Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benim kanatlar da daralacak böyle olunca kanatlarda iz kalır diyor bazı doktorlar korkuyorum

Benim kanatlar da daralacak böyle olunca kanatlarda iz kalır diyor bazı doktorlar korkuyorum
Aynen ya bana da öyle dedi bir doktor kalıyor mu cidden yaptıranlar ne diyor?Bir de kapalı teknikle yapan doktorlar burun kanadını yapıştırır gibi garip bırakıyor.Tam olarak anlatamadım ama garip bir görüntü.Yani kapalı teknik yapanlarda gördüm çirkin bir görüntü.

Muhammet beyin revizyon fiyatı ne arkadaşlar? Bide ona olan hastaların fotoğraflarını görebilir miyim?

Benimkisi açık ameliyatdı. Bende iz yok gibi. Beni tanımayan ameliyat olduğumu aliyamaz. Muhammet beye ameliyat olacaksaniz iz kalacak diye korkmayın bence. Benim burnum cok sorunluydu doktor bey kesmediği yer birakmamiş bende

Sevindim.Muhammed beye olacağım kuvvetle muhtemel.yani hakkında duyduğum en kötü yorum büyük kaldı çok doğal olsun demeyin,vs oldu.yani çok doğal oldu diyorlar en kötü yorum bu.Ha,Şahsi fikrim bazı burunları çok küt duruyor kaba.Acaba bu ilk aylarda mı böyle oluyor.Burun Sırtı sonradan inceliyor mu onu bilemiyorum tabi.

Kizlar sigara icenlerde anestezi sorunu oluyor mu :// ben cok degil ama iciyorum
Sigara ameliyattan snra burunda ki yaranin gec iyilesmesini saglio onu biliorm ama yani anestezi konusundada bi problem olabilir o yuzden bence ameliyattan 2 ay once kesmelisin sigarayi

Merhaba bende burun ameliyati dusunuyorum ve muhammet beyde karar kildim suanki resminizi gorebilme sansimiz varmi ozelden atabilirmisnz

ben de revizyon olmak istiyorum beni bilgilendirebilir misiniz acaba iyileşme süreci vs çok kötü deforme oldu burnum bari hayatımın belli bi döneminde güzel bir burunla yaşayayım muhammet dilber hakkında iyi yorum da var kötü de var kafam çok karışık :'(

Hanımlar burun ameliyatı olduktan sonra burnunuzu hissediyorsunuz değil mi?Yani burun ameliyatı olan biri burnum benim değil sanki diyormuş.His kaybı sertlik ya da o herneyse oluyor mu 4-5 yıl sonra bile?

Hanımlar burun ameliyatı olduktan sonra burnunuzu hissediyorsunuz değil mi?Yani burun ameliyatı olan biri burnum benim değil sanki diyormuş.His kaybı sertlik ya da o herneyse oluyor mu 4-5 yıl sonra bile?
şöyle söyleyeyim başarısız bir ameliyat geçirmeme rağmen insanlar sanırım abartıyor biraz ilk 1 ay davul gibi şiş oluyor 2 aya artık o şişler o kadar göze batmıyor yavaş yavaş iniyor eğer benim gibi başarısız bir ameliyat olursa çökmeler burun deliğinde eşitsizlikler oluyor yoksa yok 4 5 yıl geçti hissetmiyorum vs yok öyle bir şey :) yani korkmayın iyi bir doktora ameliyat olun olacaksanız iyi araştırın

Revizyon ameliyati için ne kadar alıyor bilen varmi
11 binden başlıyor genelde doktorlar burnun iç yapısını görmek istiyorlar duruma göre artabiliyormuş fiyat inşallah mayısta gideceğim görüşmeye muhammet beyle o zaman buraya daha detaylı yazarım eğer içime sinmezse op dr alparslan yıldırım diye bir doktor var onunla da görüşeceğim

Yok öyle bişey 2 ay kadar özellikle uç kısmında hissizlik oluyor sonra geçiyor benim 7 ay oldu şuan hertarafını hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…