Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlar olumlu yorumlar var hep muhammed beye ameliyat olup memnun olmayan varmidir

UOTE="afitaaab, post: 46135023, member: 748561"]çok sorunlu değilse dış görünüş olarak yaptırma boşver[/QUOTE]
Ap

Aslında sadece estetık amaçlı göruntusunden memnun degılim.fakat yapılan guzel burunlari görunce de yaptırmak istiyorum ne yapsam bilemedim

Aslına bakarsan orjinallik kavramı tartışılır. Vücudumuzda büyümesi durmayan organlardan burun. Kusurları zamanla belirginleşiyor. Ben alerjik olduğım ve hayatım boyunca burnumu kaşıdığım için burnumda allergic salute denilen görüntü oluşmuştu. Şekil olarak kemik falan yoktu herkes ne gerek var diyordu. Şimdi iyiki yaptırdın diyorlar. Seçim senin:)

Bende kemerli bir buruna sahip olmama ragmen ne gerek var derdim hep. Ama simdi cok memnunum iyikide yaptirdim derim hep. Doktorum Muhammed bey degil ama kendisi gördugum kadariyla cok becerikli. Iyi bir doktor olduktan sonra ve kendinizi rahatsiz hissediyorsunuz estetigi mutlaka tavsiye ederim.

Yaptıran birinden Bunları duymak çok Güzel Teşekkür ederim

Kardeşim Başka bir doktoraYaptırmıştı VeŞu anda NefesProblemi Yaşıyor Korkum Biraz da Ondan

Muhammet Bey tasarım yapmıyormuş ona çok şaşırdım.O zaman ameliyat öncesi tahmini bir fotograf mı gösteriyor?Bunun gibi olacak diye.

2 hafta önce kendisine ameliyat oldum arkadaşlar ameliyatımla ilgili konu açtım bakabilirsiniz süreçle ilgili yazdıklarima

Ben bugun tampondur dikistir alcidir ne varsa aldım. Sirf bunun icin 13 saatlik yol cektim. Herkes dikişin acidigini yazinca bende dikisten cok korktmustum ve acikcasi hicbi olayi yokmuş. Cunku ben resmen tamponda bastim cigligi. Birinci hop diye çıktı. Ama ikincisiii. Tikali oldugu icinmidir, kabuk kabuk yaralardanmidir bilemem ama ikincisinde dikisi tam kesememisti asistani cikarmaya calisinca beynimi söküyor sandim. Sanirim o işleri asistani yapıyor bilmiyorum pek farketmez ben kendi sehrimde cikarmak istedigimi söyleyince doktor bey mesuliyet kabul etmez demisti asistan. Neyse bunlari geçtim. Alçı cikar cikmaz bakamadan bandajlandi. Ve doktor aci aci konusmaya başladı. Resmen her konustugunda dahada korkuyordum. Senin burun kalin derili anca bir seneye iner oturur dedi. Benim gozler e tabi açık. Uc aya bu kaba goruntusu hafifler dedi. Bir aylik kontrole cagirmadi ikinci yada ucuncu ay gel dedi. Sanirim bir aya toparlanacak bir tipi yok. Gun sonunda eve geldim ve annem şok oldu. Resmen pinokyo olmussun dedi agzi acik kaldi. Ben onumu teselli edeyim kendimimi bilemedim. Doktor bana bir ay mumkunse aynaya bakma dedi. E ben bakmamda doktor ya bakanları nasil susturucaz? Şuan psikolojim yerlebir olmuş durumda. Ama bunu doktor söylemişti. Onemli olan başkalarının ne düşündüğü değil. Ben riskleri bilerek girdim. Umarim ki pisman olmam. Korkuyorum...

