Kızlar Muhammet bey açık teknikle yapıyor galiba peki yaptıranlar varsa iz kalıyor mu
Aynen ya bana da öyle dedi bir doktor kalıyor mu cidden yaptıranlar ne diyor?Bir de kapalı teknikle yapan doktorlar burun kanadını yapıştırır gibi garip bırakıyor.Tam olarak anlatamadım ama garip bir görüntü.Yani kapalı teknik yapanlarda gördüm çirkin bir görüntü.Benim kanatlar da daralacak böyle olunca kanatlarda iz kalır diyor bazı doktorlar korkuyorum
Benimkisi açık ameliyatdı. Bende iz yok gibi. Beni tanımayan ameliyat olduğumu aliyamaz. Muhammet beye ameliyat olacaksaniz iz kalacak diye korkmayın bence. Benim burnum cok sorunluydu doktor bey kesmediği yer birakmamiş bendeAynen ya bana da öyle dedi bir doktor kalıyor mu cidden yaptıranlar ne diyor?Bir de kapalı teknikle yapan doktorlar burun kanadını yapıştırır gibi garip bırakıyor.Tam olarak anlatamadım ama garip bir görüntü.Yani kapalı teknik yapanlarda gördüm çirkin bir görüntü.
Muhammet beyin revizyon fiyatı ne arkadaşlar? Bide ona olan hastaların fotoğraflarını görebilir miyim?
googleye muhammet dilber burun estetigi album verirseniz bulabilirsiniz hasta fotograflariniMuhammet beyin revizyon fiyatı ne arkadaşlar? Bide ona olan hastaların fotoğraflarını görebilir miyim?
Sevindim.Muhammed beye olacağım kuvvetle muhtemel.yani hakkında duyduğum en kötü yorum büyük kaldı çok doğal olsun demeyin,vs oldu.yani çok doğal oldu diyorlar en kötü yorum bu.Ha,Şahsi fikrim bazı burunları çok küt duruyor kaba.Acaba bu ilk aylarda mı böyle oluyor.Burun Sırtı sonradan inceliyor mu onu bilemiyorum tabi.Benimkisi açık ameliyatdı. Bende iz yok gibi. Beni tanımayan ameliyat olduğumu aliyamaz. Muhammet beye ameliyat olacaksaniz iz kalacak diye korkmayın bence. Benim burnum cok sorunluydu doktor bey kesmediği yer birakmamiş bende
talebe göremi ankaraya geliyor kendisi..1 kişi içinde gelirmi meselaMuhammet Hoca şuan Ankarada ilgilenenlere duyurulur biz dün olduk ameliyatımızı hayırlısı bakalım nasıl olacak
Sigara ameliyattan snra burunda ki yaranin gec iyilesmesini saglio onu biliorm ama yani anestezi konusundada bi problem olabilir o yuzden bence ameliyattan 2 ay once kesmelisin sigarayiKizlar sigara icenlerde anestezi sorunu oluyor mu :// ben cok degil ama iciyorum
Merhaba bende burun ameliyati dusunuyorum ve muhammet beyde karar kildim suanki resminizi gorebilme sansimiz varmi ozelden atabilirmisnzKizlar sonunda ben de ameliyat oldum dun 13.00'da muhammet beye! 2saat surdu sorunlu bi burnum yoktu zaten tek sikintim profildendi.
Gece morluklarim basladi biraz burun köküm de sisti baya. Suansa gozaltlarim balon gibi. Sanirim bu da cok beyaz tenli ve cok hassas bi cilde sahip olmamdan kaynakli :)
Ama hic agrim sizim olmadi yine de iyiyim gayet. 1hafta sonra tamamen gecmis olurmus morluk ve sisliklerim. Bakalim gorucez hep birlikte. Simdi merak edenler icin ameliyat oncesi fotografimi ve sonraki hallerimi paylasicam :)
Veee basliyoruz! Bu ameliyat saatini beklerken cektigim burnumun dogal hali. Hafif kemer ve burun ucu dusuklugum vardi.
