Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar ben kesin olarak aldım görüşme tarihini nisanda gideceğim acaba ameliyata nasil hazirlanıyoruz hastane süreci nedirve sizler saat kaç gibi ameliyat oldunuz? Bir de bu ameliyat sonrasi norluk ihtimaline karsilik ameliyattan once bir jel demisler onu kullanmak fayda eder mi?

Kızlar mrb bende Muhammed dilberi arasririyorum yeni ameliyat olanlar ne kadar ücret ödediler acaba ?

Canım ameliyat genelde sabahları oluyor yaklaşık 2 saat sürüyor ameliyattan önceki görüşmeden seni iyice bilgilendiriyolae bi bilgilendirme kağıdı veriyolar neler yapıcagına dair. Ben jeli kullandım ve morlugum yok denecek kadar az oldu ama bu yinede kişiye bağlı bişey

Burnunuz fotoğrafta da güzel gerçekten.şişlikler tamamen inince de bilgi paylaşsanız ne güzel olur :)

merhaba arkadaşlar,

ben şubatta ameliyat oldum ve 2 hafta önce jeli kullanmaya başlamıştım, ama bende hiç birşey fayda etme çok morardım yüzüm çok şişti ve ağrımda sızımda çok oldu, kızlar kişiye göre değişiyor ama ben kötüydüm yani. sonuca bakılırsa o kadar memnunum ki çok güzel ve doğal bir burnum oldu, Muhammet bey işinin ustası ve ona her şekilde güvenebilirsiniz size fotoğraf yüklüyorum 1 ay sonra bu haldeyim :)

Eklentiler

• 12274340_1693384554283402_1685816907881414513_n.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 547
cok güzel olmus burnunuz cok begendim ...eski burnunuzun halini cok merak ettim simdi

Son düzenleme:
Benimde bir ayim doldu :)

Eklentiler

• image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 513
  • image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 502
Arkadaşlar burun estetiği olanlara yeni bir sorum olacak hangi hastanede oldunuz? Yani burada mesela birinde buz maskesi var diğerinde yok, birinde narkozdan sıcak yerde uyanıyorsunuz gibi farklar belirtmişler hangisi iyidir? Bir de narkozdan uyanirken saçmalıyor muyuz? :)))

Estetik konusunu bilemem de eşim burun kemik kirigi, burun eti ve sinus ucunu birden oldu Muhammed Beyde. Memnun kaldık. Baya bi kemik cikti icerden ama hic morarma olmamisti. Ameliyat bitiminde ne yapildi bilmiyorum. Sormak lazim. Özel sigortamiz olduğundan Acıbadem de olmuştu hiç ücret odemedik. Tabi bu 6 yıl öncesi. Estetik farklı sonuçta. Ve evet sacmalanabiliyor :)) Eşim uyanırken hemsirelerle helallesip durmuş.:)))

Çok teşekkürler cevap için. :) Helalleşmek normalmiş yine ya küfür edenler, bagırıp çagıranlar oluyor diye duydum o çok fena... :) Narkozun etkisi ilk aşamada geçince odaya geçiriyorlar galiba hemen cıkarmıyorlar anladığım kadarıyla hemşirelere rezil olurum artık olursam:)

Şimdiden harika görünüyor ki eminim bu şiş halidir. Bayıldım.
Cok tesekkur ederim :) ben bahcelievler aile hastanesinde oldum o buz maskesi aleti yoktu hastanede,hastane oyle ultra luks bi hastane degil ama guzeldi yani memnun kaldim :)

41.günün anısına :)
[photo=medium]1243794[/photo][photo=medium]1243795[/photo][photo=medium]1243796[/photo][photo=medium]1243797[/photo]

Evet narkozun etkisi geçmeden cikarmiyorlar odana. Ameliyat öncesi neyi dusunursen ayilirken onu sayikliyorsun diye biliyorum.

O duyduğun kişi bayiltilmadan önce canını yakan hemşireye içinden kufrettiyse belki uyanınca da sayiklamis olabilir:)))))

Merhaba arkadaşlar,Muhammed Dilber e ameliyat olup memnun kalmayan var mı? 1 ameliyat geçirdim ve sonuçtanmemnun kalmadım.Son hakkımı iyi değerlendirmek istiyorum. Arkadaşlar Dilber e ameliyat olanlardan ecrin_ka@hotmail.com adresime fotoğraf bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

kızlar öncesi sonrası foto yüklermisiniz bide önemli olan yandan duruşundan çok önden nası durduğu ameliyat iyi mi kötü mü ordan anlaşılıyor

ben 1 yıl once amelıyat oldum, memnunum, şuana kadar çok şükür bir sıkıntı yaşamadım, inşallah bundan sonra da yasamam, burun oturmaya başladı zaten. kimse anlamıyor, herkes dogal burnum sanıyor, onceki fotolarımı gosterdıgımde bu kım dıyorlar:) ozguven acısından olun geçin derim :))

Muhammet Hoca şuan Ankarada ilgilenenlere duyurulur biz dün olduk ameliyatımızı hayırlısı bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…