Maşşallah gayet güzel olmuş hala şiş belli ama şişlikler inince gayet güzel bir burun olacağı belli güle güle kullan1 aylık oldu
Bende mayıs ayı için randevu aldım, en iyisi muayene olup görüş almak uzmanından. şu derinin kalınlığı inceliğini tam çıkaramadım kendi burnum için bu sebeple doktor ne yorum yapacak çok merak ediyorum. Sanırım benimde burun ucum etli sırtı biraz daha ince olabilir. ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarınızı paylaşırsanız çok sevinirim bizler için fikir oluyor. çok geçmiş olsun bir an önce iner şişlikleriniz, istediğiniz gibi bir burun olur umarım.Evet ilk gorusmede söylemişti. Burun ucumun cok kalin oldugunu soyledi. Ama burun sirtimin derisini beğenmişti. Burun sirtimdada asiri sislik vardı. Üç ay bekle dedi kabaliklari gider en azindan ama ucu cok gec sonuc verebilirmis.
Siz söyleyince instagram hesabından baktım, hakikaten zor burunları bile çok güzel ameliyat etmiş. Bekir Sivri'yi de mi araştırsam diye düşünüyorum. Muhammed Dilber'in hesabında da çok güzel resimler var ama sanki hep aynı kişilerin resmini görüyorum gibi gelmeye başladı , belki de ben çok baktığım için bana öyle geliyor.Arkadaslar dr arastirmasi cok zor gercekten simdi yeni dr kesfettim bekir sivriye ameliyat olan var ki face baktim inanilmaz guzel burunlar yapmis
Merhaba, önden fotoğraf var mı :)İki bucuk aylik burnum :)Eki Görüntüle 1820753
Yes buda onden :) kesilen yer hala buyuk geliyo bana umarim sistir de inerMerhaba, önden fotoğraf var mı :)
Gayet hos gorunuyor 2.5 ay daha erken iner burnunuzdaki sislik... uzun donem fotograflarinizi da bekliyoruz...muhammet beyi de listeme aldim uzun donem sonuclari ve foto albumlari oldukca fazla ve bu onemli bir detay :))Yes buda onden :) kesilen yer hala buyuk geliyo bana umarim sistir de iner
Doktorunuz kimdi acaba?Bir de sakıncası yoksa önceki ve sonraki halini atar mısınız?İki bucuk aylik burnum :)Eki Görüntüle 1820753
Meraba doktorum muhammet dilber,onceki hallerini sildim valla heryerdenDoktorunuz kimdi acaba?Bir de sakıncası yoksa önceki ve sonraki halini atar mısınız?
tesekkur ederimmm <3Gayet hos gorunuyor 2.5 ay daha erken iner burnunuzdaki sislik... uzun donem fotograflarinizi da bekliyoruz...muhammet beyi de listeme aldim uzun donem sonuclari ve foto albumlari oldukca fazla ve bu onemli bir detay :))
Ben de bir gidip görüşebilsem☺Ondan sonra karar verecegim.Güncel Bey'den vazgeçtim.Muhammet Bey'e bu hafta gideceģim kısmetse.Gecen hafta randevuyu iptal etti,babası rahatsızmış.Bu haftaya kaldı.Meraba doktorum muhammet dilber,onceki hallerini sildim valla heryerden
Canm bende muhammet dilbere karar vericem galiba :) senin burun dusuncen ne alemdeCanim resimlerine baktim cok sis ve mor degil kirmizilar mora donecek evet ama gececek tek sorun morluk olsunbasta burun kalkik olabilirmis ama iniyor diye okudum umarim istedigin sekilde olur burnun
Benim en buyuk korkum uyaninca nefes alamamam...
Hayirlisi olsun tatlim beni bugun asistani aradi 2 mayis te randevunuz var dedi haberi yoktu tabi muhammet beyle konusmustuk ve en son bana dedigi senin burnun guzel yaptirirsan mutlu olmayabilirsin demisti ve oyleecee kaldi simdilik .. Eger burnumdan cok rahatsiz olsaydim simdiye coktan yaptirmis olurdum yani dusundugum zaman diyorumki kendi kendime cok gozume batsaydi duramazdim madem durdum bu zamana kadar biraz daha beklerim yeni teknolijileriCanm bende muhammet dilbere karar vericem galiba :) senin burun dusuncen ne alemde
Hadi hayirlisi canim. Bencede burnun guzel ben sanrm muhammet beyde karar kildim umarim bende bu burnumu aramamHayirlisi olsun tatlim beni bugun asistani aradi 2 mayis te randevunuz var dedi haberi yoktu tabi muhammet beyle konusmustuk ve en son bana dedigi senin burnun guzel yaptirirsan mutlu olmayabilirsin demisti ve oyleecee kaldi simdilik .. Eger burnumdan cok rahatsiz olsaydim simdiye coktan yaptirmis olurdum yani dusundugum zaman diyorumki kendi kendime cok gozume batsaydi duramazdim madem durdum bu zamana kadar biraz daha beklerim yeni teknolijilerisu anki burnumu aramaktan korkuyorum acikcasi ve karnima odaklandim simdilik durum boyle :))
Ona bakarsan seninde burnun guzel bence ama iste bulduk ta bunuyok mu neHadi hayirlisi canim. Bencede burnun guzel ben sanrm muhammet beyde karar kildim umarim bende bu burnumu aramam
benim de burun öyle genşş kanatlı kalın derriliOna bakarsan seninde burnun guzel bence ama iste bulduk ta bunuyok mu nehayirlisi canim umarim aramazsin senin burun kolay burun gibi duruyor ama benimki kisa yandan onden genis ucu kalin derili gibi amann ne bilim sanki zor burun benimkisi ama yinede istanbula gelisimde mutlaka burnum icin de gorusmeler yapacagim bakalim dokununca baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?