Hemde çok var tek sorunun büyüklükse dert etme mutlaka küçülür 6 ayda tam olarak uç kısmı hissedilmeye başlıyoBurun ucunuzun kuculmesi kac ay aldi. Benim 2.5 ay oldu ameliyat olali, hala cok buyuk. Hatta 2. hafta ile arada hic fark goremiyorum. Sirf on profilden burnum kuculsun diye ameliyat olmustum, onden hic daralma olmadi henuz. Ucunda bir toparlanma var ama genislik ayni. Bundan sonra hala kuculme ihtimali var mi?
15.günde böyle hala faxlaca şiş
ameliyata girmeden yarım saat önce de ameliyattan çıktığım akşam da içtim. Sonrasında da içtim hiç sıkıntı olmuyorKizlar sigara icenlerde anestezi sorunu oluyor mu :// ben cok degil ama iciyorum
Yukarıdaki resim benim kızımın çok kalın deriliymiş ve iyileşme ve oturma süreci biraz geç olucak dedi yandan gayet iyi duruyor önden çok çok fazlaca şiş bakalım bekleyip görücezarkadaşlar muhammet dilber kalın derili ve etli burunlarda nasıl
önerir misiniz ve ücreti ne kadar
kanatları geniş miydi kızınızınYukarıdaki resim benim kızımın çok kalın deriliymiş ve iyileşme ve oturma süreci biraz geç olucak dedi yandan gayet iyi duruyor önden çok çok fazlaca şiş bakalım bekleyip görücez
Okuyunca haber ver bende Muhammed dilbere ameliyat olmayi istiyorum Emre ilhandan randevu aldim ama daha 1 yil var oyuzden kararimi degistirip baska doktora ameliyat olabilirimYemin ediyorum göbeğim çatladı.1600 sayfa nasıl biter ya:) bitmiyor arkadaş.oku..oku..bi sondan bi baştan başlıyorum ortası yok
Hayır değildikanatları geniş miydi kızınızın
siz ameliyat oldunuz muhayırlısı sağlıklısı guzelı olur ınsallarr hakkında :) ömürlük olsun
çok sorunlu değilse dış görünüş olarak yaptırma boşverBen de birçok doktor araştırması yaptıktan sonra Muhammet Bey yaptırmaya karar verdim Fakat çevremdekiler hiçbir şeyin orjinalin yerini tutmayacağını söylediler Daha önce burun ameliyatı olan arkadaşlar Bu konuyla ilgili fikirlerini yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?