Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar daha önce ameliyat olup.sonra da Dilber e ameliyat olan var mı?
İşlem görmüş burundan başarılı iş çıkartmak zor oluyor.Ona göre karar vereceğim.Şimdiden teşekkür ederm.

Merhaba ben de muhammet beye randevu aldim kac ay arastirdim ona karar kildim siz ne zaman ameliyat oldunuz memnunmusunuz birde yeni sanirim sizinde ne kadar ucret aldilar
Canım merhaba ben 6 şubatta ameliyatımı oldum herşeyden cok memnunum ücret 8000-10.000 arasında değişiyor

Canım merhaba ben 6 şubatta ameliyatımı oldum herşeyden cok memnunum ücret 8000-10.000 arasında değişiyor
Bende 7 nisana randevu aldim muhammed beye aslinda artik cok doktor arastirmakdan en son iki kisiye dusurdum salih emre uregen ve muhammet dilber arasinda kaldim salih emre beyi duydunuz mu hic

Ben gecen hafta muhammet beye ameliyat oldum.
Doktor bey demiştiki 8.000 e ethica hastanesinde artık yapmıyormuş cünkü çalıştığı anastesi doktorları ordan ayrılmışlar diye.

En iyi hastane hangisi ki

Ben Acıbadem aile hadtanesinde 9.000 e oldum. Bide yanlış hatırlamiyorsam Araştırma hastanesinde 10.000 a yapıyormuş. O hastaneyi bilmiyom ama aile hastanesinden memnun kaldım. hemşireler cok ilgiliydi ve odam cok güzeldi.

Buz maskesi uyguluyor mu doktor bey

Ameliyatdan sonra hemen buz uygulanıyor. Benimkisi maske değilde lateks eldivene buz koymuşlardı erdikce yenisini istiyordum, bütün gün 10 dk koyup 5 dk ara vererek uyuguladım.

Sisme morarma ne kadar oldu? Geçti mi bir haftada? Bir de fotograf görsek alcı cıkınca harika olur

Sisme morarma ne kadar oldu? Geçti mi bir haftada? Bir de fotograf görsek alcı cıkınca harika olur
Ilk gün hic morarma şişme olmadığı için doktor bey dedi cok iyi görünüyorsun istiyorsan akşama eve gidebilirsin. Cok sevinmişdim. Ama ertesi gün sabah bi uyandim gözlerimin altı üstü hep morarmiş yüzüm hep şişmiş. Hemşire hanımı aradım sordum, bugünde buz uygula dedi. Uyguladımda fazla bi işe yaramadı ama rahatlatdı. 4. gün şişlikler inmeye başladı ve 1 hafta sonra bi şeyim kalmadı.

Buz maskesi diyolar onu muhammet bey kullanmiormu benim canim cok az bakalim nasl gecicek ilk gun ;(

Bende 7 nisana randevu aldim muhammed beye aslinda artik cok doktor arastirmakdan en son iki kisiye dusurdum salih emre uregen ve muhammet dilber arasinda kaldim salih emre beyi duydunuz mu hic
Canım duydum ama pek araştırmasım o doktoru ben 2 3 senedir doktor araştırması yaptım tanıdıklara sordum daha ucuzada buldum ama hic icime sinmedi ben emre ilhanı düşünmüştm ilk ama cok uzun tarihe randevu verdiler daha sonra karşıma Muhammet bey cıktı iyikide cıkmıs cok ilgili ve benim morlugum yok denecek kadar az oldu herkes sasırdı ama bu herkese göre değişen bi durum tabiki doktorun dediklerini uygula seninde cok güzel geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…