Eki Görüntüle 1677107
Bunu da ameliyattan 4 saat sonra cekmistim galiba. Burun kokume morarmis demek de az kalir. Bukalemun gibi renk degistirmisim resmen :) ki benim ince bi burun yapim olmasina ragmen bakiniz burun kokum bile sislikten nasil kalinlasmis :) gozaltlarima da morluklar cokmeye baslamisti tabi. Ama acı yok korkmayin :)
Eki Görüntüle 1677113
Bu da son fotografim. Bu sabah taburcu olmadan cekmistim. Sanirim ameliyattan sonraki 10. Saatim :) morluklar sislikler hat safhada tabi. Goz kapaklarima kadar geldi :)
Eki Görüntüle 1677122
Ve herseye ragmen dunya tatlisi bi doktorumuz var gercekten de. Gozunuz kapali emanet edebilirsiniz kendinizi ona :)
Morluk ve sisliklerden de korkmayin herkeste aynisi olucak diye bisey yok. Yan odamdaki bayan da muhammet beyin benden onceki ameliyatiydi. Fakat ben boyleyken bayanda sislik ya da morluk yoktu :) gerci o biraz esmer bi bayandi ama sanirim tamamen bunyeyle alakali bu is. Tabi ki biraz zor bir surec ama korkulucak bisey de yok :)
Hiii bu arada bu son fotografim da ameliyat bitiminde cekilmis. Burnumun şiş haliymis gerci bu. Cok daha guzel olucak dedi muhammet bey :)
Eki Görüntüle 1677128
Simdilik benden bu kadar kizlar :) yeni degisimleri de beraber takip etmek uzereeee suanlik dikkat edin kendinize! :)
ben de revizyon olmak istiyorum beni bilgilendirebilir misiniz acaba iyileşme süreci vs çok kötü deforme oldu burnum bari hayatımın belli bi döneminde güzel bir burunla yaşayayım muhammet dilber hakkında iyi yorum da var kötü de var kafam çok karışık :'(İnsan yapamayacağı burnu söyleyince kötü dr.mu oluyor? Yapmayın allah aşkına.ben revizyonu muhammet beyde oldum ve cok memnunum kim demiş revziynda başarsz diye.bir suru revzyn hstsı var ve memnun olmyn duymdm hç.zaten risklerini sölüyor yapamayacksa yapamam diyor.hangi dr bunu yapar ki? O kdr cok para tuzgı vr ki artk.bilmeden konuşup kimsenin hkkına girmeyn.kul hakkı buyuk gunhtr.
şöyle söyleyeyim başarısız bir ameliyat geçirmeme rağmen insanlar sanırım abartıyor biraz ilk 1 ay davul gibi şiş oluyor 2 aya artık o şişler o kadar göze batmıyor yavaş yavaş iniyor eğer benim gibi başarısız bir ameliyat olursa çökmeler burun deliğinde eşitsizlikler oluyor yoksa yok 4 5 yıl geçti hissetmiyorum vs yok öyle bir şey :) yani korkmayın iyi bir doktora ameliyat olun olacaksanız iyi araştırınHanımlar burun ameliyatı olduktan sonra burnunuzu hissediyorsunuz değil mi?Yani burun ameliyatı olan biri burnum benim değil sanki diyormuş.His kaybı sertlik ya da o herneyse oluyor mu 4-5 yıl sonra bile?
11 binden başlıyor genelde doktorlar burnun iç yapısını görmek istiyorlar duruma göre artabiliyormuş fiyat inşallah mayısta gideceğim görüşmeye muhammet beyle o zaman buraya daha detaylı yazarım eğer içime sinmezse op dr alparslan yıldırım diye bir doktor var onunla da görüşeceğimRevizyon ameliyati için ne kadar alıyor bilen varmi
hayır talebe göre değil belirli zamanlarda geliyor siz ozamana randevu alıyosunuz bir sonraki gelişi mayısta meselatalebe göremi ankaraya geliyor kendisi..1 kişi içinde gelirmi mesela
Ben çok içiyorum ameliyattan iki saat sonrada içtim bi problem olmuyor üstelik ikinci ameliyatımKizlar sigara icenlerde anestezi sorunu oluyor mu :// ben cok degil ama iciyorum
Yok öyle bişey 2 ay kadar özellikle uç kısmında hissizlik oluyor sonra geçiyor benim 7 ay oldu şuan hertarafını hissediyorumHanımlar burun ameliyatı olduktan sonra burnunuzu hissediyorsunuz değil mi?Yani burun ameliyatı olan biri burnum benim değil sanki diyormuş.His kaybı sertlik ya da o herneyse oluyor mu 4-5 yıl sonra bile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?