara gusel hoş bunu zaten biliyorum ama.karsimdaki kişi bana eskisi gibi olur aynen olur olursa da yapacak bişey yok şimdi benim namim var sağda solda duyulur vs.diye söyledi
Sonra bana benim.ayarimda hiç bir doktor seni kabul etmez dedi,ki bu bana çok ağır bi cümle geldi en sonda bana bence sen olma ki sağlık sorunum çok ciddi nefes alamıyorum böyle bir teklifte bulundu
Ben yine de sanki doktoru ikna etmeye çalışarak ameliyat olsam.ki yamulma olsa bile yine de çözümü var dimi dedim hani arkasında mi aksi bişey olunca düzeltecek mi diye.,düzelmez zor yani benim.basima eksime yapma dedi neyse ben yine herşeye rağmen olsun siz iyi bir doktormussunuz dedim size güvenmek istiyorum dedim.
Burun ameliyat resimleri 50 tane dosya varsa hep aynı resimleri nette olanları gösterdi ve hiç zor bir burunu ameliyat ettiği bir resim göremedim en son bana yandan düzeltilmiş resmimi yollayacakti 1 ay oldu ne aradı ne sordu ne resim yollandı 200 tl muayene ücreti de az bir rakam değil bana göre
İnanın burda uydurma karalama yok sadece benim gibi bekleyip sonradan hayal kırıklığı olmasın doktor bey güzel burun yapıyor evet ama Sadece kolay burunlu hastaları kabul ediyor onun için zor burunlu kemik egriligi olan ya da hem deviasyon hem kemer olan kişiler daha başka doktorlara yönelsin bence

Çok dolmusum demekki kusura bakmayın

Çok teşekkürler peki ameliyat için çok bekletiyor mu yani Emre İlhan 6 ay sonra diyormuş Muhammet Bey de mi öyle acaba? Bir bilgin var mı
Hayir benim bildigim kadariyla okadar bekletmiyor muhammet bey ara görus asistaniyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…