Kombin ameliyatlarda bütün doktorlar indirim yapıyorlar çünkü bütün işlemler tek seferde yapılmış oluyor. Buda fiyatta bir miktar indirim sebebi oluyor Merak ettiğim bişey var muhammet bey yalnızca rinoplasti ve kepçe kulak ameliyati yapıyor kombin den sizin kastınız nedir?muhammet bey kombin ameliyata indirim yapiyormu bilen varmi aranizda kizlar yardimci olun
burun ameliyati ve cene törpüleme islemi yaptirmak istiyorum indirim yapyiormu bilmiyorumKombin ameliyatlarda bütün doktorlar indirim yapıyorlar çünkü bütün işlemler tek seferde yapılmış oluyor. Buda fiyatta bir miktar indirim sebebi oluyor Merak ettiğim bişey var muhammet bey yalnızca rinoplasti ve kepçe kulak ameliyati yapıyor kombin den sizin kastınız nedir?
Daha öncede yazdığım gibi birkaç işlem bir arada yapıldığı için ameliyathane ve anestezi ücreti bir kez ödenmiş oluyor ve fiyat haliyle düşürülüyor. Ofisini arayıp Gülay'dan ücret bilgisi alırsanız sizin için çok daha iyi olurburun ameliyati ve cene törpüleme islemi yaptirmak istiyorum indirim yapyiormu bilmiyorum
cok tskler canim assistani bugun 4den sonra görüsebilcemi söyledi telefonla doktorla bilgi almak icin. insallah hakkimda hayirlisi olurDaha öncede yazdığım gibi birkaç işlem bir arada yapıldığı için ameliyathane ve anestezi ücreti bir kez ödenmiş oluyor ve fiyat haliyle düşürülüyor. Ofisini arayıp Gülay'dan ücret bilgisi alırsanız sizin için çok daha iyi olur
8000-9000 TL hastaneye göre degisiyorMuhammet dilberin 2016 fiyati nedir?
8000-9000 TL hastaneye göre degisiyor
Hayir benim bildigim kadariyla okadar bekletmiyor muhammet bey ara görus asistaniylaÇok teşekkürler peki ameliyat için çok bekletiyor mu yani Emre İlhan 6 ay sonra diyormuş Muhammet Bey de mi öyle acaba? Bir bilgin var mı
bisey dilÇok teşekkürler peki ameliyat için çok bekletiyor mu yani Emre İlhan 6 ay sonra diyormuş Muhammet Bey de mi öyle acaba? Bir bilgin var mı
bisey dil
8 bin bahcelievler aile hastanesi oluyo,10 bin bakirkoy acibadem hastanesiSon bir soru daha 8binden başlıyor dedi telefondaki asistan 8bin hangi hastanede oluyor? Yani 10bine kadar yolu varmış hastaneye göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?