geçmiş olsun hangi hastanede oldunuz ameliyatı ofisi bahçelievler metroportta ama hangi hastanede ameliyat yapıyo onu bilmiyorumHic agrım olmadı
Harika,geçmiş olsun.Hic agrım olmadı
geçmiş olsun hangi hastanede oldunuz ameliyatı ofisi bahçelievler metroportta ama hangi hastanede ameliyat yapıyo onu bilmiyorum
Tsk ederimgeçmiş olsun hangi hastanede oldunuz ameliyatı ofisi bahçelievler metroportta ama hangi hastanede ameliyat yapıyo onu bilmiyorum
ederimHarika,geçmiş olsun.
Tsk ederimHarika,geçmiş olsun.
Tsk ederimHarika,geçmiş olsun.
Merhabalr son durumunuz nedirTsk ederim
Merhaba ceymey,beni eklermisin alnümlerni görebilmem icin? Bende yakın zamanda muhammet bey e ameliyat olmayı düşünüyorum,yardımcı olursan sevinirm,sevgilerMerhaba Umaycım dün Muhammet beyin orada karşılaştığımıza sevindim. Şimdi keyfim çok yerinde burnum tamamen açıldı seninle konuştuktan sonra. Korktuğum gibi olmadı, burnumun ucu inmiş baya. Pazartesi atelim ilk çıktığında çok korkmuştum oysa. Tostoparlaktı burnum. 5 günde inanılmaz fark etmiş. Gören herkes çok beğendi ve doğal göründüğünü söyledi. Burnum gün gün değişiyor demekki gerçekten çok acaip birşey :) Ben şuan çok memnunum. Muhammet bey mükemmel bir doktor. Ay sonunda resimlerimi koyucam, buarada iki hafta sonra yine kontrole gidicem. Senin ameliyat dönemine denk geliyor sanırım. Belki karşılaşırız o zaman. Görüşmek üzere diyorum :)
Merhaba umay,bende muhammet dilbere ameliyat olmak istiyorum bu hafta görüştüm kendisiyle acaba albumlerini görebilirmiyim?walla doğru soyluyosunfiyat konusunda 5000 verdikten sonra doktor mu yok. ama benim için muhammet bey iyi en azından yakınımda daha kafa bulandırmaya gerek yok diye duşunuyorum. ameliyatım inşaallah pazartesi olacak.
Merhaba,beni ekleyebilirmisiniz acaba bende muhammet dilbere önünğzdeki ay ameliyat olmayı düşünüyorumda,yardımcı olursanız cok sevinirim,sevgilerkızlar mrb amelıyat olalı bugun 6. gunum ve agrılarım gectı cok sukur ilk 3 gun zorluk ceklıyor ama sonrası guzel olcak ıns alcım cıkmadı daha yarın alcım degscek inşallah. hepimizin istedgı gbı burunları olur:)
merhaba karakalemcik acaba fiyat olarak ne verdi ne kadar söyledi??Muhammet Bey'e ön görüşmeye gittim.Daha önce gittigim 2 doktora da hiç benzemiyordu.Her seyi tek tek anlattı.Olumlu olumsuz yönlerini.Karar senin dedi.Senin burun ameliyatı sonucun hicbir zaman dogal olmaz dedi.Illaki ameliyat oldugun belli olur dedi.Senin yapman gereken oncesi ve sonrasinda hangisinin daha guzel durduguna karar vermen dedi.Hatta diger doktorun yaptigi tasarima bakti.Tam senin burnun icin olabilecek bir tasarim yapmis dedi.Ben kendisini begendim.Acaba benim gibi boyle yorum yaptigi baska hastaları var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?