Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Burun ucunuzun kuculmesi kac ay aldi. Benim 2.5 ay oldu ameliyat olali, hala cok buyuk. Hatta 2. hafta ile arada hic fark goremiyorum. Sirf on profilden burnum kuculsun diye ameliyat olmustum, onden hic daralma olmadi henuz. Ucunda bir toparlanma var ama genislik ayni. Bundan sonra hala kuculme ihtimali var mi?

Hemde çok var tek sorunun büyüklükse dert etme mutlaka küçülür 6 ayda tam olarak uç kısmı hissedilmeye başlıyo

arkadaşlar muhammet dilber kalın derili ve etli burunlarda nasıl
önerir misiniz ve ücreti ne kadar

arkadaşlar muhammet dilber kalın derili ve etli burunlarda nasıl
önerir misiniz ve ücreti ne kadar
Yukarıdaki resim benim kızımın çok kalın deriliymiş ve iyileşme ve oturma süreci biraz geç olucak dedi yandan gayet iyi duruyor önden çok çok fazlaca şiş bakalım bekleyip görücez

Yukarıdaki resim benim kızımın çok kalın deriliymiş ve iyileşme ve oturma süreci biraz geç olucak dedi yandan gayet iyi duruyor önden çok çok fazlaca şiş bakalım bekleyip görücez
kanatları geniş miydi kızınızın

Yemin ediyorum göbeğim çatladı.1600 sayfa nasıl biter ya:) bitmiyor arkadaş.oku..oku..bi sondan bi baştan başlıyorum ortası yok

Yemin ediyorum göbeğim çatladı.1600 sayfa nasıl biter ya:) bitmiyor arkadaş.oku..oku..bi sondan bi baştan başlıyorum ortası yok
Okuyunca haber ver bende Muhammed dilbere ameliyat olmayi istiyorum Emre ilhandan randevu aldim ama daha 1 yil var oyuzden kararimi degistirip baska doktora ameliyat olabilirim

contractubex kullanan var mı dikiş izlerine ?ben 2gün önce başladım kullanmaya ama çok kaşıntı yapıyor kızarıyor
Siz ne kullanıyorsunuz ?

Perşembe günü görüştüm nihayet.Kısmetse haziran başı olacağım.Doktorluğu bir yana,gerçekten insanlığı ahlakı çok başka Muhammed Bey'in.Olumlu konuşmama rağmen nerdeyse vazgeçirecekti beni.Ben de gittikçe korkmaya başladım acaba bozulacak mı yüzüm, yapay mı görünecek,depresyona mı gireceğim,vs. bir sürü soru..Önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşeceğiz.Bari erken gideyim de belki bu kez ameliyat olmuş birkaç hasta görürüm diyorum.Sadece birkaç fotoğraf gördüğümüz burda.

Kizlar ayın 13unde kadinlar kulübünden taniyip tam gazimida alip muhammet beye ameliyat oldum şuanda beşinci günüm. Ve ben ameliyatin ikinci gunu evime hemen Mersine döndüm. Uğraşmak istemedim orda çok. Ve bırakın gozalti morlugunu yanaklarim okadar şişti ki. Ağlıyordum surekli. Ağladıkça dikislerim aciyordu. Asistanini ariyordum inicekmi soyleyin nolur diye. Oda bir hafta sonra iner dedi. Mecbur bekledim bende. Şuan şükürler olsun göz altlarim gitti ama yanaklarim hala sis. Ben tamponlari dikişi alciyi komple bir kez gittigimde aldiricam doktor bey oyle soyledi. Çünkü ben eve gitmek istiyordum e uçakta yasakti gitgel yapmak istemedim. Valla eve geldigimden beri bol bol ananas yiyorum kiraz sapi çayı içiyorum baya düzeldim arnica jelimi suruyorum. Ve birde benim cildim asiri yagli ve sivilceli. Burnumun ucu kalin deriliymis o benim icin dezavantajmis. Alçı çıktığında baya yağlı börek ile karsilasicagimdan eminim. Çünkü yag akiyor resmen alttan. Aşırı kasiniyor. Neyse baya yazdim sanirim. Sirf soylemek icin üye oldum anonim olarak takip ediyordum siteyi. Herkese poncik burunlu gunler dilerim.Hayatinda hic ameliyat olmayan bana bu cesareti verdiğiniz icin tesekkurler kadinlar kulubu

Bugün buraya doktorumun hakkını teslim etmeye geldim. Daha önce de yazmıştım.. O zaman burnumdan çok emin değildim. Ameliyat olalı 3 ay oldu Hala sabahları çok şişmesine bazı günler tüm gün şiş kalmasına rağmen şişliğin en indiği zamanlarda yeni burnumu çok sevdim. Gerçekten mucizevi bir şekilde 35 yıllık kuzenim, iş arkadaşlarım ameliyat olduğumu bilseler de bilmeseler de değişikliği farkedemiyorlar. Oysa ciddi anlamda değişiklik var. Estetik ameliyat olduğumu söyleyip eski fotoğraf gösterdiğimde herkes doktorumun çok başarılı olduğunu söylüyor. Burnum yana doğru hafif eğriydi. Ucu hafif aşağı doğru ve ucunda o popo gibi görünen çizgiden vardı. Burun kanatlarının üst kısmındaki kemikler kalındı. Muhammet bey sanki burnuma makyaj yaptı. Hatta bir iş arkadaşım burnun spor yapmış gibi görünüyor dedi. Muhammet bey doğallık konusunda ve işinde gerçekten uzman. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Sizlere de şimdiden geçmiş olsun.

Ben de birçok doktor araştırması yaptıktan sonra Muhammet Bey yaptırmaya karar verdim Fakat çevremdekiler hiçbir şeyin orjinalin yerini tutmayacağını söylediler Daha önce burun ameliyatı olan arkadaşlar Bu konuyla ilgili fikirlerini yazabilir mi

çok sorunlu değilse dış görünüş olarak yaptırma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…