Aslına bakarsan orjinallik kavramı tartışılır. Vücudumuzda büyümesi durmayan organlardan burun. Kusurları zamanla belirginleşiyor. Ben alerjik olduğım ve hayatım boyunca burnumu kaşıdığım için burnumda allergic salute denilen görüntü oluşmuştu. Şekil olarak kemik falan yoktu herkes ne gerek var diyordu. Şimdi iyiki yaptırdın diyorlar. Seçim senin:)Ben de birçok doktor araştırması yaptıktan sonra Muhammet Bey yaptırmaya karar verdim Fakat çevremdekiler hiçbir şeyin orjinalin yerini tutmayacağını söylediler Daha önce burun ameliyatı olan arkadaşlar Bu konuyla ilgili fikirlerini yazabilir mi
Bende kemerli bir buruna sahip olmama ragmen ne gerek var derdim hep. Ama simdi cok memnunum iyikide yaptirdim derim hep. Doktorum Muhammed bey degil ama kendisi gördugum kadariyla cok becerikli. Iyi bir doktor olduktan sonra ve kendinizi rahatsiz hissediyorsunuz estetigi mutlaka tavsiye ederim.
Aslına bakarsan orjinallik kavramı tartışılır. Vücudumuzda büyümesi durmayan organlardan burun. Kusurları zamanla belirginleşiyor. Ben alerjik olduğım ve hayatım boyunca burnumu kaşıdığım için burnumda allergic salute denilen görüntü oluşmuştu. Şekil olarak kemik falan yoktu herkes ne gerek var diyordu. Şimdi iyiki yaptırdın diyorlar. Seçim senin:)
Ben bugun tampondur dikistir alcidir ne varsa aldım. Sirf bunun icin 13 saatlik yol cektim. Herkes dikişin acidigini yazinca bende dikisten cok korktmustum ve acikcasi hicbi olayi yokmuş. Cunku ben resmen tamponda bastim cigligi. Birinci hop diye çıktı. Ama ikincisiii. Tikali oldugu icinmidir, kabuk kabuk yaralardanmidir bilemem ama ikincisinde dikisi tam kesememisti asistani cikarmaya calisinca beynimi söküyor sandim. Sanirim o işleri asistani yapıyor bilmiyorum pek farketmez ben kendi sehrimde cikarmak istedigimi söyleyince doktor bey mesuliyet kabul etmez demisti asistan. Neyse bunlari geçtim. Alçı cikar cikmaz bakamadan bandajlandi. Ve doktor aci aci konusmaya başladı. Resmen her konustugunda dahada korkuyordum. Senin burun kalin derili anca bir seneye iner oturur dedi. Benim gozler e tabi açık. Uc aya bu kaba goruntusu hafifler dedi. Bir aylik kontrole cagirmadi ikinci yada ucuncu ay gel dedi. Sanirim bir aya toparlanacak bir tipi yok. Gun sonunda eve geldim ve annem şok oldu. Resmen pinokyo olmussun dedi agzi acik kaldi. Ben onumu teselli edeyim kendimimi bilemedim. Doktor bana bir ay mumkunse aynaya bakma dedi. E ben bakmamda doktor ya bakanları nasil susturucaz? Şuan psikolojim yerlebir olmuş durumda. Ama bunu doktor söylemişti. Onemli olan başkalarının ne düşündüğü değil. Ben riskleri bilerek girdim. Umarim ki pisman olmam. Korkuyorum...
