Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Çok teşekkürler. Hastane farkı ameliyata etki etmiyordur diye düşünüyorum, 8 bin vermek saha makul, umarım yanılmıyorumdur.

Ben Muhammet Dilbere karar verdim galiba ya memnun olan çok sanırım, bugün aradım görüşmeye gideceğim en kısa zamanda olursa da ameliyat olacağım 4 bin verip pişman olmak var ve revizyon derken 8binin üstünde masraf yapmak var bir kerede verip memnun kalmak en iyisi, en azından olumlu hastaları olan bir doktora ameliyat olayım. Heyecanlandım. :)

sevindim senin icin canim cok iyi bir secim

Hanımlar merhabalar öncelikle.Benim burnumda asimetri var deviasyondan ötürü ve burun kanadım biri diğerinden epey farklı dolgun ve aşağıda. Adı gecen ünlü bir profa muayene oldum.burun kanadını elleyemem dikiş izi görünür dedi şaşırdım.asimetri devam eder dedi.Muhammed bey burun kanadı düzeltiyor mu ?benim doktorum mu yapamıyor bu işi?Bir de gözüm çukurlaştı diyen arkadaşlar olmuş ameliyattan sonra burun küçüldüğü için mi öyle geliyor yoksa göz altını bozuyor mu bu ameliyat?zaten muzdaribim bu durumdan bir çare arıyorum daha beter olmasın.

Kızlar benim tenim çok beyaz ve hassas yani hemen kızarır mesela, ameliyat sonrasında böyle hassas ciltlerde aşırı bir morarma ve şislik oluyor mu? Bir de ben İstanbul dısından İzmirden gideceğim en yakin ve en güvenilit otel önerisi olan var mı?

kesinlikle dogru karar canım pişman olmazsın :)

canım bende cok beyaz tenliyim ama morlugum hic olmadı desem yeridir :)

canım bende cok beyaz tenliyim ama morlugum hic olmadı desem yeridir :)

Umarım benim de öyle olur ya bazıları felaket morarıyor gözleri bile kapanıyor şişlikten ama daha önce görüştüğüm doktorlar morarma olmaz derin de kalın değil kolay ameliyat olursun dediler yine de burnum kemerli ve büyük o yüzden korkuyordum, bu arada senin burnun da karar vermemde büyük etki oldu. Harika bir değişim olmuş.

Doktor bi krem söylicek sana onu uygula ameliyattan önce ve ameliyattan cıkar çıkmaz buz tedavisine başlıyolar zaten bunu evde de yap sakın ihmal etme. morluk galiba burnu ne kadar kırdıklarına görede değişiyor ama olsa bile 2 3 gün sonra iyileşmeye başlıyor o kadarda korkulcak bir durum değil. Teşekkür ederim canım aklına takılan bişeyler olursa yazabilirsin

Aklıma takılan o kadar çok şey var ki aslında... yani ameliyatın düşüncesi bile başlıbaşına şimdiden dizlerimi titretiyor hayatım boyunca hiç bir operasyon geçirmedim, çekincem çok ama Muhammet Beyin yaptığı burunlara bakıp kendimi avutuyorum. :) Görüşmeye gidersem hemen ameliyat isteyeceğim çünkü vaktim yok bu doğru mu olur bilmiyorum ama bekledikce insan kendi kendine kuruntu yapıyor. Umarım görüşmede doktorla konuştukca rahatlarım.

Bir de senin şişliklerin ne kadar sürede indi? Yani ben çalışıyorum ve 10 gün sonra tüm alçı tampon falan cıkıyor sanırım hala şislikler yoğun olur mu acaba?

Ameliyata karar vermeden önce bende cok tedirgindim 6 ocakta muayne oldum ve 6 şubat icin ameliyat günü kararlaştırdık benimde yaklaşık 3 haftalık bir boşluğum vardı ama Muhammet bey ince derili oldugum icin iyileşme sürecini hiç düşünme çabuk geçicek dedi. Ve 6 şubatta oldum ameliyatımı. 10 gün icine herşeyin çıkıyor canım önce tampon alcı sonra dikişlerini alıyolar ben tampondan o kadar korkuyodumki inan hafif sızlama dışında hic bir acı hissetmedim ve tamponları cıkınca yeniden dogmuş gibi oluyorsun benim şişliklerim 10 günde geçti ama tabi yine burunda şişlik biraz kalıyor ama bunu bitek sen anlayabilirsin o yüzden işe gidebilirsin yani. Tabi benim bu anlattıklarım kişiden kişiye göre değişebilen şeyler umarım seninde ameliyat sürecin böyle güzel geçer canım

Benim goz altimdaki koyu renkli morluklar 19. gun gecmisti. Gozlerimin altinda cokuntu ve goz halkalari kaldi ama. Su an kapaticisiz cikamiyorum disari - 50 gun oldu ameliyat olali. Sanirim, sonradan kalan goz alti halkalari bunye meselesi. Doktor bey, 6 aya kadar gecer dedi, gecmezse lazer falan yaptirmak gerekebilir dedi. Benim deneyimime gore, 20 gunde ancak ise baslayabilirdim.

Ben Muhammet beye ameliyat oldum 3. Ayımdayım. En başta büyük gibi geliyordu sanki fazla doğaldı, ama şimdi çok memnunum gün geçtikçe küçülüyor.

Galiba sabretmek gerekiyor yani 1. Ay ile 2. Ay fotoğraflarında bile inanilmaz bir fark var bazılarının özellikle de 1 yıl sonrasında

Umarım ya çok rahatlattın içimi olur olmaz tüm fitoğrafları ben de paylasacagim

Forumu takip edenler için çile onlarca boş mesaj benimki gibi.kusura bakmayın.

Estetik olmak isteyenler bence hic tedrgn olmadan muhammet beye ameliyat olsun.benim suan 2.5 ay oldu ve hersey yolunda. Morluklarim neredeyse yok gibiydi. Su an halimden cok memnunum.keske daha önce yaptirsaydim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…