Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bambi006 burun Ameliyatım süper gecdi sisliklerin inmesini bekliyorum sadece asırı memnunum ilgi alaka hersey dörtdörtlüktü mükemmeldi

Merhaba ceymey,beni eklermisin alnümlerni görebilmem icin? Bende yakın zamanda muhammet bey e ameliyat olmayı düşünüyorum,yardımcı olursan sevinirm,sevgiler

walla doğru soyluyosunfiyat konusunda 5000 verdikten sonra doktor mu yok. ama benim için muhammet bey iyi en azından yakınımda daha kafa bulandırmaya gerek yok diye duşunuyorum. ameliyatım inşaallah pazartesi olacak.
Merhaba umay,bende muhammet dilbere ameliyat olmak istiyorum bu hafta görüştüm kendisiyle acaba albumlerini görebilirmiyim?

Merhaba,beni ekleyebilirmisiniz acaba bende muhammet dilbere önünğzdeki ay ameliyat olmayı düşünüyorumda,yardımcı olursanız cok sevinirim,sevgiler

Benim ameliyattan 3 ay sonra, kemer gibi bir sey olustu burnumun sirtinda ve buyudu. Dr. beye mesaj attim 1 hafta once bana geri donmedi. Stresliyim. Bugun itibariyle 4 ay oldu ve burnumun ust tarafi zig zag, crooked gibi duruyor. Odemdir, kuculur diye umut ediyorum.

Muhammet Bey'e ön görüşmeye gittim.Daha önce gittigim 2 doktora da hiç benzemiyordu.Her seyi tek tek anlattı.Olumlu olumsuz yönlerini.Karar senin dedi.Senin burun ameliyatı sonucun hicbir zaman dogal olmaz dedi.Illaki ameliyat oldugun belli olur dedi.Senin yapman gereken oncesi ve sonrasinda hangisinin daha guzel durduguna karar vermen dedi.Hatta diger doktorun yaptigi tasarima bakti.Tam senin burnun icin olabilecek bir tasarim yapmis dedi.Ben kendisini begendim.Acaba benim gibi boyle yorum yaptigi baska hastaları var mı?

merhaba karakalemcik acaba fiyat olarak ne verdi ne kadar söyledi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…