sonucta doktor ce hemsire ayni,hastane farki sadece odanin ve hizmetin daha luks olmasindan kaynaklaniyoÇok teşekkürler. Hastane farkı ameliyata etki etmiyordur diye düşünüyorum, 8 bin vermek saha makul, umarım yanılmıyorumdur.
sevindim senin icin canimBen Muhammet Dilbere karar verdim galiba ya memnun olan çok sanırım, bugün aradım görüşmeye gideceğim en kısa zamanda olursa da ameliyat olacağım 4 bin verip pişman olmak var ve revizyon derken 8binin üstünde masraf yapmak var bir kerede verip memnun kalmak en iyisi, en azından olumlu hastaları olan bir doktora ameliyat olayım. Heyecanlandım. :)
kesinlikle dogru karar canım pişman olmazsın :)Ben Muhammet Dilbere karar verdim galiba ya memnun olan çok sanırım, bugün aradım görüşmeye gideceğim en kısa zamanda olursa da ameliyat olacağım 4 bin verip pişman olmak var ve revizyon derken 8binin üstünde masraf yapmak var bir kerede verip memnun kalmak en iyisi, en azından olumlu hastaları olan bir doktora ameliyat olayım. Heyecanlandım. :)
canım bende cok beyaz tenliyim ama morlugum hic olmadı desem yeridir :)Kızlar benim tenim çok beyaz ve hassas yani hemen kızarır mesela, ameliyat sonrasında böyle hassas ciltlerde aşırı bir morarma ve şislik oluyor mu? Bir de ben İstanbul dısından İzmirden gideceğim en yakin ve en güvenilit otel önerisi olan var mı?
canım bende cok beyaz tenliyim ama morlugum hic olmadı desem yeridir :)
Doktor bi krem söylicek sana onu uygula ameliyattan önce ve ameliyattan cıkar çıkmaz buz tedavisine başlıyolar zaten bunu evde de yap sakın ihmal etme. morluk galiba burnu ne kadar kırdıklarına görede değişiyor ama olsa bile 2 3 gün sonra iyileşmeye başlıyor o kadarda korkulcak bir durum değil. Teşekkür ederim canım aklına takılan bişeyler olursa yazabilirsinUmarım benim de öyle olur ya bazıları felaket morarıyor gözleri bile kapanıyor şişlikten ama daha önce görüştüğüm doktorlar morarma olmaz derin de kalın değil kolay ameliyat olursun dediler yine de burnum kemerli ve büyük o yüzden korkuyordum, bu arada senin burnun da karar vermemde büyük etki oldu. Harika bir değişim olmuş.
Doktor bi krem söylicek sana onu uygula ameliyattan önce ve ameliyattan cıkar çıkmaz buz tedavisine başlıyolar zaten bunu evde de yap sakın ihmal etme. morluk galiba burnu ne kadar kırdıklarına görede değişiyor ama olsa bile 2 3 gün sonra iyileşmeye başlıyor o kadarda korkulcak bir durum değil. Teşekkür ederim canım aklına takılan bişeyler olursa yazabilirsin
Ameliyata karar vermeden önce bende cok tedirgindim 6 ocakta muayne oldum ve 6 şubat icin ameliyat günü kararlaştırdık benimde yaklaşık 3 haftalık bir boşluğum vardı ama Muhammet bey ince derili oldugum icin iyileşme sürecini hiç düşünme çabuk geçicek dedi. Ve 6 şubatta oldum ameliyatımı. 10 gün icine herşeyin çıkıyor canım önce tampon alcı sonra dikişlerini alıyolar ben tampondan o kadar korkuyodumki inan hafif sızlama dışında hic bir acı hissetmedim ve tamponları cıkınca yeniden dogmuş gibi oluyorsun benim şişliklerim 10 günde geçti ama tabi yine burunda şişlik biraz kalıyor ama bunu bitek sen anlayabilirsin o yüzden işe gidebilirsin yani. Tabi benim bu anlattıklarım kişiden kişiye göre değişebilen şeyler umarım seninde ameliyat sürecin böyle güzel geçer canımAklıma takılan o kadar çok şey var ki aslında... yani ameliyatın düşüncesi bile başlıbaşına şimdiden dizlerimi titretiyor hayatım boyunca hiç bir operasyon geçirmedim, çekincem çok ama Muhammet Beyin yaptığı burunlara bakıp kendimi avutuyorum. :) Görüşmeye gidersem hemen ameliyat isteyeceğim çünkü vaktim yok bu doğru mu olur bilmiyorum ama bekledikce insan kendi kendine kuruntu yapıyor. Umarım görüşmede doktorla konuştukca rahatlarım.
Bir de senin şişliklerin ne kadar sürede indi? Yani ben çalışıyorum ve 10 gün sonra tüm alçı tampon falan cıkıyor sanırım hala şislikler yoğun olur mu acaba?
Ameliyata karar vermeden önce bende cok tedirgindim 6 ocakta muayne oldum ve 6 şubat icin ameliyat günü kararlaştırdık benimde yaklaşık 3 haftalık bir boşluğum vardı ama Muhammet bey ince derili oldugum icin iyileşme sürecini hiç düşünme çabuk geçicek dedi. Ve 6 şubatta oldum ameliyatımı. 10 gün icine herşeyin çıkıyor canım önce tampon alcı sonra dikişlerini alıyolar ben tampondan o kadar korkuyodumki inan hafif sızlama dışında hic bir acı hissetmedim ve tamponları cıkınca yeniden dogmuş gibi oluyorsun benim şişliklerim 10 günde geçti ama tabi yine burunda şişlik biraz kalıyor ama bunu bitek sen anlayabilirsin o yüzden işe gidebilirsin yani. Tabi benim bu anlattıklarım kişiden kişiye göre değişebilen şeyler umarım seninde ameliyat sürecin böyle güzel geçer canım
Ameliyata karar vermeden önce bende cok tedirgindim 6 ocakta muayne oldum ve 6 şubat icin ameliyat günü kararlaştırdık benimde yaklaşık 3 haftalık bir boşluğum vardı ama Muhammet bey ince derili oldugum icin iyileşme sürecini hiç düşünme çabuk geçicek dedi. Ve 6 şubatta oldum ameliyatımı. 10 gün icine herşeyin çıkıyor canım önce tampon alcı sonra dikişlerini alıyolar ben tampondan o kadar korkuyodumki inan hafif sızlama dışında hic bir acı hissetmedim ve tamponları cıkınca yeniden dogmuş gibi oluyorsun benim şişliklerim 10 günde geçti ama tabi yine burunda şişlik biraz kalıyor ama bunu bitek sen anlayabilirsin o yüzden işe gidebilirsin yani. Tabi benim bu anlattıklarım kişiden kişiye göre değişebilen şeyler umarım seninde ameliyat sürecin böyle güzel geçer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?