Muhammed beye mi oldunuz sureci lutfen paylasin bizlerleBen bugun tampondur dikistir alcidir ne varsa aldım. Sirf bunun icin 13 saatlik yol cektim. Herkes dikişin acidigini yazinca bende dikisten cok korktmustum ve acikcasi hicbi olayi yokmuş. Cunku ben resmen tamponda bastim cigligi. Birinci hop diye çıktı. Ama ikincisiii. Tikali oldugu icinmidir, kabuk kabuk yaralardanmidir bilemem ama ikincisinde dikisi tam kesememisti asistani cikarmaya calisinca beynimi söküyor sandim. Sanirim o işleri asistani yapıyor bilmiyorum pek farketmez ben kendi sehrimde cikarmak istedigimi söyleyince doktor bey mesuliyet kabul etmez demisti asistan. Neyse bunlari geçtim. Alçı cikar cikmaz bakamadan bandajlandi. Ve doktor aci aci konusmaya başladı. Resmen her konustugunda dahada korkuyordum. Senin burun kalin derili anca bir seneye iner oturur dedi. Benim gozler e tabi açık. Uc aya bu kaba goruntusu hafifler dedi. Bir aylik kontrole cagirmadi ikinci yada ucuncu ay gel dedi. Sanirim bir aya toparlanacak bir tipi yok. Gun sonunda eve geldim ve annem şok oldu. Resmen pinokyo olmussun dedi agzi acik kaldi. Ben onumu teselli edeyim kendimimi bilemedim. Doktor bana bir ay mumkunse aynaya bakma dedi. E ben bakmamda doktor ya bakanları nasil susturucaz? Şuan psikolojim yerlebir olmuş durumda. Ama bunu doktor söylemişti. Onemli olan başkalarının ne düşündüğü değil. Ben riskleri bilerek girdim. Umarim ki pisman olmam. Korkuyorum...
Muhammed beye mi oldunuz sureci lutfen paylasin bizlerle
Tamponlar bende de çok acıdı ve hemşiresi alıyor o herkeste aynı galiba. Umarım biran önce iner burnun. Yüksekte yatmaya, bol sıvı tüketmeye ödemi azaltacak şekilde hafif yürüyüşler yapmaya devam et bence bakimı aksatma hızlandırabilir belki inme sürecini. Kalın deri biraz sabır istiyormuş. Ve kontrole beni de ilk ay cagırmadı fotoğraf at ikinci ay gel dedi sanırım rutin bu. En kısa sürede güzel bir burnun olur umarım moral bozma asla
Peki,Muhammet Bey size daha önce söyledi mi böyle olacağını yani kalın derili oldugunuz icin hemen oturmayacağınıBen bugun tampondur dikistir alcidir ne varsa aldım. Sirf bunun icin 13 saatlik yol cektim. Herkes dikişin acidigini yazinca bende dikisten cok korktmustum ve acikcasi hicbi olayi yokmuş. Cunku ben resmen tamponda bastim cigligi. Birinci hop diye çıktı. Ama ikincisiii. Tikali oldugu icinmidir, kabuk kabuk yaralardanmidir bilemem ama ikincisinde dikisi tam kesememisti asistani cikarmaya calisinca beynimi söküyor sandim. Sanirim o işleri asistani yapıyor bilmiyorum pek farketmez ben kendi sehrimde cikarmak istedigimi söyleyince doktor bey mesuliyet kabul etmez demisti asistan. Neyse bunlari geçtim. Alçı cikar cikmaz bakamadan bandajlandi. Ve doktor aci aci konusmaya başladı. Resmen her konustugunda dahada korkuyordum. Senin burun kalin derili anca bir seneye iner oturur dedi. Benim gozler e tabi açık. Uc aya bu kaba goruntusu hafifler dedi. Bir aylik kontrole cagirmadi ikinci yada ucuncu ay gel dedi. Sanirim bir aya toparlanacak bir tipi yok. Gun sonunda eve geldim ve annem şok oldu. Resmen pinokyo olmussun dedi agzi acik kaldi. Ben onumu teselli edeyim kendimimi bilemedim. Doktor bana bir ay mumkunse aynaya bakma dedi. E ben bakmamda doktor ya bakanları nasil susturucaz? Şuan psikolojim yerlebir olmuş durumda. Ama bunu doktor söylemişti. Onemli olan başkalarının ne düşündüğü değil. Ben riskleri bilerek girdim. Umarim ki pisman olmam. Korkuyorum...
