- 22 Mart 2014
- 26
- 8
- 18
Canım acıbadem aile hastanesinde oldum bende ve hemşireler cok ilgili illa maskeye gerek yok buzu sürekli uygularsan sıkıntı olmaz benim morlugum yok denecek kadar az olduBuz maskesi diyolar onu muhammet bey kullanmiormu benim canim cok az bakalim nasl gecicek ilk gun ;(
Insallah bende bir an once olup kurtulurum guzel sonuclaaCanım duydum ama pek araştırmasım o doktoru ben 2 3 senedir doktor araştırması yaptım tanıdıklara sordum daha ucuzada buldum ama hic icime sinmedi ben emre ilhanı düşünmüştm ilk ama cok uzun tarihe randevu verdiler daha sonra karşıma Muhammet bey cıktı iyikide cıkmıs cok ilgili ve benim morlugum yok denecek kadar az oldu herkes sasırdı ama bu herkese göre değişen bi durum tabiki doktorun dediklerini uygula seninde cok güzel geçer inşallah
Insallah bende bir an once olup kurtulurum guzel sonuclaa
Canim benim hayirlisiyla insallah bende olayim bi ameliyat bende resim aticam sanaSağol canım inşAllah
Beliyorum hayırlısıylaCanim benim hayirlisiyla insallah bende olayim bi ameliyat bende resim aticam sana
Ben hakan beye odum 6 ay oldu kızım 4 gün önce Muhammet beye koru hadtanesinde olduSiz kime ameliyat oldunuz
memnun kaldımı kızınızBen hakan beye odum 6 ay oldu kızım 4 gün önce Muhammet beye koru hadtanesinde oldu
Bugün henüz tamponları alındı ama çok memnun kaldık ağrı hiç yok morluk yok hafif sarartı oldu göz altlarında salı günü alçısı alınacak hayırlısı bakalım bekliyoruz ama genel olarak memnundukmemnun kaldımı kızınız
Sizin isteğinize yakın bir tariheKızlar Günaydın ;
Muhamet bey muayneden sonra ameliyata karar verirseniz , ameliyat gününü ne zamana veriyor.
Sizin isteğinize yakın bir tarihe
8 binle 10 bin arasi demisti doktor beybende kemik törpületmek istiyorum. sizlerin fiyat bilgisi var mdıır arkadaşlar? muhammet dilber için.
Temmuzda gitsek eylul ekim gibi yakin bi tarihde alirmiki ameliyata doktor beySizin isteğinize yakın bir tarihe
çokmuş :/ teşekkür ederim. medicana 3-4 bin tl demişti.8 binle 10 bin arasi demisti doktor bey
Kesin verir uzunca bir zaman çünkiTemmuzda gitsek eylul ekim gibi yakin bi tarihde alirmiki ameliyata doktor bey
Yaprak6 katiliyorum kesin verir Doktor bey hic endiselenmeyin :))))Temmuzda gitsek eylul ekim gibi yakin bi tarihde alirmiki ameliyata doktor bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?