Kızlar mrb bende Muhammed dilberi arasririyorum yeni ameliyat olanlar ne kadar ücret ödediler acaba ?
Canım ameliyat genelde sabahları oluyor yaklaşık 2 saat sürüyor ameliyattan önceki görüşmeden seni iyice bilgilendiriyolae bi bilgilendirme kağıdı veriyolar neler yapıcagına dair. Ben jeli kullandım ve morlugum yok denecek kadar az oldu ama bu yinede kişiye bağlı bişeyKızlar ben kesin olarak aldım görüşme tarihini nisanda gideceğim acaba ameliyata nasil hazirlanıyoruz hastane süreci nedirve sizler saat kaç gibi ameliyat oldunuz? Bir de bu ameliyat sonrasi norluk ihtimaline karsilik ameliyattan once bir jel demisler onu kullanmak fayda eder mi?
Burnunuz fotoğrafta da güzel gerçekten.şişlikler tamamen inince de bilgi paylaşsanız ne güzel olur :)beni mi kastettiniz bilmiyorum gerçi 2009dan beri üyeyim. bana olmasa da "mantar gibi" demeniz kabalık bence gerek yok.
ben en son 25 ocak da yazmışım. o günden bu güne morluklarım geçti. şu an ameliyat olduğum anlaşılmıyor. hatta iş yerinde burun ameliyat olan bir arkadaşım iyileşme hızıma çok şaşırdı. 2 hafta sürdü tamamen geçmesi. bu arada dönüp tekrar yazmadım çünkü görüntü sürekli değişiyor ve hala kararsızım. doğallık açısından çok başarılı bir burnum oldu. ama görüntüme mi alışamadım, şişliklerden mi ya da ameliyattan sonra göz çukurlarım mı derinleşti bilmem bi türlü çok güzel oldu diyemedim. sorun benden kaynaklı olabiliraslında foto eklemek tercihim değil ama kadınlar kulubune borçlu hissediyorum kendimi :) bi de gerçekten fotoğraftan anlaşılmıyor. sonuç olarak söyleyebileceğim şu, Muhammet bey bence güvenilir bir doktor, doğallık açısından pişmanlık yaşatmayacağı garanti gibi, eğer işi ona bırakırsanız. bu şişlik tamamen inmeden daha iyi bir burnum olabilir miydi karar veremiycem sanırım. şimdiden göz çukurlarını düşünmeye başladım yakup avşarı arayıp fiyat aldım falan, 1 ay sonra gelebilirsiniz dediler. Muhammet bey biraz daha beklememi istedi. Benden böyle şimdilik :)
cok güzel olmus burnunuz cok begendimmerhaba arkadaşlar,
ben şubatta ameliyat oldum ve 2 hafta önce jeli kullanmaya başlamıştım, ama bende hiç birşey fayda etme çok morardım yüzüm çok şişti ve ağrımda sızımda çok oldu, kızlar kişiye göre değişiyor ama ben kötüydüm yani. sonuca bakılırsa o kadar memnunum ki çok güzel ve doğal bir burnum oldu, Muhammet bey işinin ustası ve ona her şekilde güvenebilirsiniz size fotoğraf yüklüyorum 1 ay sonra bu haldeyim :)
Benimde bir ayim doldu :)
Estetik konusunu bilemem de eşim burun kemik kirigi, burun eti ve sinus ucunu birden oldu Muhammed Beyde. Memnun kaldık. Baya bi kemik cikti icerden ama hic morarma olmamisti. Ameliyat bitiminde ne yapildi bilmiyorum. Sormak lazim. Özel sigortamiz olduğundan Acıbadem de olmuştu hiç ücret odemedik. Tabi bu 6 yıl öncesi. Estetik farklı sonuçta. Ve evet sacmalanabiliyor :)) Eşim uyanırken hemsirelerle helallesip durmuş.:)))Arkadaşlar burun estetiği olanlara yeni bir sorum olacak hangi hastanede oldunuz? Yani burada mesela birinde buz maskesi var diğerinde yok, birinde narkozdan sıcak yerde uyanıyorsunuz gibi farklar belirtmişler hangisi iyidir? Bir de narkozdan uyanirken saçmalıyor muyuz? :)))
Çok teşekkürler cevap için. :) Helalleşmek normalmiş yine ya küfür edenler, bagırıp çagıranlar oluyor diye duydum o çok fena... :) Narkozun etkisi ilk aşamada geçince odaya geçiriyorlar galiba hemen cıkarmıyorlar anladığım kadarıyla hemşirelere rezil olurum artık olursam:)Estetik konusunu bilemem de eşim burun kemik kirigi, burun eti ve sinus ucunu birden oldu Muhammed Beyde. Memnun kaldık. Baya bi kemik cikti icerden ama hic morarma olmamisti. Ameliyat bitiminde ne yapildi bilmiyorum. Sormak lazim. Özel sigortamiz olduğundan Acıbadem de olmuştu hiç ücret odemedik. Tabi bu 6 yıl öncesi. Estetik farklı sonuçta. Ve evet sacmalanabiliyor :)) Eşim uyanırken hemsirelerle helallesip durmuş.:)))
Cok tesekkur ederim :) ben bahcelievler aile hastanesinde oldum o buz maskesi aleti yoktu hastanede,hastane oyle ultra luks bi hastane degil ama guzeldi yani memnun kaldim :)Şimdiden harika görünüyor ki eminim bu şiş halidir. Bayıldım.
Evet narkozun etkisi geçmeden cikarmiyorlar odana. Ameliyat öncesi neyi dusunursen ayilirken onu sayikliyorsun diye biliyorum.Çok teşekkürler cevap için. :) Helalleşmek normalmiş yine ya küfür edenler, bagırıp çagıranlar oluyor diye duydum o çok fena... :) Narkozun etkisi ilk aşamada geçince odaya geçiriyorlar galiba hemen cıkarmıyorlar anladığım kadarıyla hemşirelere rezil olurum artık olursam:)
kızlar öncesi sonrası foto yüklermisiniz bide önemli olan yandan duruşundan çok önden nası durduğu ameliyat iyi mi kötü mü ordan anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?