Evet ilk gorusmede söylemişti. Burun ucumun cok kalin oldugunu soyledi. Ama burun sirtimin derisini beğenmişti. Burun sirtimdada asiri sislik vardı. Üç ay bekle dedi kabaliklari gider en azindan ama ucu cok gec sonuc verebilirmis.Peki,Muhammet Bey size daha önce söyledi mi böyle olacağını yani kalın derili oldugunuz icin hemen oturmayacağını
Önceden söylemiş olması ayrıntılı anlatması çok iyi.Kimi doktor sadece bilgisayarda tasarımi yapiyor yolluyor.O zaman size düşen sadece sabretmekEvet ilk gorusmede söylemişti. Burun ucumun cok kalin oldugunu soyledi. Ama burun sirtimin derisini beğenmişti. Burun sirtimdada asiri sislik vardı. Üç ay bekle dedi kabaliklari gider en azindan ama ucu cok gec sonuc verebilirmis.
Ben de 29 Nisan'da muhammet beye oluyorum. çok araştırdırdım, barış çakır ve muhammet dilber arasında kalmıştım. Sonra buradaki arkadaşların fotograflarına baktım, Muhammet beyin yaptığı burunlar çok daha hoşuma gitti. Umarım güzel olur, muhammet beyin yaptığı burunların geneli çok başarılı görünüyor. Ama arada çok uzun uçlu, fazla kalkık ya da burun delikleri fazla uzun olan örnkler de görüyorum ve korkuyorum. İnşallah güzel olur
özelden fotoğraf gönderebilirmisiniz?Bugün buraya doktorumun hakkını teslim etmeye geldim. Daha önce de yazmıştım.. O zaman burnumdan çok emin değildim. Ameliyat olalı 3 ay oldu Hala sabahları çok şişmesine bazı günler tüm gün şiş kalmasına rağmen şişliğin en indiği zamanlarda yeni burnumu çok sevdim. Gerçekten mucizevi bir şekilde 35 yıllık kuzenim, iş arkadaşlarım ameliyat olduğumu bilseler de bilmeseler de değişikliği farkedemiyorlar. Oysa ciddi anlamda değişiklik var. Estetik ameliyat olduğumu söyleyip eski fotoğraf gösterdiğimde herkes doktorumun çok başarılı olduğunu söylüyor. Burnum yana doğru hafif eğriydi. Ucu hafif aşağı doğru ve ucunda o popo gibi görünen çizgiden vardı. Burun kanatlarının üst kısmındaki kemikler kalındı. Muhammet bey sanki burnuma makyaj yaptı. Hatta bir iş arkadaşım burnun spor yapmış gibi görünüyor dedi. Muhammet bey doğallık konusunda ve işinde gerçekten uzman. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Sizlere de şimdiden geçmiş olsun.
Bugün buraya doktorumun hakkını teslim etmeye geldim. Daha önce de yazmıştım.. O zaman burnumdan çok emin değildim. Ameliyat olalı 3 ay oldu Hala sabahları çok şişmesine bazı günler tüm gün şiş kalmasına rağmen şişliğin en indiği zamanlarda yeni burnumu çok sevdim. Gerçekten mucizevi bir şekilde 35 yıllık kuzenim, iş arkadaşlarım ameliyat olduğumu bilseler de bilmeseler de değişikliği farkedemiyorlar. Oysa ciddi anlamda değişiklik var. Estetik ameliyat olduğumu söyleyip eski fotoğraf gösterdiğimde herkes doktorumun çok başarılı olduğunu söylüyor. Burnum yana doğru hafif eğriydi. Ucu hafif aşağı doğru ve ucunda o popo gibi görünen çizgiden vardı. Burun kanatlarının üst kısmındaki kemikler kalındı. Muhammet bey sanki burnuma makyaj yaptı. Hatta bir iş arkadaşım burnun spor yapmış gibi görünüyor dedi. Muhammet bey doğallık konusunda ve işinde gerçekten uzman. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Sizlere de şimdiden geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?