Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba canim, benim burnum da genisti. Ameliyat olali 3 ayi gecti ama genislik ayni. Baska doktorlarla da gorus bence. Bekliyorum inecek diye ama ameliyattan 15 gun sonra ile 3 ay + 10 gun sonrasi arasinda hic bir fark yok

Merhaba canim, benim burnum da genisti. Ameliyat olali 3 ayi gecti ama genislik ayni. Baska doktorlarla da gorus bence. Bekliyorum inecek diye ama ameliyattan 15 gun sonra ile 3 ay + 10 gun sonrasi arasinda hic bir fark yok
Muhammed beye mi oldunuz

yaa kemerli burunlar ne güzel hemen cevap veriyor operasyona, geniş kanatlı olunca böyle oluyor

Ben de Muhammet Bey'le görüsmeyi çok istiyorum 2 kez randevu aldım.Iptal oldu.Insallah mayıs ayında görüsebilecegiz kendisiyle.

Ilk randevum 22 Nisandı.onu iptal edip 30 nisana verdiler.Allah'tan 2 gün once aradim.ısrarla beni arayip iptal ettiklerini soylediler ama aramayı es geçmisler.Dikkatli olun unutabiliyorlar.Simdi de 20 mayısa verdiler.Insallah onda sıkıntı olmaz.Kısmetse 20 Mayıs'ta görusebilecegim.

Bugun Muhammet hocama muayene oldum cooook memnun kaldim. Muhammet hocayi ve Selin hemsireyi ikisinde cok sevdim.Süper kisilikli,sevecen,insan doktorum- carsamba günü ameliyat olucam Allahin izniyle cok mutluyum :)))

Sizin randevunuz ne zamandı acaba bana 20 Mayisa kadar yok deyip 20 nisandaki randevumu 2 kez degistirip 20 mayısa attılar.

Bugun Muhammet hocama muayene oldum cooook memnun kaldim. Muhammet hocayi ve Selin hemsireyi ikisinde cok sevdim.Süper kisilikli,sevecen,insan doktorum- carsamba günü ameliyat olucam Allahin izniyle cok mutluyum :)))
merhaba, doktorla görüşme muayene ücretli mi. ameliyat fiyatı ne kadar yaklaşık olarak

Bende Muhammet beyde ameliyat olmak istiyorum. Fiyat konuşu nasıldır? Ben bide yurtdışında yaşadığım için fiyatlar değişebilir mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…