Tamponlar bende de çok acıdı ve hemşiresi alıyor o herkeste aynı galiba. Umarım biran önce iner burnun. Yüksekte yatmaya, bol sıvı tüketmeye ödemi azaltacak şekilde hafif yürüyüşler yapmaya devam et bence bakimı aksatma hızlandırabilir belki inme sürecini. Kalın deri biraz sabır istiyormuş. Ve kontrole beni de ilk ay cagırmadı fotoğraf at ikinci ay gel dedi sanırım rutin bu. En kısa sürede güzel bir burnun olur umarım moral bozma asla

Muhammed beye mi oldunuz sureci lutfen paylasin bizlerle

Muhammed beye mi oldunuz sureci lutfen paylasin bizlerle

Teşekkürler canım. Şu şişkinlik eskisinden büyük olmasın yeter bana. Bir hafta sonra bantlari cikarinca tekrar yazarim. Sureci istemişsiniz yazayim. Ameliyat günü en az 12 saat bişey yemeden gittim. Ben bakirkoy acibademde oldum ameliyatimi. Çünkü doktor bey belki aile hastanesinde memnun kalmazsin hem orda buz maskesi yok vs seyler soyledi e bende hic uğrasamam morluk şişlik diye kolaya kaçtım. Acibademde oldum. Odaya hemsireler geldi. Hepsi okadar tatli insanlardiki. Kan testleri yaptilar tansiyonumu ölçtuler. Odaya birden muhammet bey geldi benim heyecan daha bir artti. Sarildi bana noldu heyecanlanma diye. Burnuma tekrar bakti. Istedigin bi burun varmi dedi son kez. Telefondan birkac resim gosterdim hepsine baktı. Burnum kavise uygundu. Ve sanırım bantli haliyle bile kavisli oldugu hafif belli. Burun cukurum uygunmus.neyse efenim ameliyat kıyafetlerimi giydim. Beni ameliyathaneye goturuyolardi. Korkmuyordum hic sanirim verdikleri hap yuzunden. Bana serum bisi taktilar.bi doktor bana görüşüruz canim iyi uykular dedi ve herşey birden dönmeye basladi. Sonra hooop kapandi. Uyandigimda herkes beni cagiriyordu ama gozumu açamıyordum. Doktor bana uyan dedi sana cok guzel bir burun yaptım uyanda bana bak dedi. Bakamadım acamadkm gozlerimi. Zaten sonra birdaha göremedim ogun. Çok yogun bir doktor. Ilk birinci gun sifir hic sismedim. Buz maskesini hic cikarmiyordum. Ikinci gün gözlerim ve alti deli gibi sisip morardı. Ve ben ikinci gun mersine gidecektim o halde. Otobusle gittim mecbur. Sanırım en kötü seçim buydu. Otobus terminalinde bayıldım. Kaldıramadim bu yolculuğu. Ama bu benden kaynaklanan bir durum. Eve geldiğimde artık birakin sisligi morlugu. Tum yuzum yanaklarim dahi şişti. Ve tamamen canavara benziyordum. Bir hafta sonra gecti tabi bu kisimda korkacak birşey yok. Sanirim baya anlattim sorulariniz varsa yanitlayabilirim. Herkese sabırlı günler. En onemlisi bu.

Peki,Muhammet Bey size daha önce söyledi mi böyle olacağını yani kalın derili oldugunuz icin hemen oturmayacağını

Peki,Muhammet Bey size daha önce söyledi mi böyle olacağını yani kalın derili oldugunuz icin hemen oturmayacağını
Evet ilk gorusmede söylemişti. Burun ucumun cok kalin oldugunu soyledi. Ama burun sirtimin derisini beğenmişti. Burun sirtimdada asiri sislik vardı. Üç ay bekle dedi kabaliklari gider en azindan ama ucu cok gec sonuc verebilirmis.

Önceden söylemiş olması ayrıntılı anlatması çok iyi.Kimi doktor sadece bilgisayarda tasarımi yapiyor yolluyor.O zaman size düşen sadece sabretmek

merhaba, son durum nasıl? :) doktorunuzdan/yeni burnunuzdan memnun kaldınız mı? ben de muhammet dilber düşünenlerdenim, yorumlarınız benim için önemli.

özelden fotoğraf gönderebilirmisiniz?

mine.maydin@gmail.com adresine fotoğraf gönderebilirseniz çok mutlu olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…